Amazon Connect Health Check – Perficient Blogs

Amazon Connect Health Check - Perficient Blogs

Kontaktcenter är en kritisk komponent i varje företag eftersom det är en ingång för sina kunder och en avgörande faktor för att skapa en offentlig image. Att ha en dålig och frustrerande kundupplevelse kan inte bara avvisa befintliga kunder utan förhindra framtida tillväxt. Amazon Connect -hälsokontrollen kan hjälpa till med att identifiera uppringare av subpar -uppringare, påpeka ineffektivitet i kontaktcenterhantering och identifiera luckor i Amazon Connect och AWS bästa praxis.

Vad är egentligen en hälsokontroll?

När företag skala och utnyttjar det expanderande molnutrymmet, tar förbättringar och revideringar av det genomförda arbetet ofta en baksida. Denna hälsokontrollbedömning erbjuder en unik möjlighet att få en opartisk part att utvärdera statusen för Amazon Connect -implementeringen, liksom de stödjande AWS -tjänsterna och molninfrastrukturen.

Vad ingår?

Beroende på storleken på Amazon Connect -lösningen, dess integrationspunkter och antal miljöer kan det ta mellan två till tre veckor där följande områden kommer att inspekteras:

 • Kontaktflöden (IVR) och stödjande Lambda -funktioner
 • Rapportering och analys med Amazon Connect
 • Amazon Lex och självbetjäningsöversikt
 • Tredjepartsintegrationer
 • Front-end-analys av anpassade administrationsportaler och Amazon Connect CCP (softphone)
 • AWS Miljöstrategi
 • CI / CD rekommendationer

Vad får du?

När hälsokontrollen har slutförts får du en detaljerad rapport som omfattar de ovannämnda områdena:

 • Sammanfattning av din nuvarande implementering och stödjande infrastruktur
 • Identifierade problem och föreslog nästa steg
 • Rekommendationer för förbättringsområden
 • Förslag på vilka ytterligare Amazon Connect -funktioner som ska införlivas

Hur kan Perficient hjälpa dig?

Om du är intresserad av en Amazon Connect Health Check och behöver lite vägledning för att förbättra din kundupplevelse, kontaktcenters effektivitet eller bästa praxis för molnkontaktcenter, kan vi hjälpa dig. Vi är en APN Advanced Consulting Partner för Amazon Connect och som ger oss en unik uppsättning färdigheter för att påskynda ditt moln, din agent och din kundupplevelse.

Perficient är stolta över vårt personliga förhållningssätt till kundresan där vi hjälper företagskunder att omvandla och modernisera deras kontaktcenterupplevelse med Amazon Connect och Amazon Web Services.

För mer information om hur Perficient kan hjälpa dig att få ut det mesta av Amazon Connect, kontakta oss här

Om författaren

Matija är lösningsarkitekt på Customer Engagement Solutions, med fokus på Amazon Connect -implementeringar och migrering av kontaktcenter. Min bakgrund sträcker sig över 8 år, inklusive Microsofts systemadministration, enhetlig kommunikation, Lync/Skype för företagstelefoni, DevOps, Azure, AWS och lite av allt annat.

Mer från denna författare
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts