Hur man tjänar pengar på uppblåsbara hus

Hur man tjänar pengar på uppblåsbara hus

Hur man tjänar pengar på uppblåsbara studshus

Corey Jeffreys hittade honom på en plats där många andra har befunnit sig det senaste året. Han avskedades från sitt jobb och var beroende av familjen för att hjälpa honom. Han ville dock skapa större ekonomisk trygghet för sig själv och sin familj. Så han började leta efter nya sätt att tjäna passiv inkomst genom sidhustles. Det var då han kom på sin lysande idé att tjäna pengar på uppblåsbara studshus. Så här tog han $ 800 och gjorde det till ett lönsamt företag.

Affärsmodellen för uthyrning av uppblåsbara studshus

I början hade Jeffreys letat efter att investera i fastigheter. Med rätt egendom kan hyreshus generera en stadig intäktsström. Men att läsa böcker som Rik pappa, stackars pappa och att söka efter möjligheter väckte hans entreprenörsanda. Och det ledde honom till slut till en idé om hur man kan tjäna pengar på uppblåsbara studshus.

Även om han ville ha ett nytt sätt att generera passiv inkomst, hade han inte kapital för en stor investering i fastigheter. När han gick på en födelsedagsfest med sin son insåg han att samma modell för att hyra fastigheter kan tillämpas på studsa hus. De var inte bara mycket billigare, utan uppblåsbara hus hade också en mycket lägre overheadkostnad. För bara 800 dollar köpte Jeffreys sitt första uppblåsbara studshus, lånade en släpvagn från sin bror och började hyra ut det till fester.

Mer fokuserad på avkastningen på sin investering än konkurrenterna skapade han en sexmånadersplan för att tjäna tillbaka sina pengar. Om han misslyckades skulle han helt enkelt sälja den och minska sina förluster. Men hans idé visade sig vara bra, och snart fick han fler kunder genom mun till mun. Ursprungligen skötte Jeffreys alla leveranser och manuellt arbete själv. Men hans sidhushåll växte bortom förmågan hos en enda anställd. Han svängde in den traditionella fastighetsmodellen i en skalbar hyresverksamhet som tjänade honom $ 3000 bara under det första året. Vid det fjärde verksamhetsåret fick han in ytterligare 15 000 dollar i passiv inkomst.

Effektiv förvaltning för att tjäna mer pengar

Vad var hemligheten till hans framgång? Nyckeln till hans otroliga tillväxt handlar om effektiv förvaltning. Medan hans affärsmodell var enkel hade den flera rörliga delar. Och även om den initiala investeringen var låg risk, fanns det flera andra faktorer att tänka på när man försökte tjäna pengar på uppblåsbara studshus.

1. Minska kostnader

Först och främst var utrustningen han behövde för att transportera och lagra studshuset dyr. Han kunde dock sänka sin kostnad eftersom han lånade det som var nödvändigt för att flytta och leverera studshusen.

2. Att veta värdet av dina tjänster

Ett annat sätt att öka sin vinst var genom att känna till värdet av hans tjänster. I början fick han en konkurrent att kontakta honom om höjning av priserna. Han underskrände konkurrensen kraftigt och begränsade sin vinstmarginal. Genom att göra marknadsundersökningar för att jämföra priser inom branschen insåg han att han behövde höja sina priser. Detta gjorde att han kunde förbli konkurrenskraftig på den lokala marknaden samtidigt som han ökade sina intäkter.

3. Använda riktad reklam och marknadsföring

Även om många småföretagare betalar för en professionell annonskampanj, driver Jeffreys försäljning med gratis reklamteknik. Han drar in nya kunder genom annonser på sociala medier, kalla samtal till lokala företag och daghem och gammaldags muntlig mun. Underskatta aldrig vad du kan göra med hjälp av gratis resurser som redan är tillgängliga för dig.

4. Gripa varje tillfälle

Efter att Jeffreys återvände till ett heltidsjobb fortsatte han med sitt sidhustru. Men medan han arbetade sitt dagliga jobb insåg han att han missade möjligheter för varje samtal och mejl han inte direkt kunde svara på. Så han anlitade en virtuell assistent för att hantera bokningar, mejl och samtal med potentiella kunder. Förutom att förbättra svarstiden ökade det också hans betyg med lokala arbetsplatser där han publicerade sina tjänster.

5. Väger värdet av din tid

Att bygga ett nytt företag är också en enorm tidsinvestering. När han först hoppade in i sin satsning fyllde han varje roll. Men han offrade all sin fritid för att få det från marken. De flesta hyrde hans studshus för helgerna vilket innebar att han gav upp tid med sin familj för att göra leveranser. Han visste att han behövde hjälp, så han anställde en annan anställd för att frigöra mer tid att umgås med dem. Även om det var en extra kostnad, gjorde det hans satsning så passiv som möjligt. Nu kan hans företag driva sig själv. Men han kan också hoppa tillbaka till det för att väcka nya kunder och intäkter när som helst.

Riskerna med att äga uppblåsbara studshus

Även om den initiala finansiella risken var låg, fanns det andra risker att tänka på när man försökte tjäna pengar på uppblåsbara studshus. Vad händer till exempel om någon blir skadad? Det finns en betydande risk för skador och ansvarsfrågor. Därför tecknade han försäkring för att skydda sina affärer och personliga tillgångar. Han ser också till att hans medarbetare utför en inspektion efter studsens hus för att sätta upp, går kunden runt i utrustningen och förklarar vad de ska och inte ska göra. Och naturligtvis måste kunderna teckna ett hyresavtal som också beskriver korrekt användning och instruktioner för utrustningen. Tack vare sina fastställda rutiner har han inte haft en enda incident under sina fyra verksamhetsår.

Förutom att skydda sina finansiella tillgångar vidtar han också åtgärder för att förhindra att kunder slösar bort sin tid. Folk bokar ofta festuthyrning och ändrar senare åsikt. Så han kräver en deposition vid avbokningar. Även om det kan vara mer attraktivt om folk kan boka utan insättning, finns det ingen garanti för din tid om de ändrar sig.

Trots dessa risker är Corey Jeffreys det perfekta exemplet på vad som kan hända när du slutar tvivla på dig själv och bara går för det. Han förvandlade en traditionell affärsmodell till ett framgångsrikt företag inom nya branscher. Om du har haft liknande ambitioner kan det vara dags att diskutera lönsamheten med din finansiella rådgivare för att förverkliga det.

Om du tycker om att läsa våra blogginlägg och vill prova på att blogga, har vi goda nyheter för dig; du kan göra exakt det på Saving Advice. Klicka bara här för att komma igång.
Kolla in dessa användbara verktyg som hjälper dig att spara Mer. För investeringsråd, besök Den brokiga dåren.

Läs mer
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts