3 sätt att sälja ditt hus snabbt i Milwaukee (behöver veta)

3 sätt att sälja ditt hus snabbt i Milwaukee (behöver veta)

Om din största oro är att sälja ASAP, är det självklara svaret att sänka ditt försäljningspris. Ditt svar kan dock vara så enkelt som att ändra en sak om din lista. Idag kommer jag att täcka de tre bästa sätten att få ditt hus i Milwaukee att sälja snabbt inklusive:

 • FSBO (och dess risker!).
 • Snabba hemförbättringstips.
 • Anlita en pålitlig fastighetsmäklare (och var du kan få en).
 • Du är bosatt i Milwaukee och vill sälja din fastighet snabbt, men du är inte säker på var du ska börja. Med tanke på hur konkurrenskraftig marknaden är för köpare verkar det som att sälja skulle bli enklare.

  Tänk om jag berättade att du kanske står på ditt eget sätt att sälja ditt hus? Det finns många “sälj mitt hus snabbt” -scheman där ute, men jag ska ge dig de riktiga svaren på att sälja ditt hus snabbt i Milwaukee.

  Men låt oss först titta på några av de saker som hindrar ett hus från att sälja.

  Vad hindrar ett hus från att sälja

  Låt oss bryta ner det, varför säljer inte ditt hus? Fråga dig själv följande:

  • Har jag lämnat tillräckligt med information om mitt hem för att förmå säljare att köpa? Använder jag ett attraktivt språk för att få mitt hem att sticka ut?
  • Är mitt pris för högt? Vet jag värdet av mitt hem?
  • Ger bilderna på min lista tillräckligt med insikt om hur hemmet ser ut och känns?
  • Är mitt hus för rörigt eller på annat sätt fyllt med för många personliga föremål? Är mina möbler eller inredning störande?
  • Utnyttjar jag att jag listar mitt hem på flera webbplatser?
  • Har jag en pålitlig fastighetsmäklare på min sida?

  Om det har gått över en månad sedan du släppte ut ditt hus på marknaden och du ser få eller inga erbjudanden kan det vara dags att göra några ändringar.

  Andra faktorer som kan spela in varför ditt hus inte säljer är saker som intresserade köpare har observerat när de turnerade ditt hem.

  Deal Breakers för hemköpare

  • Ett olöst skadedjursproblem: Döda buggar eller tecken på skadedjur (spillning, spindelnät, repor eller bett i väggarna etc …). När du besöker ett öppet hus kommer dina besökare att jaga eventuella brister ditt hem kan ha. En död kackerlacka kan vara skillnaden mellan att säljas och gå vidare.
  • Forma: Tecken på mögel och mögel är en stor avstängning. Även om det bara är en plats i badrummet, kan detta leda till att köparen tror att det finns mer osynlig skada. Detta bör åtgärdas direkt. Det kan innebära: att avfukta huset, anlita en professionell för mer hälsa angående uppgifter, skrubba ut mögel eller lappa upp hål där fukt läcker in.
  • Underhållsproblem: Ju fler saker en husköpare måste fixa/återköpa, desto mindre sannolikt är det att de kommer att göra ett erbjudande. Skulle du köpa ett hus med trasig AC -enhet eller trasiga ledningar? Om du inte snubblar över den mest toleranta köparen eller någon som letar efter en fixer-övre måste dessa problem åtgärdas. Saker som bör vara i utmärkt form inkluderar: luftkonditioneringsenheten, ledningar, VVS, vattentryck eller större apparater som tvättmaskin/torktumlare eller kylskåp.
  • Naturkatastrofer: Placeringen av ditt hem kan påverka dess önskvärdhet. Med detta menar jag potentialen för naturfaror som översvämningar och jordskred. I Wisconsin, typerna av naturliga faror du kan förvänta dig är översvämningar, kraftiga stormar, snöstormar, tornados och jordskred. Om ditt hem ligger i ett område där dessa saker ofta inträffar kan det avvisa köpare.

  Naturkatastrofer är inget du kan förhindra. Du kan dock investera i reparationer för att förbereda ditt hem för det värsta.

  Förbereder ditt hus för naturkatastrofer

  • Du kan installera intensiva vindresistenta garageportar.
  • Skruva fast ditt hus vid grunden (vid jordbävningar eller tornado).
  • Täck eventuella sprickor runt dina dörrar och fönster (för att förhindra vattensläppning/skada).
  • Installera backventilventiler (för att förhindra att avlopp dras upp genom dina rör under en översvämning).
  • Eller installera orkanband för att hålla ditt tak på plats …. Bara för att nämna några.

  Ibland kan det som driver bort köpare vara så enkelt som en dålig lukt. Eller kanske för mycket röror och distraherande inredning.

  Det är en bra idé att iscensätta ditt hem för att ge köparen en uppfattning om hur det kan vara att bo där. Men för många personliga artiklar och distraherande röror kan förlora dig intresserade köpare.

  Hur man säljer mitt hus snabbt Milwaukee

  Nu när vi vet vad som kan hindra ett hus från att sälja, låt oss gå in på hur du snabbt kan sälja ditt hem i Milwaukee!

  #1 FSBO (säljs av ägaren)

  Att lista ditt hus själv kan verka som ett snabbt och enkelt sätt att sälja ditt hus snabbt i Milwaukee. Du behöver inte hantera att gå igenom en mellanhand och vänta på agenter som kanske inte rör sig så snabbt som du vill.

  En sak att komma ihåg är att du inte heller kommer att ha hjälp av en erfaren professionell som vet hur man navigerar i förhandlingar. De har också sannolikt alla pappersarbete redo i sitt system för små redigeringar och signaturer, vilket förflyttar processen mycket snabbare.

  Fastighetsmäklare har också kopplingar till alla andra människor som behövs för att avsluta en affär. Advokater, äganderättsföretag, inspektörer; om du måste hitta dem på egen hand kan det betyda mycket extra tid och arbete för dig.

  Ett proffs för att sälja ditt hem som FSBO är att kunna lista ditt hem gratis eller för en liten avgift genom MLS -webbplatser som Zillow eller OpenDoor. Du måste skriva listan själv, men du behöver inte betala en mäklare för att göra det. Kom bara ihåg att du kommer att ansvara för att hantera all annan marknadsföring och vara värd för visningar eller öppna hus.

  Även om FSBO eller (Till salu av ägare) kan verka som ett snabbt sätt att få ditt hem att sälja, så brukar det sälja med en agent att du sparar tid och pengar.

  Anledningen till detta är att en agent har gjort detta många gånger tidigare, det är vad de gör bäst. Det är också mer troligt att du hamnar på ett högre försäljningspris med en agent jämfört med att sälja på egen hand. Utan att en agent gör förhandlingar för dig kan det hända att du inte får ett lowball -erbjudande.

  #2 De bästa fastighetsmäklarna i Milwaukee

  Ett bra alternativ att sälja ditt Milwaukee -hus snabbt är anlita en fastighetsmäklare i ditt område. En kvalitetsmäklare håller allt organiserat, svarar på alla frågor du har, hjälper till att marknadsföra ditt hus på rätt sätt, hanterar förhandlingar och juridiska dokument.

  Utan en pålitlig fastighetsmäklare på din sida kommer du att ägna all din tid åt försäljningen och kan sluta betala för mycket och underförsäljning.

  FastExpert sammanställer listor över fastighetsmäklare av bästa kvalitet för dig att läsa igenom. Dessa agenter har valts speciellt utifrån deras överväldigande positiva recensioner, deras år som aktiv fastighetsmäklare och antalet sålda bostäder. Jag rekommenderar dig att kolla in den här listan när du bestämmer dig för en agent som hjälper dig att sälja ditt Milwaukee -hem.

  #3 Snabba hemförbättringar

  Som tidigare nämnts kan uppenbara skador och fixer-övre hem hindra ditt Milwaukee-hus från att sälja snabbt. Om huset du säljer är i stort behov av reparationer kan det avvisa potentiella köpare. Ingen vill investera i en pengagrop.

  Dina listningsfoton är det första köparna kommer att se, och eventuellt det sista. Dessa måste vara attraktiva, korrekta och mycket talande om hur det kommer att leva där.

  Om ditt hem har synliga brister, felaktiga ledningar, dåligt VVS eller överlag bara ser gammalt och förfallet ut, kommer det att hålla dig tillbaka.

  Kosmetiska förändringar kan vara skillnaden mellan ett sålt hem och en åldrande notering.

  En ny färgfärg kan göra underverk för ditt hem exteriör eller interiör. Försök att hålla dig till neutrala färger som dina köpare är mindre benägna att måla över. Om din matta är sliten, fläckig eller på annat sätt skadad, få en uppgradering!

  Om dina armaturer och skåp ser ut som något från 80 -talet eller äldre, modernisera deras utseende! Att se “retro” utseende inventarier och tapeter kan vara kul för vissa, men vissa köpare kan se det som ett tecken på att hemmet inte har haft en inspektion på ett tag.

  Power tvätt kan göra en enorm skillnad i ditt hem överklagande. Om du har en infärgad uppfart, artillerisvamp på ditt hems sidovägg, eller solskadad, flisfärg, kan en bra power -tvätt få ditt hem att se mousserande nytt ut! Du kan köpa eltvättverktyg och städa själv, eller så kan du anlita en proffs. Brist på överklagande överklagande kan definitivt vara en deal breaker, så stolt över utseendet på ditt hem!

  Den största affärsbrytaren lämnar din köpare med en lång rad reparationer för saker som luftkonditionering, VVS, belysning, uppvärmning och arkitektoniska skador. Du skulle inte vilja flytta in i ett hus där toaletterna bara fungerar halva tiden, så du kan inte förvänta dig att din köpare vill det heller.

  Även om kosmetiska uppgraderingar kan få ditt hem att se mycket mer attraktivt ut för ögat, får de inte användas som skydd för mer angelägna frågor.

  Om du inte har budget för att göra nödvändiga ändringar i ditt hem, kanske du vill överväga att få en hemgaranti.

  En hemgaranti är ett kontrakt som lovar den nya husägaren rabatterade reparations- och utbytestjänster vid behov. Med en hemgaranti kan du försäkra köparen att om något går sönder efter att de köpt bostaden får de rabatterade priser på de reparationer som behövs.

  Poängen

  Om du bor i Milwaukee, Wisconsin, finns det sätt att sälja ditt hem överlägset snabbare.

  Även om det är riskabelt kan du ange ditt hem som FSBO och hantera alla förhandlingar själv. Det är dock viktigt att notera att du kan locka köparens agenter till kunder som letar efter en affär och enkla förhandlingar.

  Att göra enkla förbättringar av ditt hus kommer att göra det mer attraktivt och mindre av en fixeröverdel. Detta kommer att uppmärksamma din lista. Ingen vill investera i ett hus som kommer att tömma sitt bankkonto med reparationer.

  De spenderar redan en hel del kontanter plus ytterligare avgifter som följer med att köpa ett hem. Dina köpare vill inte finansiera en ombyggnad också.

  Det bästa sättet att få ditt hus i Milwaukee att sälja snabbt är genom att anlita en erfaren Milwaukee -baserad fastighetsmäklare. Trots vad du kanske tror kommer en kvalitetsagent att höra dig och jobba övertid för att få ditt hus sålt i önskat fönster.

  Fastighetsmäklare arbetar för provision, och vill hellre lägga tid på att hitta fantastiska köpare än att låta dig flyga ensam.

  Kom igång med att sälja ditt hem snabbt med FastExpert!


  Source link

  Total
  0
  Shares
  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Related Posts