Här är de bäst betalande jobben i Colorado

Här är de bäst betalande jobben i Colorado

bäst betalande jobb i Colorado

Oavsett om du bor i Colorado eller funderar på att flytta. Att veta vad de bäst betalande jobben i staten är fungerar till din fördel. Du kan odla en karriär som låter dig ligga före intjäningskurvan. Således är din tid i Centennial State så bekväm som möjligt. Om du undrar vad de bäst betalande jobben i Colorado är, här är vad du behöver veta.

De bästa betalande jobben i Colorado

Data om löner publiceras ganska regelbundet. Zippia samlat in och analyserat information som släppts av Bureau of Labor Statistics och räknade ut vilka positioner som betalar mest i Colorado. Här är en titt på de tio bästa.

Förlossningsläkare och gynekologer

Förlossningsläkare och gynekologer är läkare som fokuserar på kvinnors vård. Den förra koncentrerar sig på graviditet och förlossning, medan den senare fokuserar mer på andra reproduktiva hälsoproblem. De har dock båda bred kunskap om kvinnors hälsa, och de betalar cirka 285 710 dollar per år på grund av det.

Kirurger, utom ögonläkare

Kirurger är också specialiserade läkare. De fokuserar på kirurgiska metoder, allt från icke-invasiva till invasiva. Vanligtvis är deras främsta syfte att behandla en rad olika medicinska tillstånd, sjukdomar, skador eller strukturella problem som kräver fysiska korrigeringar eller borttagningar, beroende på specialiserade verktyg och tekniker för att få det att hända.

Tillsammans med att vara ett potentiellt högstressat jobb kräver det en mycket förfinad färdighet för att arbeta som kirurg. I utbyte mot sin expertis tjänar kirurger i Colorado vanligtvis cirka 276 700 dollar per år.

Läkare, alla andra; och ögonläkare, utom barn

Denna jobbkategori täcker en mängd olika medicinska specialiteter. Några av läkartyperna i denna grupp inkluderar kardiologer, hudläkare, neurologer, patologer, radiologer och ögonläkare. Främst är de enda undantagen läkare som fokuserar på barnläkare eller som är klassificerade någon annanstans.

Eftersom denna jobbkategori är varierande varierar de exakta färdigheter och kunskaper som krävs. Men oavsett deras specialområde tjänar läkare i denna grupp cirka 247 520 dollar per år i Colorado.

Psykiatriker

Psykiatriker är läkare som specialiserat sig på psykisk hälsa. De diagnostiserar och behandlar ett brett spektrum av psykiska störningar hos patienter, samt arbetar för att förhindra bildandet av en psykisk hälsa hos dem som kan vara beredda att göra det.

Tillsammans med rådgivning kan psykiatriker förskriva en rad medicinska behandlingar, inklusive mediciner. När det gäller att betala tjänar de som arbetar i Colorado i genomsnitt 225 690 dollar per år.

Allmän internmedicinska läkare

En annan sorts läkare, allmänläkare inom internmedicin fokuserar på diagnos och icke -kirurgisk behandling av ett brett spektrum av skador, tillstånd eller sjukdomar som involverar inre organ. Vanligtvis fokuserar de på vuxna eller äldre barn, vanligtvis de som är minst i sina tonår.

I Colorado får allmänläkare inom internmedicin ganska bra betalt. I genomsnitt tjänar de 219 310 dollar årligen, vilket sätter rollen fast bland de bäst betalande jobben i Colorado.

Verkställande direktörer

Den första icke-medicinska positionen på listan, chefer i Colorado tjänar i genomsnitt 201 540 dollar per år. Generellt sett fokuserar deras huvudsakliga yrkesansvar på driften av ett företag, ger insikt, fastställer policyer och definierar strategier för att säkerställa att verksamheten trivs.

Chefschefer finns i stort sett alla branscher. Dessutom kan de finnas i företag i alla storlekar. Som en följd av detta, medan den genomsnittliga lönen verkligen är betydande, kan de som arbetar för stora företag med stora namn tjäna mycket mer än så, ibland för miljontals dollar per år.

Flygpiloter, copiloter och flygingenjörer

En annan icke-medicinsk roll, flygbolagets piloter, copiloter och flygingenjörer utgör huvuddelen av flygbesättningen som ansvarar för att säkerställa att flygplanets passagerare och last tar sig säkert till sina destinationer. De följer vanligtvis förinställda transportvägar och ett fastställt schema, vilket säkerställer att luften förblir en säker plats för alla.

Eftersom det krävs en hel del specialiserad utbildning och licensiering för att bli flygpilot, copilot eller flygingenjör, kompenseras de ofta ganska bra. I Colorado är den genomsnittliga årslönen 200 040 dollar, vilket håller dem bland de högst betalda proffsen i staten.

Familjemedicinska läkare

Familjemedicinska läkare koncentrerar sin karriär på förhållanden som är vanliga bland den bredare befolkningen. Dessutom kommer de vanligtvis att behandla människor i alla åldersgrupper, ibland bära för en individ under hela sitt liv.

Tillsammans med behandling av vanliga sjukdomar och skador är husläkare vanligtvis en källa till remisser när en specialist är nödvändig. I utbyte mot sin expertis tjänar Colorado -familjens läkare i genomsnitt 199 190 dollar per år.

Barnläkare, General

Barnläkare är läkare som specialiserat sig på diagnos, behandling och förebyggande av sjukdomar och skador hos barn. Även om det kan leda till att vissa antar att bara unga barn kan träffa en barnläkare, kommer många läkare i denna kategori att behandla en patient genom tonåren, vilket vanligtvis inte är över förrän personen når 19 eller 21 år, beroende på vilken organisation som definierar perioden.

I alla fall tjänar barnläkare i genomsnitt 188 900 dollar per år i hundraårsstaten. Som ett resultat är positionen definitivt en av de bäst betalande jobben i Colorado

Tandläkare, general

Tandläkare fokuserar på munhälsa. Tillsammans med att undersöka, diagnostisera och behandla frågor som rör tänder och tandkött, spelar de ofta en stor roll för att säkerställa en persons hälsa i hela munnen. De kommer att undersöka tungan, kinderna, gommen och andra strukturer för tecken på skada eller sjukdom, så att dessa problem identifieras och att rätt behandling görs tillgänglig.

När det gäller betalningssatser klarar tandläkare sig ganska bra. I genomsnitt tjänar Colorado -tandläkare 184 550 dollar per år.

Arbetar du på ett av de bäst betalande jobben i Colorado och vill berätta om din erfarenhet för människor? Finns det en annan fantastisk position som du inte vill att arbetssökande ska förbise? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

Läs mer:

Om du tycker om att läsa våra blogginlägg och vill prova på att blogga, har vi goda nyheter för dig; du kan göra exakt det på Saving Advice. Klicka bara här för att komma igång. Kolla in dessa användbara verktyg som hjälper dig att spara Mer. För investeringsråd, besök Den brokiga dåren.
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts