Hormel, Lands End, Hill-Rom, Signet m.fl

Hormel, Lands End, Hill-Rom, Signet m.fl

Kolla in de företag som gör rubriker före klockan:

Hormel (HRL) – Livsmedelsproducenten rapporterade ett justerat kvartalsresultat på 39 cent per aktie, matchande prognoser, med intäkter som kom över beräkningarna. Hormel gav dock en lägre helårsutsikter än väntat och noterade effekterna av högre kostnader, även om det sa att prishöjningar och kostnadsminskningar borde hjälpa marginalerna framåt. Hormel föll 3,5% i förmarknadshandeln.

Lands End (LE) – Klädhandlaren slog uppskattningar med 6 cent med ett kvartalsresultat på 48 cent per aktie och intäkter över beräkningar också. Företaget sa dock också att vinstmarginalerna skulle minska under det bakre halvåret av räkenskapsåret på grund av utmaningar i leveranskedjan, och aktien sjönk med 3% i förmarknadsåtgärder.

Hill-Rom Holdings (HRC) – Tillverkaren av medicinsk utrustning gick med på att köpas av tillverkaren av medicinska produkter Baxter International (BAX) för $ 156 per aktie i kontanter eller cirka $ 10,5 miljarder. Det hade rapporterats tidigare i veckan att de två sidorna förhandlade om ett eventuellt avtal på 10 miljarder dollar. Hill-Rom fick 3,1% i förmarknadshandel, medan Baxter ökade med 0,7%.

Signet Jewelers (SIG) – Smyckeshandlaren rapporterade ett justerat kvartalsresultat på $ 3,57 per aktie, långt över konsensusuppskattningen på $ 1,69, och intäkterna översteg också prognoserna. Jämförbar butiksförsäljning steg 97%, mer än den ökning på 79,2% som analytikerna väntade sig. Signet höjde också utsikterna för helåret och aktien ökade med 5,4% i förmarknaden.

Seg (CHWY)-Chewy ramlade 10,2% i premarket, efter en större än väntat kvartalsförlust och intäkter som blev något mindre än uppskattningar. Djurproduktåterförsäljarens justerade förlust på 4 cent per aktie var dubbelt så bred som analytiker hade förväntat sig, med Chewy som noterade en högre nivå än vanligt på slutprodukter. Företaget gav också en svagare förväntning än väntat.

ChargePoint (CHPT)-Laddningsföretaget för elbilar såg sina aktier stiga 12,3% i förmarknaden efter att kvartalsvisa försäljningsöverskridanden uppskattades och företaget höjde sin helårsomsättning. För det senaste kvartalet matchade ChargePoint gatuprognoser med en justerad förlust på 13 cent per aktie.

Octa (OKTA)-Programvaruföretaget för identitetshantering redovisade en justerad kvartalsförlust på 11 cent per aktie, mindre än den 35-centers förlust som analytiker förväntade sig. Intäkterna kom över beräkningarna och företaget hade bättre utsikter än väntat, men aktierna sjönk med 1,5% i förmarknaden.

C3.ai (AI) – Leverantören av mjukvaruleverantör för artificiell intelligens sjönk med 7,7% i förmarknadshandeln efter att ha rapporterat en överraskande kvartalsförlust. C3.ai tappade en justerad 37 cent per aktie för sitt senaste kvartal, jämfört med analytikerprognoser på en vinst på 28 cent per aktie, och det gav också en svagare än väntat intäkter för innevarande kvartal.

Fem nedan (FIVE)-Rabatthandlaren såg sitt lager glida 8,6% i premarket, trots ett 4-centslag med kvartalsresultat på 1,15 dollar per aktie. Five Belows intäkter var skygga för gatuprognoser, och det ger inte försäljning eller resultat vägledning för hela året på grund av osäkerheter kring Covid-19.

Ciena (CIEN) – Tillverkaren av nätverksutrustning tjänade en justerad 92 cent per aktie för sitt senaste kvartal och slog uppskattningar med 13 cent medan intäkterna slog upp uppskattningar också bland vad företaget kallar “robust efterfrågan”. Separat meddelade Ciena förvärvet av AT&T‘s (T) Vyatta virtuella routing- och switchteknologienhet. Ciena hoppade 6,3% i förmarknadshandel.


Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts