Blomstrande marknadsföringstrender inom fastigheter

Blomstrande marknadsföringstrender inom fastigheter

Fastighetsmarknadsföring utvecklas i snabb takt, och i en sådan konkurrenskraftig miljö måste fastighetsmäklare ligga i framkant när det gäller banbrytande trender för att tilltala behoven hos deras utvecklande kundkrets. Heta marknader, fluktuerande efterfrågan, teknik som utvecklas och nya generationer av husägare spelar alla en roll för att forma fastighetsmarknaden – och hur agenter förhåller sig till den.

Konkurrens tvingar kreativitet

Bostadsmarknaden i Toronto skapade globala rubriker med sina heta listor – men det har också visat hur aggressivt utrymmet kan vara för fastighetsmäklare att tävla i och tvingar dem att bli riktigt kreativa med listor.

Med hjälp av denna marknad som ett exempel har vissa agenter börjat erbjuda en utekväll som tack till kunder, ett års medlemskap på ett lokalt gym eller fitnessklubb, gratis användning av en drönare för att visa fastigheten, gratis iscensättning – till och med gå så långt som att minska sina provisioner.

Även om detta inte alltid visas som bästa praxis, visar det bara några av de extrema exemplen fastighetsförsäljare måste hantera för att få nya affärer på en mycket konkurrenskraftig arena. Även om några av dessa kan tjäna som bra värdeförslag, särskilt för de tusenåriga köparna som gillar förmånerna, kan de ibland framstå mer som en kosmetisk förmån snarare än att återspegla det verkliga värdet du erbjuder som agent.

Dessa fyra marknadsföringstrender definierar fastighetsutrymmet – och agenter bör notera.

Upptäcktsprocessen är digital

Har du någonsin hört mantrat, “content is King?” Innehållet är kärnan i alla marknadsföringsstrategier som en av de mest effektiva metoderna för att få fler ögon på din webbplats. Det genererar billiga leads, organisk trafik och hjälper till att kvalificera dina framtidsutsikter. Om det inte finns tillräckligt med övertygande innehåll på nätet som anger varför du sticker ut från tävlingen och det du erbjuder – kommer du förbi med några klick.

Facebook -annonsering växer

Fastighetsproffs inser fördelarna med att avsätta en del av sin budget till Facebook -annonser för att köra individualiserade annonskampanjer riktar sig till sina specifika segment. Detta tillvägagångssätt visar sig vara en kraftfull avkastning på leads och konverteringar av hög kvalitet, vilket också passar bra med IXACT Contacts Social Intelligence -funktion som ger dig omedelbar tillgång till alla dina kontakters sociala mediesidor för en helhetssyn på hur väl de svarar på dina annonser och innehåll.

Fastighetsmäklare måste behärska innehållsmarknadsföring

Generiskt innehåll kommer inte att minska det nuförtiden-det måste vara hyperfokuserat för att skräddarsy kundens specifika behov. Och med att Google skärper sin algoritm varje år lägger den mycket stor vikt vid kvalitet och användbart innehåll, och hur man riktar in den på rätt sätt för att möta din publik. E -böcker, infografik, videoserier, webinarier och bloggar har blivit den heliga gralen när det gäller att effektivt kommunicera ditt värde och använda dem som bitar för att vårda framtidsutsikterna.

Vilket går tillbaka till anledningen till att en “one-size-fits-all” innehållslösning inte kommer att fungera, för en tjugotvå första gången husägare inte letar efter innehåll som mer relaterar till en tom nesterkant mot pensionering-det måste vara hyperfokuserad.

Fler agenter vänder sig till marknadsföringsautomatisering

”Den enda anledningen till att denna trend är händer inte snabbare beror på att fastighetsmäklare bara inte vet hur att göra det.” – Inman

Kloka fastighetsmäklare lärde sig för länge sedan att de inte kan manuellt kontakta varje enskild ledare konsekvent – men de visste att de kunde lita på teknik för att göra det åt dem. Faktum är att du kan lägga noll tid på att överföra ett nytt lead till ditt CRM och e -postmarknadsföringsprogramvara och lägg dem till ett pågående leddroppsystem. En annan missuppfattning som många agenter har är att de tror att premiummarknadsföringsprogram för fastigheter kommer att bryta banken – vilket inte alls är sant.

Det är dags att ta bort denna myt en gång för alla.

Starta din GRATIS 5 veckors gratis provperiod på IXACT Kontakta nu.

Fastighets -CRM
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts