Är målet stängt på Columbus Day 2021

Är målet stängt på Columbus Day 2021

Är målet öppet på Columbus Day?

Columbus Day är en federal högtid som amerikanerna firar den andra måndagen i oktober. President Roosevelt gjorde Columbus Day först till en nationaldag 1934, och amerikanerna firade det varje 12 oktoberth. Sedan, 1972, ändrade president Nixon semesterdagen till den andra måndagen i oktober. I modern tid observerar vissa skolor denna helgdag och är stängda. Om du och barnen är ute och går den dagen kan du undra: “Är målet stängt på Columbus Day också?”

Columbus Day kontrovers

Columbus Day är en federal helgdag, vilket innebär att regeringskontor stänger den dagen. Under de senaste åren har dock 18 stater valt att inte fira Columbus Day. Istället firar dessa stater Urbefolkningens dag samma dag som Columbus Day. Medan många stater kallar ursprungsbefolkningens dag något annorlunda, till exempel upptäcker dagen i Hawaii och indianernas dag in South Dakota, de firar samma sak – indianernas långa historia i USA.

Är målet stängt på Columbus Day?

Medan federala kontor och vissa skolor kan stänga för Columbus Day, stänger INTE mål på Columbus Day. Målet kommer att vara öppet ordinarie butikstider på Columbus Day.

Målet stänger ofta bara till påsk och juldagen, men det har förändrats. År 2020, mitt i pandemin, valde Target att stänga på Thanksgiving Day för att visa uppskattning för sina anställda för att de arbetat så hårt under pandemin. Target har sedan meddelat att det också kommer att stängas på Thanksgiving Day 2021.

Finns det försäljning på Target på Columbus Day?

I år infaller Columbus Day den 11 oktoberth, som också råkar sammanfalla med Target’s kick-off-försäljning för semesterperioden.

Tack vare coronaviruspandemin vill Target, liksom många andra återförsäljare, inte vänta till Black Friday för att starta semesterförsäljningen. För det första vill de inte ha så många kunder i butiken samtidigt på grund av hälso- och säkerhetsproblem. För det andra, tack vare förseningar i pandemin, vill Target se till att alla har tillräckligt med tid att köpa sina julklappar.

I år börjar den 10 oktoberth och löper till och med 12 oktoberth, Target kommer att ha “Deal Days”. Under denna försäljning kommer Target att erbjuda stora rabatter på bland annat elektronik, köksutrustning och TV -apparater. De kommer också att börja sin semesterprisgaranti den 10 oktoberth. Från den dagen till den 24 decemberth, om du köper något på Target och senare säljs till ett billigare pris, återbetalar de dig skillnaden.

Slutgiltiga tankar

Om du undrar “Är målet stängt på Columbus Day?”, Är svaret nej. Faktum är att Columbus Day kan vara en utmärkt dag att stanna till vid ditt lokala mål eller göra en beställning online så att du kan få de stora rabatterna under deras Deal Days. Få ett hopp på din semester shopping.

Läs mer

10 sätt att spara pengar på målet

Federalt semesterschema 2021

Är Target REDcard värt det?

Om du tycker om att läsa våra blogginlägg och vill prova på att blogga, har vi goda nyheter för dig; du kan göra exakt det på Saving Advice. Klicka bara här för att komma igång.

Kolla in dessa användbara verktyg som hjälper dig att spara Mer. För investeringsråd, besök Den brokiga dåren.
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts