Hur man får gratis mat genom att hänvisa vänner

Hur man får gratis mat genom att hänvisa vänner

Gratis mat genom att hänvisa vänner

Älskar du platserna där du får din mat? Om du gör det kan du ha chansen att tjäna gratis mat från dessa platser. I synnerhet om du använder många appbaserade och matleveransservice är du förmodligen berättigad till remissprogram. Du kan få gratis mat genom att hänvisa vänner till samma program. Om du gillar var du handlar är det lätt att göra dessa rekommendationer.

Vad betyder det att få gratis mat genom att hänvisa vänner?

Så många olika typer av företag erbjuder remissbelöningar. Om du inte utnyttjar dessa missar du många fördelar. I synnerhet har dagligvaruhandel och andra matleveransservice ofta remissprogram. Du får en unik kod. Sedan delar du den koden med andra. När de använder din kod får du fördelarna. Ofta får de också förmåner.

Låt oss till exempel säga att du har registrerat dig för en matlåda varje vecka från en populär tjänst. De kan erbjuda $ 25 gratis mat till både dig och personen du hänvisar varje gång du får någon ny att registrera dig för tjänsten. Detta är ett enkelt sätt att få gratis mat genom att hänvisa vänner till program som de inte använder ännu.

Företag som erbjuder matreferensprogram

Här är några av de företag som låter dig få gratis mat genom att hänvisa vänner till dem. Om du redan använder dessa tjänster kan du börja utnyttja denna möjlighet omedelbart. Vad händer om du inte redan använder dessa tjänster? Fråga ditt nätverk om någon annan har en hänvisningskod. Använd deras hänvisningskod för att registrera dig. De får förmåner och du kan lika gärna. När du sedan har registrerat dig kan du börja hänvisa till andra personer med din egen kod.

Grubhub+

Jag kollade mina egna prenumerationer först för att se om de erbjuder remissprogram. Jag är Lyft Pink -medlem. Som ett resultat får jag ett gratis Grubhub+ -medlemskap. Därför använder jag Grubhub för att beställa leveransmåltider. Jag kollade och jag har remisserbjudande där. Det står att när någon jag hänvisar lägger sin första beställning på $ 15+får både de och jag $ 10 på appen.

Postkamrater

Innan jag registrerade mig för Grubhub+använde jag Postmates för restaurangleverans. De erbjuder också ett remissprogram. De exakta detaljerna verkar förändras regelbundet. Det är dock ett annat sätt att få gratis mat för dina remisser.

Hungryroot

Jag får de flesta av mina matvaror via Hungryroot. De låter dig välja mat eller mat. Måltider är uppsättningar med 4-5 ingredienser med ett recept. Allt är enkelt att göra och jag tycker att det är riktigt prisvärt. Hungryroot erbjuder ett remissprogram. För närvarande får alla jag hänvisar $ 50 rabatt på sin första beställning. Då får jag $ 50 när de gör den beställningen. Det är en bra bit gratis mat genom att hänvisa vänner!

Varje bord

Jag har inte använt den här tjänsten. Det ser dock väldigt ut som Hungryroot. De har också ett remissprogram. Du får 20 dollar och din vän får 40 dollar för varje ny registrering.

Farm Fresh To You

Jag använder också Farm Fresh To You för ytterligare livsmedel. Jag älskar att få säsongsbetonade livsmedel färska från gårdarna. Dessutom erbjuder de många häftklamrar som jag gillar. Och ja, de har också ett bra remissprogram. När jag hänvisar till en vän får de 15 dollar rabatt på sin första låda. Dessutom får jag 25 dollar att spendera på mat.

Ofullkomliga livsmedel

Det finns många program där ute som hjälper till att rädda mat från deponin genom att erbjuda ”fula” livsmedel (som fortfarande är goda att äta) till rabatt. Imperfect Foods är ett av dessa program. Jag har inte använt dem själv, men jag ser online att de har ett bra remissprogram. När din vän registrerar sig får de $ 20 rabatt på var och en av sina fyra första beställningar. Därför, om de lägger fyra beställningar, sparar de $ 80. Så snart de gör sin första beställning får du $ 30 att spendera på Imperfect Foods.

Trivs marknaden

Thrive Market är ett intressant alternativ för matshopping. Du betalar $ 5 per månad för medlemskap. Medlemspengarna går till försörjning av en familj i nöd. Men oroa dig inte, då får du besparingar på dina köp under hela året. Om du inte sparar mer än kostnaden för ditt medlemskap kommer Thrive Market att tillgodoräkna dig skillnaden. Så någon vinner alltid och du förlorar aldrig. Som medlem har du tillgång till att köpa ekologiska, hållbara livsmedel som passar in i en mängd olika dieter. Och du har också tillgång till remissprogrammet genom vilket du får $ 30 för varje vän du hänvisar.

Five Star Home Foods

Detta är en liten hemleveransmat som finns tillgänglig i fem stater inklusive Ohio och Pennsylvania. Vi ville se till att nämna det här eftersom remissprogrammet är så unikt. Du hänvisar så många vänner och familj till dem som du kan. Sedan träffar en kulinarisk konsult från företaget var och en av dem för att planera sina måltider och inköp. Om du hänvisar till fem personer som accepterar inbjudan tjänar du $ 1800 i kuponger för Five Star Home Foods. Det är ovanligt, men det är ett av de bästa sätten att få gratis mat genom att hänvisa vänner om du kan få det att fungera.

Nyligen

Freshly är en leverans av måltider för färdig att värma och äta mat. Många människor vill helt enkelt inte laga mat varje dag. Freshly erbjuder ett alternativ att inte behöva laga mat. Dessutom har den ett remissprogram. När du hänvisar någon får de $ 90 att spendera på Freshly. När de gör sitt köp tjänar du $ 30.

Tistel

Jag har använt denna måltidsleverans tidigare och har verkligen haft det. För färdiglagad mat är det det bästa jag någonsin har provat. Deras remissprogram ger dig $ 20 varje gång en vän registrerar sig och gör sitt första köp. Om de fortsätter att köpa lådor får du ytterligare $ 10 per vecka under de följande tre veckorna. Därför kan du tjäna upp till $ 50 för varje remiss.

Andra ställen att få gratis mat genom att hänvisa vänner

Som du kan se erbjuder många olika företag remissmöjligheter. Varje app eller webbplats som du använder för matleverans har sannolikt ett remissprogram. Oavsett om du använder måltidsleverans, avhämtning från restauranger eller får dina matvaror levererade, finns det förmodligen ett remissprogram. Några ytterligare populära som du kanske vill kolla in inkluderar:

  • Flashfood
  • Love With Food mellanmålslådor
  • Delivery.com
  • doordash
  • Drizly
  • Varje tallrik
  • Hej Fresh
  • Instacart
  • Sun Basket
  • Uber Eats

Källa: Inbjudan som också listar en mängd specifika restauranger som har egna remissprogram. Joe and The Juice, Taco Bell och Blaze Pizza är några på listan. Om du har en favoritrestaurang, fråga om deras remissprogram.

Läs mer:

Om du tycker om att läsa våra blogginlägg och vill prova på att blogga, har vi goda nyheter för dig; du kan göra exakt det på Saving Advice. Klicka bara här för att komma igång.

Kolla in dessa användbara verktyg som hjälper dig att spara Mer. För investeringsråd, besök Den brokiga dåren.




Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts