Det är därför människor investerar i Robinhood

Det är därför människor investerar i Robinhood

robinhood -investering

I slutet av juli 2021 kunde människor köpa aktier i Robinhood. Eftersom Robinhood är en av de typiska robo-advisor-plattformarna, med många som använder appen för att hantera sina egna affärer, var intresset för aktien ganska stort. Men som med många börsnoteringar var det en inledande nedgång och saker har varit lite steniga sedan dess. Ändå fortsätter många att tro på sin Robinhood -investering. Om du undrar varför, här är vad du behöver veta.

Robinhoods överklagande

En sak som Robinhood länge har pågått för det är förtrogenhet. Investeringsappen är praktiskt taget ett känt namn, särskilt bland yngre generationer som letade efter sätt att engagera sig på marknaden som inte krävde en traditionell mäklare.

Namnigenkänning kan spela en roll för ett företags – och dess aktiers – framgång. Människor är ofta bekvämare att investera i något som de tror att de förstår och som fungerar till fördel för Robinhood.

Dessutom kan många som använder Robinhood investera ha sett investeringar i plattformen som ett logiskt val. Det är trots allt en app de kan använda regelbundet, så de tror på dess möjligheter och erbjudanden. Dessutom kan de använda Robinhood -appen för att köpa Robinhood -aktier, vilket gör det väldigt enkelt att gå från intresserad till investerad.

Långsiktig potential för Robinhood-investeringar

En Robinhood-investering har potential för långsiktig tillväxt. Företagets ekonomiska prognoser tyder på att företaget har tillförlitliga intäktsströmmar tillgängliga, även om det bibehåller provisionsfria affärer för användare.

Medan en av Robinhoods intäktsströmmar – betalning för orderflöde (PFOF) – har granskats nyligen, hävdar företaget att PFOF endast utgör en liten del av intäkterna. Dessutom säger Robinhood att det snabbt kan kompensera för eventuella förluster om övningen skulle förbjudas. Det är också viktigt att förstå att PFOF är ett allmänt använt tillvägagångssätt, så att begränsa praxis påverkar inte bara Robinhood utan mäklarmarknaden som helhet.

Det är viktigt att notera att Robinhood har tagit sig in i några högprofilerade ETF: er, inklusive Ark Innovation ETF. Det indikerar att vissa experter tror att Robinhood är redo för tillväxt.

Ska du investera i Robinhood?

Även om det är sant att det är omöjligt att förutsäga om någon aktie i slutändan kommer att stiga eller sjunka, verkar det som att många har tro på Robinhoods potential. Många yngre investerare föredrar fortfarande plattformen för sina affärer, och oddsen för att det ändras när som helst snart är relativt låg. Dessutom verkar företaget ha solida intäktsströmmar och en plan för tillväxt, något som kan göra det till en klok investering på lång sikt.

Huruvida Robinhood är rätt för dig beror dock på din situation. Tänk på dina mål, risktolerans och portföljsmakeup. På så sätt kan du gå i en riktning som känns bäst för dig.

Om du inte har gjort en Robinhood -investering än så finns det fortfarande tid. Ladda ner Robinhood -appen idag och du kan vara på väg att investera snabbare än du förväntar dig.

Tycker du att investeringar i Robinhood är ett smart drag? Beslutade du att investera i Robinhood bara för att ifrågasätta ditt beslut? Valde du att vänta, bara för att önska att du hade investerat i Robinhood tidigare? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

Läs mer:

Om du tycker om att läsa våra blogginlägg och vill prova på att blogga, har vi goda nyheter för dig; du kan göra exakt det på Saving Advice. Klicka bara här för att komma igång. Kolla in dessa användbara verktyg som hjälper dig att spara Mer. För investeringsråd, besök Den brokiga dåren.
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts