Billigare gas utan att gå ur vägen – Dagligt tips

Billigare gas utan att gå ur vägen - Dagligt tips

En instans som verkligen kan tömma dina besparingar, liksom din entusiasm, är när du vidtar åtgärder som du tror kommer att spara dig pengar, men faktiskt kostar dig mer än du sparar. Ett perfekt exempel på detta är att köra över staden för att spara några slantar en gallon på gas. De American Automobile Association uppskattade att det kostar 7,15 cent en mil att köra en liten sedan år 2020. Det betyder att om du kör flera mil utanför din vanliga körväg för att spara några slantar på gas kommer du faktiskt att förlora pengar. Därför, när du letar efter billigare bensin, bör du leta efter de bensinstationer som erbjuder den för mindre och är längs vägen dina vanliga körvanor.

Den normala instinkten är att leta efter bensinstationer med bra priser i området kring ditt hus och det är där du förmodligen köper din gas. Det finns dock andra områden i din stad som du bör söka efter billigare gas. Det är vettigt att kontrollera bensinpriser i närheten av ditt arbete, var du handlar mat, nära ditt träningspass eller någon annan plats där du kör regelbundet. Internet har gjort det enkelt att söka efter dessa bensinstationer med webbplatser som t.ex. Gaskompis.

Även om du inte vill slösa pengar, vill du sänka kostnaden för din körning så mycket som möjligt. Eftersom varje krona en gallon du kan spara på gas utan att gå ur vägen kommer det att resultera i cirka $ 10 i besparingar för den genomsnittliga föraren under året – dina faktiska besparingar beror på hur mycket din körning och vilken gassträcka ditt fordon får. Sänk priset du betalar för gas med $ 0,05 jämfört med vad du betalade och det är extra på cirka $ 50 i fickan under året.
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts