5 sätt att förlora en ledning riktigt snabbt

5 sätt att förlora en ledning riktigt snabbt

Leads är livsnerven i alla företag. Period. Oavsett om du kommunicerar till en ledare eller kund, bör båda uppmärksammas lika mycket.

Om en prospekt rekommenderas till dig, hittar dig på nätet eller hör av dig muntligt, börjar klockan för dig att få dem att känna sig bekväma när de hjälper dem med denna stora övergång i deras liv.

Du kanske tror att felaktig hantering av en ny ledning är ett kortsiktigt problem, men om det är konsekvent, om du lägger ett plåster på det, kommer det bara att göra samma problem kvar på vägen – vilket skadar ditt rykte och dina företagsreferenser.

En prospekt har intresserat dig – förlora det inte

Tänk på detta, framtidsutsikterna har fattat 60% av köpbeslutet innan de någonsin talar med en säljare, så de är redo att dra avtryckaren och gå vidare till att arbeta med en fastighetsmäklare. Om du har svårt att konvertera kan det finnas en djupare skäl till varför dina leads går genom en svängdörr – och det har ingenting att göra med kostnaderna.

Låt oss återkomma till några av de sätt du kan stänga av leads från att arbeta med dig och om någon av dessa varningssignaler ringer en klocka – måste du rätta till dem snabbt!

1. Att inte svara

En ledare älskar att utbilda sig och kommer förståeligt att ställa många frågor – frågor som de förväntar sig svar på i tid. Fastigheter kan vara en överväldigande arena där inkonsekvens dödar och affärer kan falla igenom när det inte sker några framsteg.

Det spelar ingen roll vilken aspekt av livet detta är i om någon inte svarar på att komma tillbaka till, du säger till slut att du inte anser honom eller henne som högsta prioritet.

2. Begränsa sätten att kommunicera

Enligt en marknadsföringsstudie av McKinsey & Company är det troligt att e -post leder till konvertering av e -post än sociala medier. Därför vill du aldrig sätta vägspärrar när det gäller de medier som kunderna vill kommunicera med dig på. Att tillgodose deras preferenser kommer att gå långt för att stärka relationen. Nu har den heliga gralen här en e -postadress för att kunna hålla kontakten längs vägen och alltid förbli på deras radar.

Prova något i stil med: ”Jag skulle vilja få din e -postadress så att jag kan hålla dig informerad om värdefull fastighetsinformation. Är det ok med dig?”

3. Kommer över som för aggressiv

Folk som kommer till beslutet att komma in på marknaden gör ett stort livsåtagande, och de behöver någon i sitt hörn som passar dem på en personlig nivå. Det är ett tarmbaserat beslut och de måste känna sig bekväma med någon som aktivt ser efter sitt bästa.

4. Be om remisser för snart

Att hoppa på pistolen och be om en remiss kan vara ett snabbt sätt att stänga av en prospekt. Timing är allt här, och du måste balansera det ordentligt så att du inte verkar som att du har utsikt över klienten till hands. Missförstå oss inte. Fråga om det finns någon de känner till som kan använda din hjälp är en gedigen affärsmetod – men vänta tills du har visat ditt värde och har konkreta resultat för att motivera denna fråga.

Det handlar om att hitta den balansen.

5. Släpp in din tävling

Att ta ledningen för givet, särskilt när du tror att du är den enda fastighetsmäklaren de pratar med fungerar inte. Det kan också komma som ett oförskämt uppvaknande när en klient vänder sig någon annanstans för samråd. Bara för att någon har intresserat dig gör det inte till en klar affär. Visa hela tiden ditt värdetillägg genom att gå utöver dem för att visa att du förstår marknadsförhållanden, deras förväntningar och hur allt ditt arbete kommer att passa in i deras budget och vision. Att bli slarvig kan ha en förödande effekt på ditt slutresultat.

Dessa kardinalsyndar kan skapa förödelse i din framtida pipeline, men det intressanta är att det finns en snabb lösning för att förhindra att dessa problem återkommer.

Att ha en CRM som är utformad för sinnet hos en fastighetsmäklare hjälper till att förena alla rörliga delar av en agents dagliga verksamhet.

Starta din GRATIS 5 veckors gratis provperiod på IXACT Kontakta nu.
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts