Är postkontoret öppet på Columbus Day 2021?

Är postkontoret öppet på Columbus Day 2021?

Är postkontoret öppet på Columbus Day?

Columbus Day är en federal högtid som firar Christopher Columbus landning i Amerika. Många stater har dock ändrat semestern till ursprungsbefolkningens dag för att hedra indianer. Oavsett vilken högtid du firar kanske du undrar, är postkontoret öppet på Columbus Day? Om du behöver skicka några paket, här är allt du bör veta om postkontorets semestertider.

Är postkontoret öppet på Columbus Day 2021?

Columbus Day infaller måndagen den 11 oktober i år. Eftersom det är en vardag kan du behöva köra några ärenden och skicka några brev. Men tyvärr kommer du inte att kunna besöka postkontoret på Columbus Day. Eftersom det är en federal helgdag stänger posten för att observera den.

Men lyckligtvis kommer ditt lokala postkontor att vara öppet nästa dag (tisdag den 11 oktober) under sina vanliga öppettider. Och om du inte kan vänta med att skicka ut dina paket, här är några alternativ till USPS som du kan prova.

Postalternativ

Även om postkontoret är stängt på Columbus -dagen kommer UPS och FedEx båda att vara öppna under sina vanliga öppettider. Varje butik har ett annat driftschema, så du kan behöva använda verktyget för att hitta online när din lokala UPS eller FedEx är öppna.

Du kan också släppa dina brev i USPS -brevlådor trots att postkontoret är stängt. Om du behöver frimärken kan du få dem i livsmedelsbutiker, bensinstationer och apotek, som vanligtvis är öppna på Columbus Day.

Du kan också komma åt ditt USPS.com -konto på Columbus Day. Så du kommer fortfarande att kunna beställa frimärken och leveransartiklar, skriva ut eventuella fraktetiketter du behöver och schemalägga pakethämtningar.

Semesterplan för postkontoret 2021

Att köra till postkontoret och inse att det är stängt för en federal semester kan vara en stor huvudvärk. Det är därför det är en bra idé att bekanta sig med USPS -semesterschemat. Postkontoret är stängt på Columbus Day samt nio andra helgdagar under hela året, inklusive:

  • Nyårsdagen
  • Martin Luther King Jr. Day
  • Presidentens dag
  • minnesdag
  • Fjärde juli
  • Arbets dag
  • Veteranernas dag
  • Tacksägelse
  • juldagen

Postkontoret är också stängt på söndagar. Men lyckligtvis kan din lokala UPS vara öppen även om postkontoret är stängt. POSTEN stänger bara dörrarna på fyra helgdagar: nyårsdag, fjärde juli, tacksägelsedag och juldag. De flesta UPS -platser är också öppna på söndagar, så du kan fortfarande skicka ut viktiga paket och brev som inte kan vänta till måndag.

Även om det är obekvämt att postkontoret är stängt på Columbus Day, nu när du vet att du kan planera i förväg. Och om du verkligen behöver skicka något på Columbus Day kan du gå till din lokala UPS eller FedEx istället.

Läs mer

4 sätt du kan tjäna på en jordbruksmark

Vilka är de bäst betalande jobben i Connecticut?

Är målet stängt på Columbus Day 2021

Om du tycker om att läsa våra blogginlägg och vill prova på att blogga, har vi goda nyheter för dig; du kan göra exakt det på Saving Advice. Klicka bara här för att komma igång.
Kolla in dessa användbara verktyg som hjälper dig att spara Mer. För investeringsråd, besök Den brokiga dåren.
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts