Aktier som gör de största rörelserna efter timmar: Sherwin-Williams och mer

Aktier som gör de största rörelserna efter timmar: Sherwin-Williams och mer

Microns teknikhuvudkontor i Biose, Idaho, 28 mars 2021.

Jeremy Erickson | Bloomberg | Getty Images

Kolla in de företag som gör rubriker efter klockan tisdag:

Sherwin-Williams -Färgföretaget såg sitt lager sjunka med 3% i den utökade handeln efter att företaget sänkt sin försäljningsvägledning för tredje kvartalet. “De ihållande och branschövergripande tillgänglighetsbegränsningarna och prisinflationen som vi tidigare har rapporterat har förvärrats och vi förväntar oss inte att se bättre utbud eller lägre råvarupriser i fjärde kvartalet som förväntat”, sade ledningen på tisdagen. Det meddelade också att man har kommit överens om att förvärva specialpolymerer, en tillverkare och utvecklare främst av vattenbaserade polymerer.

Micron Technology – Halvledarbolagets aktier sjönk med 4% efter att det rapporterat resultat- och intäktsutsikter för det första kvartalet 2022 som låg under beräkningarna. Micron redovisade ett resultat på fjärde kvartalet på 2,42 dollar per aktie och slog uppskattningar på 2,33 dollar per aktie, enligt Refinitiv.

Lucid Motors – Aktierna i elfordonsföretaget fick en boost på 7% efter att det sagt tillverkning av sin första bil har börjat och att leveranserna är planerade att börja i slutet av oktober. Prissättningen för en nybörjarversion av bilen börjar på $ 77 400 och företaget sa att den har fått mer än 13 000 bokningar.

Bli en smartare investerare med CNBC Pro.
Få aktieplock, analytikersamtal, exklusiva intervjuer och tillgång till CNBC TV.
Registrera dig för att starta a gratis provperiod idag


Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts