6 tips för ett högoktanigt Instagramkonto

6 tips för ett högoktanigt Instagramkonto

När sociala medier fortsätter att utvecklas och växa i popularitet är Instagram plattformen för steroider eftersom den dominerar spelet i sociala medier, vilket gör det till snabbast växande sociala medier plattform över hela planeten. Tänk på detta, på mindre än sex år har vi delat över fyra gånger fler foton än det finns människor på jorden! Det är häpnadsväckande hur mycket vårt samhälle älskar att konsumera fängslande media – och företag har länge förstått kraften som denna visuella berättarbeteende har för varumärkesbyggande, användarengagemang och vad det kan betyda för deras slutresultat.

Instagram med siffrorna:

 • Instagram har över 700 miljoner aktiva månadsanvändare.
 • Användare delar i genomsnitt 95 miljoner foton och videor per dag.
 • Över 250 miljoner användare använder berättarfunktionen dagligen.

Nu när vi förstår den allestädes närvarande kraften som Instagram har, låt oss fördjupa oss lite närmare i hur du kan ladda ditt Instagram -konto som fastighetsmäklare.

Skapa iögonfallande bilder

Detta är regel nummer ett i det sociala mediespelet – ditt innehåll måste vara spännande! Gå inte i fällan att lägga upp något för att göra det. Faktum är att fastighetsvärlden inte är en tråkig plats – det är bokstavligen tvärtom. Så använd det till din fördel. Inman föreslår att markera utseendet “bakom kulisserna” och ta bort gardinen för användarna.

 • Dela dina erfarenheter med att förbereda en av dina listor innan den går live.
 • Fånga livsstilen för ett lokalsamhälle där du befinner dig.
 • Visa upp nöjda kunder.
 • Hur ser en dag i livet ut för dig?

Dra nytta av en strategisk biolänk

Med Instagram kan du ha en URL i din biosektion i din profil, men inte i enskilda inlägg. Det är därför du kommer att se [link in bio] i slutet av ett inlägg, som leder användare tillbaka till sin huvudprofil där det finns en klickbar URL.

Använd detta till din fördel och ändra länken för att gå till din hemsida, för att marknadsföra en ny blogg du skrev, en 3rd festartikel som skrevs på dig eller för att ansluta till en målsida. Din biolänk är ett bra marknadsföringsverktyg – så se till att du utnyttjar den strategiskt köra dem till din tratt.

Var inte lat med beskrivningen

75% av Instagram -användare vidta åtgärder, som att besöka en webbplats eller en målsida, efter att ha tittat på ett Instagram -inlägg eller en annons. Istället för att ta den enkla vägen och lämna en oinspirerad “Happy Friday” som bildtexten, ta dig tid att berätta en historia eller utbilda din besökare att lägga till vad bilden säger.

Om du till exempel publicerade innehåll om ett hem som du nyligen arrangerade, kan du fortsätta meddelandet om tips och tricks om iscensättning, psykologin bakom det och hur du får ett hus att se fläckfritt ut. Sedan, när du har fått deras uppmärksamhet, kör dem till din länk i bio, som går till ett kontaktformulär, en målsida för en e -bok eller för att marknadsföra ett nyligen blogginlägg. Hur som helst – det är som en bränsleinsprutare för att driva dem ner i din tratt.

Blanda innehållet

En hälsosam och mångsidig Innehållsstrategi för Instagram bör använda en kombination av videor, layoutbilder och boomerangstilfoton. Du kan dra nytta av de olika filtren i applikationen, visa korta videoturer av fastigheter och till och med gå live på Instagram!

Att gå live på Instagram är perfekt för fastighetsbranschen. När du går igenom en ny lista går du live och pratar om varje rum. Vad du gillar, fantastiska funktioner och saker som gör listan unik. ”

Den här funktionen hjälper dig också att ansluta på en intim nivå till din publik och bygga en autentisk anslutning till dem. Det är som att ha en egen sändningsstudio i din hand!

Engagera dig i kommentarsfältet

Oroa dig inte – det här är inte en YouTube -kommentarsektion där troll kommer ut ur träverket och får bråk med varandra – även om du kanske ser några motståndare. Det är okej! Det är viktigt att vara aktiv i att regelbundet kommentera dem som engagerar sig i ditt innehåll och skapa en relation med dem. Det finns inget värre än ett företag som inte anpassar sitt innehåll genom att ignorera dem som organiserar dem organiskt.

Var socialt intelligent

Som med andra sociala mediekanaler – Instagram handlar inte bara om dig. Att ha en social intelligensfunktion som gör det möjligt för fastighetsmäklare att få ett klick åtkomst till alla deras kontakts sociala medieplattformar är perfekt innan du hoppar på ett samtal för att undersöka deras sociala medieaktivitet.

Ännu bättre, IXACT Contact’s Social intelligens funktionen gör den här processen snabb med ett klick på alla dina kontakters sociala mediekanaler-inklusive Instagram.

Snabba hämtmat

 • Korsmarknadsför med andra-dela kärleken och tagga dem du arbetar med.
 • Skapa en företagssida (här är hur)
 • Använd trendiga hashtags – se vad som är populärt på fliken “Utforska”.
 • Geotaggning av din plats hjälper till att lägga till exponering.

Framgångar på sociala medier innebär faktiskt att vara social! Instagram är en viktig leadgenerator, och när den används korrekt kan den leda till din CRM där de kan vårdas och slutligen konverteras.

Starta din GRATIS 5 veckors gratis provperiod på IXACT Kontakta nu.

Fastighets -CRM
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts