Är Costco öppet på Columbus Day 2021?

Är Costco öppet på Columbus Day 2021?

Är Costco öppet på Columbus Day 2021?

När en federal semester rullar runt får många ta en ledig dag från jobbet, vilket gör det till en bra tid att komma ikapp några ärenden. Om du hoppas kunna handla på Columbus Day – som infaller måndagen den 11 oktober 2021 – är det normalt att vara nyfiken på om det är ett alternativ att bege dig till Costco. Om du försöker ta reda på, “Är Costco öppet på Columbus Day2021?” här är vad du behöver veta.

Är Costco öppet på Columbus Day 2021?

Ja, Costco är öppet på Columbus Day 2021. Dessutom använder lagerbutikerna sitt vanliga måndagsschema, så du behöver inte heller tvingas till en sen öppning eller tidig stängning.

Dessutom är Costco-butikstjänster-inklusive däckcentrum, apotek och visionavdelningar-vanligtvis också öppna. De kan dock ha något ändrade scheman.

Har Costco en Columbus Day Sale?

Rent tekniskt har Costco ingen Columbus Day -försäljning. Oktoberkupongboken är dock full av rabatter som finns tillgängliga under semestern, så du kan fortfarande hitta bra erbjudanden.

Om du vill hitta fynd, kolla cirkuläret eller Costcos webbplats för mer information om rabatter. På så sätt kan du fokusera din shopping på försäljningspriserna.

Costco semesterplan 2021

De flesta större återförsäljare stänger inte ofta. Costco känner dock igen fler helgdagar än den genomsnittliga kedjebutiken, vilket får dem att stänga oftare.

Här är en översikt över Costco -semesterstängningarna 2021:

 • Fredagen den 1 januari 2021 – nyårsdag
 • Söndagen den 4 april 2021 – påsksöndagen
 • Måndagen den 31 maj 2021 – Memorial Day
 • Söndagen den 4 juli 2021 – självständighetsdagen
 • Måndagen den 6 september 2021 – Labor Day
 • Torsdagen den 25 november 2021 – Thanksgiving Day
 • Lördagen den 25 december 2021 – juldagen

Dessutom kan Costcos lagerbutiker stänga tidigt några dagar. Till exempel minskar vissa sina timmar på julafton och nyårsafton. Som ett resultat är det bäst att kontakta din lokala Costco om du vill handla natten före vissa helgdagar för att se om den stänger före sitt vanliga schema.

Costco Lager Butikstimmar

Bortsett från specifika helgdagar använder de flesta Costco -butiker ett mycket liknande driftschema. Vanligtvis är det nära till följande:

 • Måndag till fredag ​​- 10:00 till 20:30
 • Lördag – 9:30 till 18:00
 • Söndag – 10:00 till 18:00

Det är viktigt att notera att dessa timmar bara är det typiska schemat, så de är inte universella. Vanligtvis är det bäst att fråga din Costco specifikt om du vill handla tidigt eller sent. På så sätt kan du bekräfta att det välkomnar kunder vid din önskade tidpunkt.

Dessutom är det viktigt att notera att Costco Business Center kan följa olika scheman. Här är en titt på ett typiskt Business Center -schema:

 • Måndag till fredag ​​- 7:00 till 18:00
 • Lördag – 7:00 till 16:00
 • Söndag – Stängt

Slutligen kan oväntade händelser leda till schemaavvikelser. Det inkluderar dåligt väder, verktygsproblem eller COVID-relaterade begränsningar. Om du är osäker, kontakta alltid din lokala Costco innan du handlar för att bekräfta om de är öppna.

Planerar du att bege dig till Costco eller någon annan butik på Columbus Day? Har du andra planer förutom shopping i åtanke för semestern? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

Läs mer:

Om du tycker om att läsa våra blogginlägg och vill prova på att blogga, har vi goda nyheter för dig; du kan göra exakt det på Saving Advice. Klicka bara här för att komma igång. Kolla in dessa användbara verktyg som hjälper dig att spara Mer. För investeringsråd, besök Den brokiga dåren.
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts