Darden Restaurants, BlackBerry, Salesforce och andra

Darden Restaurants, BlackBerry, Salesforce och andra

Kolla in de företag som gör rubriker före klockan:

Restauranger i Darden (DRI)-Olive Garden-föräldern redovisade ett resultat på 1,76 dollar per aktie, högre än prognosen på 1,64 dollar per aktie. Restaurangföretaget rapporterade också försäljning i samma butik som ökade med 47,5%och toppade uppskattningar. Aktierna ökade med 3% i förmarknadshandeln.

Björnbär (BB)-Företaget redovisade ett kvartalsresultat som var bättre än väntat, med en justerad bruttomarginal på 65%. BlackBerry rapporterade en förlust på 6 cent per aktie, jämfört med den förväntade förlusten på 7 cent per aktie, enligt Refinitiv. Intäkterna kom in på 175 miljoner dollar, och toppade uppskattningar på 164 miljoner dollar. Aktierna steg med mer än 7% före marknaden.

Salesforce (CRM)-Programvaruföretaget höjde sin helårsintäkter 2022 till mellan 26,25 miljarder och 26,35 miljarder dollar. Detta är högre än företagets tidigare uppskattning av intäkter mellan 26,2 och 26,3 miljarder dollar. Analytiker förväntade sig 26,31 miljarder dollar. Aktierna steg 2% i förmarknadshandeln.

KB Home (KBH)-Aktierna i hembyggaren steg i handeln med förmarknader trots att det saknades uppskattningar från topp och botten. KB Home rapporterade kvartalsresultat på 1,60 dollar på intäkter på 1,47 miljarder dollar. Wall Street förväntade sig ett resultat på 1,62 dollar per aktie på en intäkt på 1,57 miljarder dollar, enligt Refinitiv.

Joby Aviation (JOBY)-Morgan Stanley inledde täckning av startandet av lufttaxi med en övervikt, säger i en anteckning till kunder på torsdag att investerare bör ta en titt på ett lager med stor potential uppåt. Aktierna i Joby Aviation ökade med mer än 5% i utökad handel.

Biogen (BIIB) – Läkemedelsmakternas aktier steg i handeln efter marknaden efter Needham initierad täckning av aktien med ett köpbetyg, säger i en anteckning till kunder på onsdagen att företagets kontroversiella Alzheimers läkemedel Aduhelm kommer att vara en storsäljare för företaget på lång sikt.

År (ROKU) – Aktierna i strömningsbolaget steg 2% i handeln med förmarknader efter att Guggenheim uppgraderade aktierna för att köpa från neutrala. Wall Street-företaget tilldelade Roku ett 12-månaders prismål på $ 395, vilket innebär en avkastning på 22% för ett år.

SoFi (SOFI) – Fintech -företagets aktier steg i handeln med förmarknader efter att ha ökat med 11% under den ordinarie sessionen på onsdagen. Sofi är den sjätte mest nämnda aktien på Reddits WallStreetBets, enligt quiver quant.

Accenture (ACN)-Accenture-aktier steg i utökad handel efter att ha rapporterat bättre resultat än väntat. Företaget ökade också sin utdelning och återköpstillstånd.


Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts