Hur man köper iPhone Returns

regions_menu_image

Om du vill köpa och sälja mobiltelefoner är iPhones ett utmärkt val! När det gäller den sekundära mobilmarknaden behåller iPhones (och egentligen alla Apple -produkter) sitt värde. Tänk på detta: två år efter lanseringen kommer använda Androids att minska i värde med nästan det dubbla av iPhones-Android kl. 62,5%och iPhone med 35,5% respektive. Så varför stannar den använda iPhone -prissättningen högre än Android? Detta beror på några anledningar, de viktigaste är att 1) ​​Apple har bättre varumärkeslojalitet och status, och 2) att kostnaden för att reparera en iPhone normalt är lägre. Bara i USA har iPhones en 65% andel av smartphone -försäljning. Faktum är att det uppskattas att 1 miljard människor använder iPhones över hela världen! Om du funderar på att sälja begagnade iPhones eller letar efter en stadig lager av lager, här är några tips att tänka på när du går ombord.

I den här bloggen täcker vi:

 • Värdet på iPhone återkommer
 • Global brist på chip
 • Var kan man köpa begagnade telefoner
 • Tips för att köpa iPhone -retur
 • Hur man säljer iPhone -returer

Vad gör iPhone -retur så värdefull?

Det varumärkesigenkänning som Apple innehar, tillsammans med exklusiviteten för en ny iPhone -utgåva om året, gör iPhone -retur mycket värdefull. Cykeln för uppgradering är också snabb, med linjerna suddiga mellan den senaste modellen och den tidigare. Men medan alla vill få tag på den senaste droppen, har du möjlighet att fylla andra shoppares behov.

Begagnade telefoner, bland iPhone -returer, förvandlas till en het vara som en global chipbrist orsakad av Covid -blockeringar, fabriksstängningar och kiselförsörjningsbegränsningar kan börja påverka Apple också. Detta inkluderar chips som används för att utföra grundläggande funktioner (driva skärmar och hantera ljud) på en smartphone. Även om dessa brister redan har känts av tillverkare av bilar och videospel, som också använder halvledare under produktionen, verkar det som att Apple inte är något undantag.

Trots att försäljningen av iPhones ökar med 50% per år till 39,57 miljarder dollar i försäljning är det möjligt att brist kan hindra konsumenter från att uppgradera direkt. Det är där återförsäljare som du kan erbjuda iPhone -returer som den genomsnittliga konsumenten kanske inte har haft tillgång till.

Var kan man köpa begagnade iPhones

Köp iPhone returnerar direkt från källan

Med den stora mängden iPhone-inbyten utnyttjar många trådlösa nätverk, återförsäljare och inbytesföretag B2B-försäljningskanaler-som den B-Stock tillhandahåller-för att sälja stora mängder iPhone-enheter direkt till företagsköpare. Genom att köpa direkt från återförsäljaren kan du anta att 1) ​​det inte finns någon likvidatorinblandning 2) det finns inga prissättningar och 3) att återförsäljaren vill flytta varulageret så snabbt som möjligt.

B-Stock driver för närvarande världens största nätverk av onlinemarknadsplatser för kundåtervände, överskott eller tidigare inbytt trådlöst lager. Dessa marknadsplatser ger köpare tillgång till iPhone-enheter direkt från de bästa trådlösa återförsäljarna och inbytesföretagen. du köper direkt av dem!

eBay, Amazon och Swappa

Renoverade och olåsta mobiltelefoner finns på marknadsplatser som eBay, Amazon och Swappa. Mindre partier, grossistpartier och individuellt använda telefoner hittar du här. Du bör dock se till att de kommer från en pålitlig säljare genom att först kontrollera deras betyg. Det här är också bra resurser för att kontrollera vad det aktuella återförsäljningsvärdet för den använda telefonen är.

B-Stock Supply

B-Stock Supply är en bra utgångspunkt för stora och små köpare. Du kan köpa väskpaket, som är den vanliga leveranspraxis som används för mobiltelefoner, vilket är en låda med individuella platser för inslagna mobiltelefoner. Dessa lådor sträcker sig vanligtvis i storlek från 30 till 50 enheter.

Det bästa med Supply är att du deltar i auktioner – vilket innebär att du bara betalar vad du vill! Det finns också auktioner med Phonecheck Certified Badge, dessa är garanterat i 100% fungerande skick. Dessutom förser varje auktion våra köpare med objektets MSRP -värde, antal enheter, produktens skick, postnummer och fraktarrangemang.

4 tips för att hjälpa dig att köpa iPhone -returer

1. Säkerställ konstant leverans

Det är viktigt att ha tillräckligt med iPhone -lager för att tillgodose dina kunders behov. Se till att de marknadsplatser du köper från har ett kontinuerligt utbud av Apple -avkastning som du behöver för att hålla dina kunder nöjda. Kolla in följande marknadsplatser som erbjuder stora mängder iPhone -enheter på alla modeller (även de senaste iterationerna) och villkor (grad A till bärgning).

2. Var väl insatt i tillståndskoder

Från grader AE kan du hitta begagnade iPhones i det skick som passar dina affärsbehov. Det finns en universella betygsskaleskriterier för transportörer och tillverkare att följa när de säljer sitt begagnade lager.

Betyg A

 • Som nyskick
 • Obetydliga repor och fläckar.
 • Testad och fullt fungerande med ren ESN och inga användarlås (till exempel FMIP / iCloud låst).

Grad B

 • Lätt slitage
 • Kan ha en eller flera lätta repor som inte fångar en nagel eller ett verktyg. Inga sprickor på enheten eller skärmen.
 • Testad och fullt fungerande med ren ESN och inga användarlås (inte FMIP / iCloud låst).

Betyg C

 • Mer aggressivt slitage
 • Kan ha sprickor på vissa ytor, t.ex.
 • Testad och fullt fungerande med ren ESN och inga användarlås (till exempel FMIP / iCloud låst).

Betyg D

 • Kraftiga kosmetiska skador med täcklinssprickor
 • Kommer att ha överdriven skada på flera ytor och sprickor på skärmens lins men inte på LCD -skärmen. Dessutom kan det saknas delar, vätskeskador och skärmbrännskador.
 • Enheter är testade men kanske inte fullt fungerande. Rengör ESN men enheter kan vara låsta av användaren (till exempel FMIP / iCloud låst).

Betyg E

 • Tung kosmetisk skada med LCD -skada
 • Kommer att ha överdriven skada på flera ytor inklusive skärmens inre struktur. Skador kan sträcka sig från men inte begränsat till vätskeskador, saknade delar, skärmbränning etc.
 • Enheter är testade men kanske inte fullt fungerande. Rengör ESN men enheter kan vara låsta av användaren (till exempel FMIP / iCloud låst).

Få fullständig uppdelning på mobilkodskoder, kolla inKöper du begagnade telefoner? Möt de nya mobilbetygen.

3. Köp rätt mängd

Att köpa iPhones i bulk är det bästa sättet att säkerställa större marginaler. Som sagt, se till att du köper rätt mängd telefoner för dina behov. Det är typiskt att större massor av enheter har en lägre kostnad per artikel men du vill inte köpa mer än du kan sälja.

4. Vet hur mycket använda iPhones är värda

Innan du kan sälja begagnade iPhones och göra vinst måste du göra en marknad. Gör en snabb Google-sökning eller besök din lokala mobiloperatör för inbytespriser. Beroende på år, modell, lagring, operativsystem och naturligtvis skick ser du ett brett utbud. För att ta reda på vad som går, prova bara att skriva något som “Hur mycket är en begagnad iPhone 11 värd?” Du kan korsreferera resultaten från shoppingannonser, marknadsplatser som Swappa, bloggar och tekniska publikationer och andra källor. Här är ett exempel på resultaten nedan!

Hur man säljer begagnade iPhones

Rengör det, torka av det

I vissa fall kanske inte använda telefoner torkas av data. När du bläddrar i telefoner vill du återställa dem till fabriksinställningarna och se till att all personlig data är borta, till exempel Apple -ID. Det här är en bra tid att kontrollera serienumret och se till att det är rent (inte stulet). Du bör också torka av det och ta bort eventuella fingeravtryck eller skav på telefonen eller skärmen. Om du har en sprucken eller repad skärm eller har ett batteri som behöver bytas, gå vidare till nästa steg.

Överväg att göra reparationer

Du behöver inte vara en mobiltelefonspecialist för att göra en snabb lösning – men det skadar inte att känna en. Alternativt finns det mobila verkstäder som kan ta hand om det åt dig. Detta partnerskap är både bra för dig och reparationsspecialister, eftersom du båda får affärer av det. Du kan sedan bjuda och köpa mobiltelefoner i lägre kvaliteter (och till ett lägre pris) för att fixa det innan du säljer det vidare. I slutändan sparar du på att köpa mobiltelefonlager och höjer sedan försäljningspriset (AKA -vinster)!

Var medveten om kommande nya utgåvor

Det är lättare att sälja telefoner innan nya modeller släpps. För Apple meddelas dessa i september, och sedan följer förbeställningar strax efter. Så häng inte på dina begagnade mobiler för länge, så snart en ny annonseras börjar telefonerna sjunka i värde. Tänk på när du kan göra störst valuta för pengarna – men vet att du alltid har en stadig efterfrågan på begagnade telefoner oavsett vad.

Registrera dig som säljare på vanliga marknadsplatser

På samma sätt som hur du kan köpa begagnade iPhones på dessa webbplatser, kan du också sälja begagnade iPhones på dessa webbplatser. Marknadsplatser inklusive Amazon, eBay, Craigslist alla gör bra plattformar för att sälja din iPhone -avkastning och få köparpubliken att backa upp den. Var noga med att titta närmare på vad din tävling säljer och hur mycket köparens efterfrågan finns. Lär dig alla detaljer om hur du säljer på eBay.

Optimera dina listor

Din egen onlinebutik i form av en anpassad e -handelsplattform kan hjälpa dig att sticka ut från mängden; kom ihåg att du måste använda marknadsföringsstrategier för att driva köptrafik till din webbplats. Du bör också borsta upp din SEO -kunskap för att öka antalet besökare till din webbplats genom att rankas högre i organiska sökningar. När du skapar listor med sökvänliga termer når du fler intresserade köpare som skriver samma fråga i Google.

Exportera

Det finns en enorm efterfrågan i begagnade länder på begagnade smartphones. Om du säljer utomlands är det bäst att erbjuda stora mängder (kontra enstaka enheter) för att spara tid och pengar på fraktkostnader. För mer exporterande know-how, se till att komma ikapp Exportutbildning: En introduktion.

Oavsett om detta är ett sidoföretag för att tjäna extra pengar eller ett heltidsföretagande, kan köp och försäljning av begagnade iPhones vara mycket lönsamt.

Om du vill testa vattnet först för att se hur du säljer några telefoner åt gången, B-Stock Supply är en säker satsning. För att kolla in alla iPhone -modeller och villkor som finns tillgängliga, besök vår mobila marknadsplatser i dag!


Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts