Alfabetet, Tesla, Gores Guggenheim och mer

Lagren bör öka vinsterna under andra halvåret, men det finns två stora problem

Ta en titt på några av de största flyttarna på förmarknaden:

Alfabet (GOOGL) – Alfabetets Google -enhet kommer att minska provisionerna den samlar på tredjeparts mjukvaruförsäljning på sin molnmarknad. Det säger en person som känner till frågan som pratade med CNBC, som sa att Google nu kommer att samla in bara 3% av försäljningen jämfört med de tidigare 20%.

Tesla (TSLA) – Tesla lanserade en programuppdatering som tillåter kunder att begära åtkomst till sin fullständiga självkörande beta-programvara. Tillgång kommer att ges till Tesla -förare som får en tillräckligt hög säkerhetspoäng.

Gores Guggenheim (GGPI) – Förvärvsföretaget för specialändamål kommer att ta elbilstillverkaren Polestar offentligt genom en fusion, till en värdering av 20 miljarder dollar inklusive skuld. Polestar kontrolleras av biltillverkaren Volvo och moderbolaget Zhejiang Geely Holding Group. Gores steg 2,4% i förmarknadshandeln.

Acceleron Pharma (XLRN) – Acceleron är i samtal om att förvärvas av ett oidentifierat stort läkemedelsföretag för cirka 180 dollar per aktie, enligt personer som är bekanta med frågan som pratade med Bloomberg. Bristol-Myers Squibb (BMY) anses vara en potentiell kandidat, eftersom den redan äger en andel på 11,5% i Acceleron.

Låda (BOX) – Box uppgraderades till “market outperform” från “market perform” hos JMP Securities, som bland annat citerade molnföretagets utförande. Box tillförde 2,2% i förmarknaden.

Altice USA (ATUS)-Bredbands- och videoföretaget nedgraderades till “neutralt” från “outperform” på Credit Suisse, vilket noterar den troliga kortsiktiga negativa effekten av en aggressiv fiberutbyggnadsstrategi. Altice USA sjönk 1,8% i premarket.

Toyota Motor (TM) – Biltillverkarens aktier ökade med 1,3% i förmarknaden efter att företaget sa att det hade genomfört en återköp på 25,8 miljoner aktier.

Bästa köp (BBY) – Elektronikhandlaren utsågs till en “toppidé” på Piper Sandler, som är entusiastisk inför den kommande lanseringen av Best Bays nya “Best Buy Total Tech” -medlemskapsprogram.

Gannett (GCI) – USA Today -utgivaren sa att det försökte refinansiera upp till 550 miljoner dollar i säkerställda skulder. Gannett sa att dess plan var föremål för marknadsvillkor och att det inte finns någon garanti för att den kommer att kunna genomföra refinansieringen.


Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts