Gå med oss ​​på PIMpoint Digital 2021

Gå med oss ​​på PIMpoint Digital 2021

Vi är glada att kunna meddela att vi kommer att sponsra och tala på inRivers PIMpoint Digital 2021 från 5-7 oktober 2021. Som stolt inRiver -partner med flera års erfarenhet av produktinformationshantering (PIM), är vi redo att delta i detta evenemang och samtal kring årets tema, Opening the Digital Front Door.

Deltagarna kommer att lära sig mer om viktiga processer och teknik som används för att locka till sig nya affärer och leverera exceptionella upplevelser, samt engagemangsintelligens och digital hastighet. Det kommer också att finnas flera möjligheter att få kund- och produktinsikter och interagera med högtalare, sponsorer och deltagare under hela evenemanget.

Strategisera och schemalägg tid med våra experter

Våra PIM -experter förstår hur produktinformation är en viktig del för att locka till sig nya affärer, leverera sömlösa kundupplevelser och skapa starka kontakter med dina kunder. Läs mer om vår expertis inom PIM och partnerskap med inRiver, besök vår partnersida och Schemalägg ett möte med våra experter.

Gå med i vår session

PIM spelar en nyckelroll i din organisations handelsstrategi, digitala transformation och relationer med kanalpartners. Digital handel utvecklas ständigt och att hålla oss uppdaterade om de senaste idéerna och trenderna som håller ditt företag framför spelet är vad vi är dedikerade till att hjälpa till med.

För att bättre förstå de viktigaste fördelarna med att integrera ett inRiver PIM -system i ditt handelssystem, gå med i vår session tisdagen den 5 oktober, Skapa en bättre varumärkesupplevelse för kunder och partners med PIM, med Perficients Keith Ryals, Senior Solutions Architect och vår klient, Werner Co., för att diskutera mer hur integrering av inRiver PIM var oerhört viktigt för tillverkarens digitala transformation, dess fördelar och möjligheter, och hur det löser tidigare utmaningar genom att tillhandahålla förenklade lösningar till organisationen.

Vad du kan förvänta dig att lära dig

  • Några av de främsta drivrutinerna för att implementera en inRiver PIM -lösning
  • De värdefulla komponenterna i en PIM -integration
  • Hur man övervinner de unika utmaningarna för förstagångsintegrationer
  • De viktigaste fördelarna med att implementera inRiver PIM

Vem ska delta

  • Professionella och branschexperter som vill lära sig mer om inRiver PIM och dess fördelar, möjligheter och lösningar
  • Professionella som vill övervinna unika utmaningar för att ge en sömlös integration
  • Professionella som är intresserade av inRiver och söker en implementeringspartner

Kan du inte delta?

Om du inte kan göra vår session eller PIMpoint Digital i år, oroa dig inte – vår session kommer att vara tillgänglig på begäran under det tre dagar långa evenemanget. För mer information om vår PIM -expertis och för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med din PIM -lösning,kontakta våra experter.

Om författaren

Marit Sosnoff är associerad marknadsföringskoordinator i teamet Commerce and Experience Design. På fritiden tycker hon om att ta cykellektioner och umgås med familjen.

Mer från denna författare
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts