Det här är de bästa sidhasarna i Kalifornien

Det här är de bästa sidhasarna i Kalifornien

Bästa Side Hustles i Kalifornien

Kalifornien är en av de dyraste platserna att bo i USA. Men staten erbjuder också så många unika möjligheter att tjäna inkomst. I synnerhet, bor i en stad som Los Angeles eller San Francisco ger dig chansen att tjäna pengar utanför ditt vanliga dagsjobb. Om du är intresserad av det här är några av de bästa sidhustlesna i Kalifornien.

Vad gör California Side Hustles annorlunda?

Uppenbarligen är de flesta sidojobb jobb som du kan utföra nästan var som helst. Faktum är att många av de mest populära sidoböckerna är saker som människor gör online. Och det är jättebra. Det fungerar definitivt bra för människor i Kalifornien. Men det finns bara några riktigt unika möjligheter för människor i Kalifornien som du kanske inte hittar någon annanstans. Det beror på att Kalifornien är unikt. I synnerhet erbjuder de största stadsområdena i staten sidosnack som inte är lika vanliga i andra delar av USA.

Till exempel är Los Angeles uppenbarligen känt som Hollywoods hem. Därför finns det sidojobb inom filmindustrin som du knappast hittar lätt i andra stater. På samma sätt är San Francisco hem för teknik. Och även om det verkligen är ett jobb som många människor kan göra online, öppnar det också upp intressanta sidosnurr som fokusgrupper för ny teknik. Slutligen öppnar vissa lagar här unika jobbmöjligheter – till exempel säsongsbetonade tillväxtmöjligheter inom den juridiska marijuanaverksamheten.

Därför är några av de bästa sidhasarna i Kalifornien helt enkelt inte jobb som du lätt hittar i andra stater. Och naturligtvis kan du också fortfarande njuta av de andra vanliga sidodrängningarna medan du bor i Kalifornien. Barnvakt, handledning, gräsklippning, starta din egen blogg, sälja kläder etc. är allt du kan göra vid sidan om för att tjäna pengar i Kalifornien precis som du skulle någon annanstans.

5 bästa sidhustles i Kalifornien

När det gäller de mer unika möjligheterna som delstaten Kalifornien erbjuder, här är topp 5:

1. Bli en extra för filmerna

Du känner alla de människor som är i bakgrunden av hektiska scener i filmer? Någon måste dyka upp för att vara med i dessa scener. Varför skulle det inte vara du? Los Angeles är den självklara platsen för denna sidojob. Men ibland erbjuder andra områden i Kalifornien också jobb för extra cast. Filmer som sträcker sig från mjölk till den nyaste Matrix spelas in i San Francisco, och erbjuder norra Kalifornien chansen att tjäna pengar även på den här verksamheten.

Om du har tur – och är intresserad – kan du till och med landa små talande delar i filmer. Prova det som extra. Om du tycker att du gillar arbetet kan du överväga att söka ytterligare skådespelarjobb. Du behöver inte göra det här på heltid eller ens ha en agent för att starta den här typen av små skådespelarjobb. Det är det som gör det till en av de bästa sidhasarna i Kalifornien.

2. Röstarbete

Förutom att faktiskt visas i filmer, kanske du vill överväga deltidsarbete med röstskådespeleri. Röstaktörer arbetar med filmer, tv -program, reklam, podcaster, radio, ljudböcker och mer. Visst, det finns några kända röstskådespelare som gör detta arbete på heltid. Men många av de mindre jobben är tillgängliga för alla med intresse.

Detta är en av de bästa sidhustlesna i Kalifornien om du kan få det att fungera för dig. Öka dina chanser genom att ta några klasser i voice over -arbete. Alternativt, eller dessutom, börja bygga din egen portfölj genom att göra röstarbete på dina egna sociala mediekanaler. Du kan utforska några tillgängliga Kalifornien röst över jobb på StarNow.

3. Unika husdjursvårdsföretag

Visst, husdjurpassning är ett sidojobb som finns i de flesta stater. Men det är särskilt populärt i Kalifornien. Dessutom, om du kan erbjuda specialtjänster för husdjur, är Kalifornien ett bra ställe att hitta köpare av dessa tjänster.

Först och främst är hundpromenader och husdjurspassning normen i många städer i Kalifornien. I San Francisco och andra stora täta städer bor många hundar i lägenheter. Därför behöver de människor att gå dem dagligen. Personligen skickar jag ut min hund med ett pack som går fem dagar i veckan. Det är inte bara för att få honom ut i pottan utan också för att se till att han förblir socialiserad i en hektisk stad. Det är lätt att få dessa jobb via Rover och andra liknande appar.

Men om du verkligen älskar husdjur, överväg att starta ett mer unikt eget företag. Min bror tar hundförpackningar ut och vandrar i LA -området. Han erbjuder också sällskapsdjursterapi i olika inställningar. Ibland har han gjort händelser. Till exempel hyrdes hans hundförpackning för att dyka upp vid ett bröllopsförslag. Jag har också känt människor som har arbetat som hundars personliga kockar, varit deras förare och gått avancerad utbildning med dem. Om du kan tänka på det kan LA betala för det. Så, om du älskar husdjur, och du kan komma på en unik idé, så är det här definitivt en av de bästa sidhasarna i Kalifornien.

4. Jobb inom cannabisindustrin

Marijuana blev medicinskt lagligt i Kalifornien på 1990 -talet. Det är nu lagligt för vuxna också. Därför finns det många juridiska jobb inom cannabisindustrin i Kalifornien. Om du älskar att arbeta med växter kan du få ett säsongsarbete som trimmer. Om du är intresserad av holistisk hälsa kan du få deltidsarbete i en CBD-skönhetsprodukterbutik. Andra jobb allt från cannabisleveransförare till laboratorietester för att uppfylla statliga föreskrifter. Detta är en av de bästa sidhustlesna i Kalifornien som du inte lätt kan få i andra stater.

5. Unika tekniska jobb

Jag registrerade mig nyligen för att bli en betatestare för ett autonomt bilföretag. Med andra ord tar jag gratis åkattraktioner i “förarlösa” bilar. (De har faktiskt förare kvar för tillfället.) I utbyte ger jag dem min feedback. Självklart tjänar jag inte pengar på detta. Men med tanke på hur mycket jag annars skulle betala för en tjänst som Lyft, sparar det mig pengar.

Dessa unika möjligheter inom teknikindustrin finns över hela Kalifornien, särskilt i Bay Area. Du kan registrera dig för att göra betatester, delta i fokusgrupper och annars få betalt för att använda ny teknik. Dessutom finns det jobb relaterade till försäljning, marknadsföring, sociala medier etc. för alla typer av nystartade företag. Och ju mer ny teknik som dyker upp, desto mer unika blir jobben. Det här är definitivt ett smart alternativ om du letar efter ett liv i Kalifornien.

Läs mer:

Om du tycker om att läsa våra blogginlägg och vill prova på att blogga, har vi goda nyheter för dig; du kan göra exakt det på Saving Advice. Klicka bara här för att komma igång.

Kolla in dessa användbara verktyg som hjälper dig att spara Mer. För investeringsråd, besök Den brokiga dåren.
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts