Hur mycket kan du tjäna på en isautomat

Hur mycket kan du tjäna på en isautomat

Tjäna på en isautomat

Det finns så många olika, unika sätt att tjäna inkomst. Om du är någon som läser mycket om sidhustles och passiva inkomstmöjligheter, kan det faktiskt kännas som att du redan har tänkt på alla dina alternativ. Det finns dock alltid något annat där ute som bara kan vara nästa rätta tillfälle för dig. Har du till exempel tänkt på hur mycket pengar du kan tjäna på en isautomat? Det är inte lika självklart som att “starta en blogg och få inkomster från affiliate -annonser”, eller hur? Men det är ett så bra alternativ för vissa människor att öka sin inkomst.

Hur fungerar en isautomataffär?

Det är faktiskt väldigt enkelt att tjäna på en isautomat. Först köper du automaten. Sedan installerar du det, helst på en plats med hög trafik. Till exempel, placera maskinen i ett besökscenter eller en bensinstation. Uppenbarligen måste du samarbeta med ägarna eller regeringen som driver platsen för att få godkännande för installationen. Men efter det, om du gör saker korrekt, driver verksamheten i stort sett sig själv. Maskinen kommer att göra is. Folk kommer att köpa isen. Du behöver bara checka in regelbundet för att se till att maskinerna fungerar som de ska. När du väl har startat är det verkligen lätt att driva denna typ av verksamhet.

Är du säker på att det inte finns mer med det?

Självklart kan de faktiska detaljerna om att starta ett företag bli komplexa. Du måste tänka på ditt företagsnamn, logotyp, marknadsföring om du väljer att göra det etc. Dessutom måste du lämna in ditt företag (till exempel som en LLC.) Sedan måste du skapa kontrakt med platserna där du ska placera dina isautomater. Så, ja, naturligtvis måste du hantera dessa detaljer som du skulle göra när du startade något företag. Sammantaget är detta dock en ganska enkelt företag att starta.

Initiala kostnader

Det viktigaste du måste tänka på innan du startar denna typ av verksamhet är hur mycket det kostar att komma igång. Du har de första startkostnaderna som alla företag kan ha, som nämnts ovan. Så du kommer sannolikt att ha några minimala (men viktiga) kostnader för att registrera ditt företag, skapa en webbplats, etc.

Att köpa en isautomat

Den största kostnaden är naturligtvis ditt köp av ismaskinen. Det finns flera olika företag som säljer dessa typer av automater. (Bara för att klargöra, vi pratar om stora maskiner som skapar is. Folk kör fram till dem och fyller sina kylare direkt från isdispensern. Alternativt har maskinerna påsar tillgängliga som de kan fylla på.) Bag of Ice and Ice House America är bara två exempel på företag från vilka du kan köpa dina maskiner.

Varje företag gör sin försäljning lite annorlunda. Till exempel anser vissa att din varuautomat är en franchise för deras verksamhet. Därför måste du betala dem en franchiseavgift eller en procentandel av vinsten. Uppenbarligen måste du ta reda på vad som är rätt för ditt företag. Men generellt sett har du det bättre om du väljer att köpa din maskin direkt från ett företag. Du vill inte ha några andra löpande kostnader med det företaget när du har gjort köpet. Du vill att det ska vara all vinst därifrån.

Vad kostar en isautomat?

Efter att ha gjort omfattande forskning kan vi säga att denna fråga är svår att svara på. Vissa isautomater kostar så lågt som $ 20 000. Andra kostar långt in i de sex siffrorna. Det verkar som om du kanske vill överväga intervallet från $ 45 000 till $ 100 000 per maskin. Maskiner som kostar mindre än detta är ofta bara inte hållbara. Med andra ord, de kommer att behöva mycket underhåll och kommer bara inte att hålla i längden. Å andra sidan är mer än $ 100 000 en enorm investering som verkligen kan äta upp dina långsiktiga vinster.

Kostar det pengar att installera automaten?

Du måste placera automaten i ett område med hög trafik. Ibland låter ett företag dig göra det utan kostnad. Om du vill lägga den på en strand eller en statlig park kan du betala en initial tillståndsavgift. Å andra sidan kommer vissa företag att debitera dig varje månad för att hyra platsen. Du måste förhandla om det. Bedöm din konkurrens och ta reda på vad som är rättvist i ditt valda område.

Pågående kostnader

Se till att du väljer en varuautomat som endast accepterar fjärrbetalningar, snarare än kontanter. Detta förenklar ditt företag. Du kommer att ha mindre löpande kostnader med kreditkortsföretagets avgifter. Det är dock försumbart och sparar dig från att behöva besöka din maskin ofta.

Din stora löpande kostnad kommer att vara underhåll. Ibland går maskinerna sönder. Därför vill du se till att du har ett underhållsföretag klart. Det finns människor som är specialiserade på detta arbete. Du vill uppenbarligen aldrig att din maskin ska vara nere för länge. Därför bör du checka in på maskinerna regelbundet. Du bör också se till att ditt telefonnummer finns på dem så att folk kan ringa om något är fel. Så snart du får reda på en störning, ring din underhållsperson.

Uppenbarligen kommer underhålls- och reparationskostnaderna att variera. Precis som med din bil beror kostnaderna på vad som är fel. Att byta olja är mycket billigare än att byta växellåda, till exempel. Så var bara medveten om att du kommer att ha enstaka kostnader för underhåll och reparationer.

Hur mycket kan du tjäna på en isautomat?

Okej, nu vet du allt om kostnaderna. Men det är inte det du vill veta om ett passivt inkomstföretag, eller hur? Du vill veta hur mycket du kan tjäna på en isautomat. Ovanliga investeringar ger en solid fördelning av kostnader och försäljning. De kommer med ett genomsnitt på cirka $ 1700 vinst per månad per maskin. Road Less Traveled Finance (länkad tidigare i den här artikeln) föreslår att du kan tjäna ungefär dubbelt så mycket.

Ett bra sätt att ta reda på var dina egna vinster kan ligga är att använda ROI -kalkylatorn som tillhandahålls av Everest is- och vattensystem. Denna coola miniräknare låter dig ställa in pris och volym. När du sätter den till låg prissättning och låg volym ligger uppskattningen något under den för ovanliga investeringar. Ställ in det på typisk prissättning och genomsnittlig volym och det går upp mot Road Less Travels pris. Så, en bra gissning är att det görs bra, ditt företag kan tjäna minst $ 1500 per månad och potentiellt betydligt mer. Det är ganska bra passiv inkomst om du har råd med den initiala investeringen.

Läs mer:

Om du tycker om att läsa våra blogginlägg och vill prova på att blogga, har vi goda nyheter för dig; du kan göra exakt det på Saving Advice. Klicka bara här för att komma igång.

Kolla in dessa användbara verktyg som hjälper dig att spara Mer. För investeringsråd, besök Den brokiga dåren.
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts