GlaxoSmithKline, CureVac, Airbnb och mer

GlaxoSmithKline, CureVac, Airbnb och mer

Ta en titt på några av de största flyttarna på förmarknaden:

GlaxoSmithKline (GSK)-Läkemedelsindustrins amerikanska börsnoterade aktier hoppade med 3,1% på premarket efter en Bloomberg-rapport om att företagets enhet för konsumentprodukter på 54 miljarder dollar lockar utköpsintresse från private equity-företag. Glaxo skulle bara säga att det är “långt avancerat” med planer på att separera konsumentverksamheten.

CureVac (CVAC)-Läkemedelsproducentens aktier sjönk med 15,5% i förmarknaden efter att företaget sa att det skulle avbryta utvecklingen av sin mest avancerade Covid-19-vaccinkandidat. Beslutet kom efter att Europeiska läkemedelsmyndigheten berättade för företaget att det inte skulle spåra godkännandeprocessen.

Airbnb (ABNB) – Cowen uppgraderade Airbnb till att “överträffa” från “marknadsprestationer” och säger att gatan underskattar bokningstillväxten 2022 och att ökningen av alternativa boenden kommer att vara en permanent del av reselandskapet. Airbnb -aktier fick 2,4% på premarket.

Signet Jewelers (SIG) – Smyckeshandlaren tillkännagav förvärvet av den rivaliserande Diamonds Direct för 490 miljoner dollar i kontanter och sa att affären direkt skulle öka vinsten. Signet ökade med 3,1% i förmarknadsåtgärder.

Nike (NKE) – Nike ökade 1,3% i förmarknadshandeln efter att Goldman Sachs inledde täckning med ett “köp” -betyg, med hänvisning till en hälsosam branschbakgrund samt starka tillväxtinitiativ från atletiska skor och klädtillverkare.

Fastenal (FAST) – Industriprodukttillverkaren matchade uppskattningar med kvartalsresultat på 42 cent per aktie, med intäkter i huvudsak i linje med prognoser. Fastenal sa att det fortsatte att uppleva inflation relaterad till material- och transportkostnader, och dess aktier sjönk 1% i förmarknaden.

Southwest Airlines (LUV) – Southwest Airlines sa att de hoppas kunna normalisera sitt schema senast onsdag, efter att ha ställt in 28% av sina flyg den senaste helgen och 10% på måndagen. Southwest har citerat dåligt väder i Florida och personalfrågor för den högre nivån av avbokningar.

MGM Resorts (MGM) – MGM Resorts uppgraderades till “outperform” från “neutralt” på Credit Suisse, som satte ett kursmål för resortoperatörens aktier på 33 dollar per aktie. Credit Suisse anser att MGM inte har fått tillräckligt med kredit av marknaden för sin pågående omvandling. MGM ökade med 2,4% i förmarknadshandeln.

Tesla (TSLA) – Tesla sålde drygt 56 000 fordon tillverkade i Kina under september, den största månatliga summan sedan den började producera i Shanghai för två år sedan. Tesla steg med 1% i förmarknadshandeln.

Fyrkant (SQ) – Square uppgraderades till “övervikt” från “neutralt” på Atlantic Equities, vilket citerar värdering, starka tillväxtutsikter och en störande affärsmodell. Betaltjänstens aktie steg 1,6% i förmarknaden.

Modern (MRNA)-Moderna lade till 1% i förmarknadshandeln inför torsdagens möte i Food and Drug Administration-panelen om företagets ansökan om godkännande av boosterskott med dess Covid-19-vaccin. Briefing -dokument är planerade att läggas ut i morse och belyser utsikterna för godkännande.


Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts