Aktier som gör de största rörelserna på marknaden: CarMax, McCormick, fuboTV

Aktier som gör de största rörelserna på marknaden: CarMax, McCormick, fuboTV

Kolla in de företag som gör rubriker före klockan:

CarMax (KMX) – Bilsäljaren missade uppskattningar med 18 cent med ett kvartalsresultat på 1,72 dollar per aktie, även om intäkterna toppade analytikerprognoser. Jämförbar begagnad bilförsäljning ökade med 6,2%, mindre än 7,3% uppskattning av analytiker som StreetAccount undersökte. CarMax ramlade 7,1% i förmarknaden.

McCormick (MKC) – Kryddmakaren rapporterade ett justerat kvartalsresultat på 80 cent per aktie och slog uppskattningarna med 8 cent, med intäkter något över Wall Street -prognoserna. Men den sänkte också sin helårsprognos eftersom den hanterar högre inflation och logistikutmaningar.

fuboTV (FUBO)-Den sportcentrerade videostreamingstjänstens Fubo Gaming-enhet samarbetar med betalningsplattform Paysafe (PSFE) för sin interaktiva satsning. Paysafe ökade med 1,1% i förmarknaden medan fuboTV lade till 1,4%.

Merck (MRK) – Merck slöt ett avtal om att köpa läkemedelstillverkare Acceleron Pharma (XLRN) för 180 dollar per aktie i kontanter eller 11,5 miljarder dollar. Det hade rapporterats tidigare denna månad att Acceleron var nära ett försäljningsavtal, och rapporter tidigare i veckan hade utsett Merck till friaren.

Virgin Galactic (SPCE) – Virgin Galactic -aktierna ökade med 8,9% i förmarknaden efter att FAA avslutade en undersökning av ett flygolyckan den 11 juli och tillät företaget att återuppta lanseringarna. Undersökningen fastställde att flygningen i juli hade avvikit från den tilldelade vägen och att Virgin inte hade meddelat avvikelsen till FAA vid behov.

Diageo (DEO)-Diageo sa att det nya räkenskapsåret inleds starkt, med världens största spritproducent som pekar på en stark nordamerikansk verksamhet och en snabbare återhämtning än väntat på europeiska marknader. Diageo ökade med 2,3% i förmarknadshandeln.

AstraZeneca (AZN)-Läkemedelstillverkarens Covid-19-vaccin visade 74% effekt i en amerikansk klinisk prövning och 83,5% effekt hos personer 65 år och äldre. Företaget räknar med att ansöka om amerikanskt godkännande senare i år.

Altria (MO), Philip Morris International (PM) – Tobaksproducenterna beordrades av International Trade Commission att stoppa import och försäljning av deras IQOS -uppvärmda tobaksenhet. Ordern härrör från ett patentärende från den rivaliserande tobaksproducenten RJ Reynolds, och ärendet går nu över till en administrativ granskning.

Lordstown Motors (RIDE) – Lordstown är nära en affär för att sälja sin bilfabrik i Ohio till Taiwans Foxconn Technology för ett okänt belopp, enligt personer som är bekanta med frågan som pratade med Bloomberg. Elbilstillverkaren hade köpt anläggningen av General Motors (GM) för mindre än två år sedan. Lordstown ökade med 5,6% i förmarknaden.

Herman Miller (MLHR)-Herman Miller föll ett öre med Wall Street-prognoser med ett justerat kvartalsresultat på 49 cent per aktie, men kontorsmöbelproducentens försäljning kom långt över uppskattningarna och det gav också en positiv resultatprognos för innevarande kvartal. Herman Miller lade till 2,2% i premarketåtgärder.

Perrigo (PRGO) – Perrigo -aktier steg 14,3% i handeln på marknaden efter att läkemedelsproducenten löste en skattekonflikt med Irland för cirka 399 miljoner dollar, utan ränta eller påföljder.


Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts