Äntligen ett enkelt sätt att komma in på bitcoin -marknaden

Äntligen ett enkelt sätt att komma in på bitcoin -marknaden

Sedan dess har bitcoin utlöst lanseringen av andra kryptovalutor som kallas alternativa mynt (eller “altcoins” för kort). Idag cirkulerar det över 5000 olika kryptovalutor. Bitcoin har dock blivit mycket populärt bland investerare och är fortfarande den mest utbredda kryptovalutan.

Bitcoin kallas ofta för den digitala versionen av guld på grund av dess begränsade utbud. Det kommer bara att finnas 21 miljoner bitcoin runt. Denna knapphet och förmåga att hålla värde på lång sikt gör bitcoin till en attraktiv säkring mot inflation i osäkra finansiella tider. Även om bitcoinpriserna har fluktuerat på kort sikt har det visat imponerande långsiktiga prestanda, med en årlig tillväxt på 200 procent. Det är inte konstigt att antalet människor som köper bitcoin i Kanada har ökat under åren.

En enkel, trestegsprocess för handel med bitcoin

Netcoins.ca erbjuder ett enkelt, säkert och kostnadseffektivt sätt att komma in på bitcoin-marknaden. Du skapar helt enkelt ett onlinekonto, finansierar det med kanadensiska dollar (med 0% avgifter) och börjar handla direkt.

För att finansiera ditt konto kan du skicka en Interac e-Transfer, online-faktura, banköverföring eller kryptovaluta-insättningar (om du redan har en krypto). Du kan köpa och sälja så lite som $ 10 eller så mycket som $ 10 miljoner värde av bitcoin eller andra kryptovalutor som ethereum och litecoin.


Ladda ner Netcoins mobilapp idag, tillgänglig i iOS och Android eller få tillgång till den via en webbläsare på Netcoins.ca.


När det gäller avgifter, kom ihåg att det inte finns några finansieringsavgifter eller avgifter för kontantuttag, vilket gör det verkligen lätt att doppa tårna på kryptovalutamarknaden.

Investerare kan också dra nytta av omedelbara order, begränsa order (där du förinställer de priser du vill att dina affärer ska utföra till) och prisvarningar (så att du inte stirrar på bitcoin-priset hela dagen. Netcoins erbjuder också otrolig kundsupport via e -post, livechatt och telefonsupport.


För mer information om Netcoins och hur man köper bitcoin i Kanada, kolla upp www.netcoins.ca.


Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts