Hur man köper Samsung Returns

regions_menu_image

Om du vill köpa och sälja mobiltelefoner är Samsung -retur ett utmärkt val! När det gäller den sekundära mobilmarknaden finns det en stor mängd Samsung-lager och Samsungs mobila enheter är mycket efterfrågade från sekundära slutanvändare. Handel med telefoner för nyare modeller är en vanlig praxis. Eftersom många människor väntar på att uppgradera tills de hittar en bra affär, erbjuder detta mobilköpare en fantastisk möjlighet! Enligt Gartner, global smartphone -försäljning växte 26% under första kvartalet 2021. Och i takt med att fler uppgraderar, gör fler kunder retur.

Data visar att antalet personer som handlade upp till en Galaxy S10 2019 skapade ett rekordöverskott på S8- och S9-modeller. Naturligtvis kommer människor att uppgradera från Samsungs flaggskeppstelefon 2020, Galaxy S20, till 2021: s lansering, Galaxy S21. Det finns till och med det nostalgiska Galaxy Z Flip 3 tillgängliga—Som namnet antyder, är Samsungs version av en hopfällbar telefon. Så om du funderar på att komma in i Samsungs återförsäljningsverksamhet för mobila enheter eller om du letar efter ett stabilt lager av lager har du kommit till rätt ställe.

I den här bloggen täcker vi:

 • Värdet på Samsung återkommer
 • Global brist på chip
 • Var kan man köpa begagnade telefoner
 • Tips för att köpa Samsung returnerar
 • Hur man vänder telefoner

Vad är det som gör att Samsungs retur är så värdefull?

Begagnade telefoner, bland Samsungs returer, förvandlas till en het vara som begränsningar i leveranskedjan påverkar även smartphoneindustrin. De global chipbrist orsakade av Covid -blockeringar, fabriksstängningar och leveransbegränsningar påverkar antalet tillgängliga halvledare. Dessa är viktiga för bilproducenter, spelkonsoler och även smartphones.

Konsumenterna kommer att leta efter uppgraderingar till det pris de är vana vid – inte uppblåsta på grund av ökad utbudskonkurrens. Det är där återförsäljare som du kan erbjuda de senaste Samsung -avkastningarna som den genomsnittliga konsumenten kanske inte har haft tillgång till.

Var kan man köpa begagnade telefoner

Köp Samsung returnerar direkt från källan

Med den höga volymen av Samsungs returer och inbyten använder många trådlösa nätverk, återförsäljare och inbytesföretag B2B-försäljningskanaler-som den som B-Stock tillhandahåller-för att sälja bulkmängder av Samsung-enheter direkt till kvalificerade företagsköpare. Genom att köpa direkt från återförsäljaren kan du anta att 1) ​​det inte finns någon likvidatorinblandning 2) det finns inga prissättningar och 3) att återförsäljaren vill flytta varulageret så snabbt som möjligt.

B-Stock driver för närvarande världens största nätverk av onlinemarknadsplatser för kundåtervände, överskott eller tidigare inbytt trådlöst lager. Dessa marknadsplatser ger köpare tillgång till återlämnade Samsung-enheter direkt från ledande trådlösa återförsäljare och inbytesföretag. du köper direkt av dem!

Kolla eBay

Olåsta mobiltelefoner är tillgängliga på marknadsplatser som eBay. Mindre partier, grossistpartier och individuellt använda telefoner hittar du här. Om du vill testa vattnet först för att se hur du säljer några telefoner åt gången kan detta vara en bra utgångspunkt. Du bör dock se till att de kommer från en pålitlig säljare genom att först kontrollera deras betyg.

Handla mobiltelefoner på B-Stock Supply

På B-Stock Supply, som är som eBay men för transaktioner från företag till företag, kan du hitta massor av använda telefoner! Enheter på auktioner med Phonecheck Certified Badge är garanterat i 100% fungerande skick. Dessutom förser varje auktion våra köpare med objektets MSRP -värde, antal enheter, produktens skick, postnummer och fraktarrangemang.

Du kan köpa fodral, som är den vanliga leveransrutinen som används för mobiltelefoner, på B-Stock Supply. Ett fodral är en låda med individuella platser för inslagna mobiltelefoner. Dessa lådor sträcker sig vanligtvis i storlek från 30 till 50-pack.

3 tips för att hjälpa dig att köpa Samsung Returns

1. Säkerställ konstant leverans

Det är viktigt att ha tillräckligt med Samsung -lager för att tillgodose dina kunders behov. Se till att de marknadsplatser du köper från har ett kontinuerligt utbud av Samsung -avkastningar som du behöver för att hålla dina kunder nöjda. Kolla in följande marknadsplatser som erbjuder massor av Samsung -enheter på alla modeller (även de senaste iterationerna) och villkoren (grad A till bärgning).

2. Förstå tillståndskoder

Du kan inte köpa Samsung -returer utan att först förstå mobilkodskoderna. Det finns en universella betygsskaleskriterier för transportörer och tillverkare att följa när de säljer sitt begagnade lager.

Betyg A

 • Som nyskick
 • Obetydliga repor och fläckar.
 • Testad och fullt fungerande med ren ESN och inga användarlås (till exempel FMIP / iCloud låst).

Grad B

 • Lätt slitage
 • Kan ha en eller flera lätta repor som inte fångar en nagel eller ett verktyg. Inga sprickor på enheten eller skärmen.
 • Testad och fullt fungerande med ren ESN och inga användarlås (inte FMIP / iCloud låst).

Betyg C

 • Mer aggressivt slitage
 • Kan ha sprickor på vissa ytor, t.ex.
 • Testad och fullt fungerande med ren ESN och inga användarlås (till exempel FMIP / iCloud låst).

Betyg D

 • Kraftiga kosmetiska skador med täcklinssprickor
 • Kommer att ha överdriven skada på flera ytor och sprickor på skärmens lins men inte på LCD -skärmen. Dessutom kan det saknas delar, vätskeskador och skärmbrännskador.
 • Enheter är testade men kanske inte fullt fungerande. Rengör ESN men enheter kan vara låsta av användaren (till exempel FMIP / iCloud låst).

Betyg E

 • Tung kosmetisk skada med LCD -skada
 • Kommer att ha överdriven skada på flera ytor inklusive skärmens inre struktur. Skador kan sträcka sig från men inte begränsat till vätskeskador, saknade delar, skärmbränning etc.
 • Enheter är testade men kanske inte fullt fungerande. Rengör ESN men enheter kan vara låsta av användaren (till exempel FMIP / iCloud låst).

För en ytterligare uppdelning av tillståndskoder, kolla inKöper du begagnade telefoner? Möt de nya mobilbetygen.

3. Köp rätt mängd

Att köpa i bulk är det bästa sättet att säkerställa större marginaler. Som sagt, se till att du köper rätt mängd Samsung -telefoner för dina behov. Det är typiskt att större massor av enheter har en lägre kostnad per artikel men du vill inte köp mer än du kan sälja.

Hur man vänder telefoner

Att vända eller sälja telefoner är en av de enklare produkterna att hoppa in i när du funderar på hur länge du har ägt en telefon och den forskning du har gjort om dina egna inköp. Det första steget är att köpa begagnade telefoner med hjälp av en av källorna som vi har gett dig ovan. Låt oss täcka några fler tips nedan:

Rengör det, torka av det

I vissa fall kanske inte använda telefoner torkas av data. När du bläddrar i telefoner vill du se till att alla personuppgifter är borta. Du bör också torka av det och ta bort eventuella fingeravtryck eller skav på telefonen eller skärmen.

Överväg att göra reparationer

Oavsett om du är en mobiltelefonspecialist eller känner en mobilreparatör, överväg om det kan vara värt att bjuda och köpa mobiltelefoner i lägre kvaliteter (och till ett lägre pris) för att fixa det innan du säljer det vidare. På det sättet sparar du samtidigt som du köper mobiltelefonlager och höjer sedan försäljningspriset.

Registrera dig som säljare på vanliga marknadsplatser

Online marknadsplatser inklusive Amazon, eBay, Craigslist alla gör bra plattformar för att sälja din Samsung -avkastning. Var noga med att titta närmare på vad din tävling säljer och hur mycket köparens efterfrågan finns. Lär dig alla detaljer om hur du säljer på eBay.

Sälj smart

Din egen onlinebutik i form av en anpassad e -handelsplattform kan hjälpa dig att sticka ut från mängden; kom ihåg att du måste använda marknadsföringsstrategier för att driva köptrafik till din webbplats. Du bör också borsta upp din SEO -kunskap för att öka antalet besökare till din webbplats genom att rankas högre i organiska sökningar. När du skapar listor med sökvänliga termer når du fler intresserade köpare som skriver samma fråga i Google.

Slutligen finns det en enorm efterfrågan i begagnade länder på begagnade smartphones. Om du säljer utomlands är det bäst att erbjuda stora mängder (kontra enstaka enheter) för att spara tid och pengar på fraktkostnader. För mer exporterande know-how, se till att komma ikapp Exportutbildning: En introduktion.

Oavsett om det här är ett sidoföretag eller ett heltidsjobb kan köp och försäljning av Samsung-returer vara mycket lönsamt. För att kolla in alla tillgängliga Samsung -modeller och villkor, besök vår Samsungs mobila marknadsplatser i dag!


Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts