Amazon Customer Returns UK: Vad återförsäljare behöver veta

regions_menu_image

Hitta stora inventeringar på Amazon Liquidation Auctions Europe

Amazons kundretur är en het vara både i Storbritannien och USA. Visste du att returer gör att stora lager kan säljas vidare? Detta har att göra med e-handelsavkastningen, som vi pratar mer om senare. Återförsäljare, som Amazon, vill rensa ut lager som återlämnas till dem för att få tillbaka förluster. Kundåterfört lager introduceras sedan på andrahandsmarknaden av köpare som du! Så oavsett om du väljer att sälja online eller i butiker, ge Amazon-kundens retur en chans vid inköp och du kan bli förvånad över hur snabbt de går!

I den här bloggen kommer vi att täcka:

 • Amazons returpolicy
 • Vad är clearance lager
 • Så här köper du Amazon -kunders returpallar
 • Marknadsplatsöversikt över Amazon Liquidation Auctions Europe

En titt på Amazons returpolicy

När du tittar på Amazons returpolicy är det inte konstigt att så många kunder litar på sin webbplats med miljontals köp om året. Att returnera varor till Amazon UK är ännu enklare än du kanske hade föreställt dig. Amazon säger, “Amazon.co.uk och många säljare på Amazon.co.uk erbjuder returer för de flesta artiklarna inom 30 dagar efter mottagandet av leveransen.” Oavsett om du öppnade en vara eller inte, accepterar Amazon nästan säkert din retur. Det betyder att deras returer kan vara i extremt bra skick när du tänker på hur ofta man beställer varor bara för att prova olika färger och storlekar och returnera resten.

Så vart går dessa returer? Tja, det är där auktoritetsauktioner kommer in.

Vad är clearance stock?

Auktion av auktionslager är extremt vanliga. De är i huvudsak ett sätt för återförsäljare att rensa ut ex-kataloginventarier för att ge plats för nytt lager. Det kan antingen bero på att varor inte säljer i butik, överköp eller säsongsbetingelser. Detta är i huvudsak pengar kvar på bordet för återförsäljare! Varor kan säljas till oberoende handlare som du till en bråkdel av kostnaden.

Amazon, den största återförsäljaren i världen, har varor tillgängliga för intresserade köpare i Storbritannien. Även de hanterar godkännandelager (även känt som överlager) och behöver ett sätt att lossa det inventariet, tillsammans med kunders retur, för att frigöra utrymme i sina lager och distributionscentra. Vi presenterar: auktionsauktioner online. Online -auktioner är ett sätt för varor att gå till högstbjudande och för återförsäljare att få tillbaka lite utrymme.

Vad gör Amazon -kunders retur så värdefull?

Enligt Mintel, nio av tio (86%) britter är Amazon -användare/shoppare. Utöver det säger 70% av Amazonas kunder att det är den första webbplatsen de kontrollerar när de köper online. Det ger mycket utrymme för återvändande att göra med tanke på populariteten hos Amazon -produkter i Storbritannien. Återförsäljare, enskilda näringsidkare och blivande entreprenörer kan dra nytta av det genom att köpa Amazon -pallar med kunders retur och godkännandebestånd. Du kan betrakta dessa som en bra inventeringskälla för att starta ditt företag.

Särskilt Amazon erbjuder ett stabilt utbud av kunders avkastning från alla kategorier du kan tänka dig, men de finns också i olika lotstorlekar och du betalar bara vad du vill på auktion. Du kan förvärva denna inventering och sedan sälja den närmare MSRP – vilket är hur brittiska återförsäljare tjänar pengar!

Visste du att på eBay köps en kosmetisk vara var tredje sekund i Storbritannien? Och om elektronik och underhållning är mer ditt bröd och smör, kommer du att vara glad att höra att ett videospel köps var fjärde sekund. När du väl börjat skaffa kundavkastning till rabatt, är dessa vinstmarginaler dina att fånga när du säljer vidare på populära marknadsplatser som eBay.

Så här köper du Amazon Customer Return Pallets UK

Enskilda handlare, eller individer som är egenföretagare, är juridiska personer i sig. Att ansvara för redovisning, korrekt bokföring och skatter och självutvärdering är allt ditt ansvar. Om du vill köpa Amazon -kundpallar i Storbritannien kommer det att finnas några steg att följa.

Få ordning på din ekonomi och pappersarbete:

 • Pappersarbete – Det innebär att du registrerar ditt återförsäljningsföretag. Närmare bestämt, om du tjänar mer än £ 1 000 från egenföretagare, måste du meddela lämplig myndighet att du skickar en självdeklaration. Gå igenom HM Revenue and Customs, eller besök www.gov.uk/set-up-sole-trader, för att slutföra alla pappersarbete för ditt företag. Denna dokumentation kommer att vara nödvändig för följande steg.
 • Momsnummer – Du måste registrera dig för ett momsnummer för att du ska kunna betala skatt på lager du planerar att sälja vidare. Det är då ditt ansvar att debitera dina kunder moms. Enligt www.gov.uk, ”Du måste registrera ditt företag för moms hos HM Revenue and Customs (HMRC) om dess Skattepliktig omsättning är mer än 85 000 pund. ”
 • Skicka in ett giltigt moms-ID till B-Stock- För att köpa Amazons kund återvänder från B-Stock, en ledande webbplats inom likvidations- och clearinglager, måste du skicka ett giltigt momsnummer.
 • Bestäm om du ska sälja personligen eller online- Om du är i Storbritannien och har bestämt dig för att öppna en tegelsten, eller kanske säljer på loppisar (eller bilsalonger), finns det några andra överväganden att tänka på. En gatuhandlare, till exempel, behöver också skaffa en special licens eller tillstånd.

Bestäm lagerstorlek, skick och kategori

 • Börja leta efter jobbpartier Det finns andra grossist-, godkännande- och likvidationssajter där ute, så gör din forskning och gå med den som har de bästa recensionerna. Var noga med att kontrollera om dessa webbplatser köper bulklager först själva och sedan bryter ner det i mindre mängder för att sälja till dig. Ofta kommer det att finnas en markup för dessa varor.
 • Fundera på vad du enkelt kan sälja vidare – Har du ett intresse för kläder och stil? Eller kanske hemvaror? Du kan börja leta efter godkännande från återförsäljare som Amazon respektive Wayfair! När du känner till din kategori väl, gör det så mycket enklare att notera och sälja.
 • Ny eller begagnad? – Du kan söka strikt överlager – lager som inte har sålts i butiker – på webbplatser som Crazy Clearance Auctions, eller Amazon -kunders retur – tidigare köpta varor som returneras till Amazon – på deras privata marknadsplats. Båda har värde, det beror bara på vilken typ av lager du vill sälja (och ha kunderna för).

Köp, skicka och sälj ditt lager

När du väl har bestämt dig för en auktion eller en arbetsplats som fungerar för dig kan du lägga ditt bud! Här är några andra tips för köp, frakt och försäljning:

 • Prova små lastbilar på Amazon – Du kan börja smått med en eller två rutor på en webbplats som B-Stock Supply Europe, eller så kan du med en liten lastbil eller FTL från Amazons privata marknadsplats.
  • Full truckload (FTL) -auktioner är 23 pallar
  • Små truckload (STL) -auktioner har 12 möjliga pallutrymmen

När du börjar i det lilla kan du prova olika säljare och produkter. Detta hjälper dig att se till att du bara köper det du kan sälja. STL är ett bra sätt att komma igång på Amazonas EU -marknadsplats med mindre köpalternativ och kostnadsbesparingar på frakt!

 • Ta emot, organisera och lista det (om det är online) – Gå alltid efter manifestera för att säkerställa att du har redogjort för allt när du mottar godkännande som köpts på auktion. Organisera lager enligt detta, och se till att hålla noggrann koll på kvantiteter, storlekar etc. Börja lista inventarier och skriv informativa produktbeskrivningar på dina valda återförsäljningsplattformar. Kolla upp 11 bästa sajter att sälja online (Storbritannien) för en fullständig genomgång av dina alternativ.
 • Gör din försäljning! – Erbjud erbjudanden och e -postkunder när du får nytt lager. Om du själv utför beställningar, kommunicera alltid fraktuppskattningar och om det finns några problem med beställningar för att säkerställa en bra kundupplevelse! Om du vill hoppa över det här steget, titta på Amazons uppfyllandeprogram.

Nu när du förstår processen med att köpa Amazon -kunders avkastning bättre, låt oss ta en titt på Amazon Liquidation Auctions Europe -marknaden!

Registrera nu

Amazon Liquidation Auctions Europe: Översikt

Handla de bästa kundernas avkastning från den officiella Amazon -likvidationsmarknaden i Storbritannien. Här kan återförsäljare stora som små hitta rätt lager för deras affärsbehov.

Föredragen valuta

På Amazon Liquidation Auctions Europe kan du filtrera auktioner efter din valda valuta. Oavsett om det är med brittiska pund eller euro beroende på var du befinner dig och handlar!

Inventarier i alla populära kategorier

Mintel säger att toppkategorierna på Amazon UK inkluderar papperskopior (till exempel DVD -skivor, videospel och böcker), el, mode och smycken och leksaker. Returer är lika troliga i dessa populära kategorier, särskilt med en returpolicy som Amazons. Handla dessa kategorier när du bläddrar i auktionsauktioner:

 • Kläder
 • Hem
 • Kök
 • Sport och utomhus
 • Hälsa
 • PPE
 • Blandade massor

Filtrera efter länder

Eftersom denna marknadsplats täcker flera länder i Europa, vill du se till att du filtrerar efter rätt land. Speciellt viktigt för dem internationella återförsäljare överväger export- och fraktkostnader. Filter finns tillgängliga för dessa europeiska länder:

 • Frankrike
 • Tyskland
 • Italien
 • Polen
 • Slovakien
 • Spanien
 • Storbritannien*

*Se anteckningen om Brexit nedan.

Frakt alternativ

Storlek och avstånd spelar också roll. Ju större last och avstånd den måste resa för att nå dig kommer att öka fraktkostnaderna. Var noga med att välja den leveransstorlek som fungerar bäst för dig. Kom ihåg att du måste uppskatta rätt mängd utrymme för den leveransstorlek du väljer.

 • Full lastbil
 • Mindre än lastbilslass
 • Liten lastbil

Hur påverkar Brexit mig?

Vissa budrestriktioner finns för brittiska köpare på grund av Brexit. Amazon Liquidation Auctions kommer att begränsa brittiska auktioner till registrerade köpare i Storbritannien och auktioner utanför Storbritannien till köpare som är registrerade utanför Storbritannien. Detta gäller båda Överlager och kundretur auktioner. Fraktkostnad och leveransprocesser, tillsammans med betalningsmetod och skatt på lager påverkas inte om du är en brittisk köpare som köper auktioner i Storbritannien! Kolla in Vanliga frågor om Amazon EU för mer information.

Registrera dig på Amazon Liquidation Auctions UK

Vad väntar du på? Amazons kundretur är din för att ta! Registrera dig enkelt på Amazon Liquidation Auctions Europe marketplace, börja surfa på auktioner, bjud och vinn.

Om du letar efter ännu mer konkurs, clearinglager eller avvecklingsinventarier och jobbpartier, var noga med att kolla in B-Stock andra Europeiska marknadsplatser tycka om B-Stock Supply Europe, Unilever Europe Trade Auctions, och Wayfair EU: s likvidationsauktioner.


Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts