10 sätt att köpa barnkläder till en stram budget

10 sätt att köpa barnkläder till en stram budget

Köp barnkläder till en stram budget

Ibland verkar det som om barn ständigt behöver nya kläder. För det första växer barn uppenbarligen regelbundet. Därför växer de ur sina kläder. Dessutom kan barn vara ganska hårda med sina kläder. Oavsett hur väl du bryr dig om dem, håller de inte länge. Dessutom vill barnen ofta utforska nya stilar som en del av deras förändrade identitet. Kläder stöder att så ibland hamnar vi på att köpa barn för kläder för att hjälpa till med det. Men vad händer om du måste köpa barnkläder till en knapp budget? Här är tio tips:

1. Handla begagnat

Det finns ingen anledning att de flesta barn behöver helt nya kläder. Om du har möjlighet att handla begagnat i ditt område, gör det. Det finns också begagnade barnkläder shoppingmöjligheter online. Du kan handla begagnade till vardagsartiklar som barn kommer att bära så länge de kan. Dessutom kan du få bra priser på speciella tillfällen som festklänningar. Shopping används är också en bra etiskt val.

2. Byt med vänner och familj

Klädbyten är ett bra sätt att spara pengar på kläder. De fungerar särskilt bra när du känner många människor med barn i olika åldrar. Om du har vänner eller familjemedlemmar med barn som är något äldre/större än dina, så finns det en god chans att du kan få bra begagnade kläder gratis av dem. I utbyte kan du byta ut dina barns kläder till någon som behöver dem. Människor gör dessa byten online eller personligen. Om du aldrig har gjort en så är det dags att börja. Det är ett av de bästa sätten att få prisvärda barnkläder.

3. Erbjud dig att köpa vänner för barnkläder

Har du en vän eller någon i din närhet vars barn har fantastiska kläder? Om så är fallet, sätt de känslor där ute som du skulle älska att köpa några av de kläderna när deras barn växer ur dem. Detta är ett så smart sätt att köpa barnkläder till en knapp budget. När allt kommer omkring är dina vänner och bekanta ofta glada att ge dig ett bra pris. Små barn är ofta väldigt glada över att få bära kläder som de har beundrat på andra. För barn som inte är så glada över det kan du alltid köpa kläderna från vänner de inte känner.

4. Handla smart utanför säsongen

Du kan få riktigt bra rabatter på kläder i slutet av säsongen. Du måste dock vara smart om den här rutten. Som vuxen är det lätt att köpa en vinterrock i slutet av vintern och sedan planera att bära den året efter. Men eftersom barn växer lite oförutsägbart är det inte lika lätt med barnkläder. Med det sagt kan du få så bra slutförsäljningsförsäljning att det ibland är värt det. Några tips:

  • Leta efter saker som barnen fortfarande kan ha på sig några veckor innan säsongen är slut.
  • Leta dessutom efter sommarförsäljning på artiklar som de kan läggas på under hösten och vintern.
  • Slutligen, försök att förutsäga ditt barns storlek för nästa säsong. Fel på sidan om att köpa större än du förväntar dig.

5. Butiker som är kända för prisvärda barnkläder

Det finns några butiker där du kan få bra barnkläder till en låg kostnad. Om du handlar med en budget är det bra att känna till dessa butiker. Till exempel, Bra barnkläder rekommenderar Old Navy, French Toast, The Children’s Place, OshKosh B’Gosh, Carters och Gymboree. Butiker och rabatterade återförsäljare är också bra alternativ.

Naturligtvis kan du ha andra alternativ i just ditt område. Där jag växte upp var det ett bytesmöte med stamgäster som sålde helt nya kläder till ett lågt pris. Så hitta de platser i ditt område där du konsekvent kan köpa barnkläder till en stram budget.

6. Glöm inte budgeten

Vi fortsätter att prata om hur man köper barnkläder till en knapp budget. Det sista ordet är verkligen den viktigaste delen. Vi kan ge dig alla tips i världen om shopping, men om du inte har budgetdelen nere är det inte lika troligt att du lyckas. Därför är det viktigt att se till att du budgetar. Gör barnkläder till en specifik kategori inom din budget. Detta gör att du kan planera därefter så att du inte slutar sätta barnkläder på ett kreditkort. Gå inte i skuld för barnkläder. Planera istället.

7. Köp separata, inte kläder

Money Crashers påpekar att butiker lockar dig att köpa mer genom att klä barnmannequiner i bedårande outfits. Ditt barn behöver dock inte den specifika dräkten. Köp istället separata bitar. Faktum är att det är en poäng att köpa separatorer som blandas och matchar bra med andra separater. Du vill att dina barn ska få ut så mycket mångsidighet ur sina kläder som möjligt under den korta perioden när de passar in i dem!

8. Cash Back -appar, kuponger osv.

Se till att du använder alla dina smarta pengarbesparande tips när du handlar barnkläder. Dessa inkluderar:

  • Ta tillbaka appar och webbplatser
  • Kuponger
  • Säsongserbjudanden och försäljningspriser
  • Handla med ett belöningskreditkort men betala av hela saldot direkt
  • Använd kreditkortsbelöningar för att köpa presentkort som du i sin tur kan spendera i barnklädbutiker

9. Gör några av dina barns kläder

Du behöver inte nödvändigtvis köpa barnkläder till en knapp budget. Istället kan du göra några av dem själv. Om du har färdigheter inom sömnad, virkning eller annat hantverk kan du ofta göra saker till dina barn. I synnerhet är detta ett prisvärt alternativ för yngre barn. De brukar vara glada över att få något gjort av sina föräldrar. Och eftersom de fortfarande är små kostar materialen inte mycket.

Föräldrar med hantverkskunskaper tycker ofta särskilt om att göra kläder för speciella tillfällen. Dessa kan kosta så mycket köpt i butiken. Ändå, handgjorda, kostar de inte mycket alls. När barn blir äldre kan de till och med intressera sig för att lära sig att göra sina kläder med dig. Detta kan vara en överraskande bindningsupplevelse i vissa familjer.

Även om du inte vill göra dina barns kläder är det värt att lära sig att reparera några saker. Barnkläder brukar inte vara hållbara. Men du kan få mer slitage av dem om du kan laga dem.

10. Prata med dina barn om pengar

Det är inte så att du vill få dina barn att må dåligt om din strama budget. Istället vill du tidigt börja lära dem goda pengakunskaper. Att prata om pengar är avgörande för deras goda finansiella utbildning. Så tveka inte att ha åldersanpassade konversationer om behovet av att köpa barnkläder till en stram budget. Det är okej att förklara för dem varför de behöver titta på vissa jeans eller skor som är billigare än andra märken. Du vet aldrig; de kan till och med komma på egna kreativa lösningar. Ju mer du pratar om detta som en familj, desto lättare blir det.

Läs mer:

Om du tycker om att läsa våra blogginlägg och vill prova på att blogga, har vi goda nyheter för dig; du kan göra exakt det på Saving Advice. Klicka bara här för att komma igång.

Kolla in dessa användbara verktyg som hjälper dig att spara Mer. För investeringsråd, besök Den brokiga dåren.
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts