Ingen vill ha kassaflöde – den irrelevanta investeraren

Ingen vill ha kassaflöde - den irrelevanta investeraren

Ingen vill ha kassaflöde när pengar inte kostar något.

Detta spelar ut just nu i konsumentklammer, vilket enligt Sentimentrader, har krympt under 6% av S&P 500 för bara andra gången på 30 år. Jag ger dig en gissning om när den andra tiden var. Japp, du lyckades.

Det finns 26 tvätt- och toalettpapperslager med ett marknadsvärde norr om 10 miljarder dollar som har en högre avkastning än den 10-åriga statskassan.

Vad skulle du hellre äga under de kommande tio åren? En säkerhet som lovar att betala tillbaka ditt kapital med räntebetalningar som för närvarande ligger bakom inflationen, eller Walmart, ett företag som höjt sin utdelning i 48 raka år?

Jag vet att det finns mer än två saker att investera i, men, och kalla mig galen, jag tror att ultralåga räntor påverkar hur människor fördelar sitt kapital. Just nu är pengar gratis och kassaflöden är värdelösa.

Vi kom in på detta och mycket mer på kvällens Vad är dina tankar?

(Införande av sådana annonser innebär inte eller innebär inte godkännande, sponsring eller rekommendation därav, eller någon anslutning till detta, av innehållsskaparen eller av Ritholtz Wealth Management eller någon av dess anställda. För ytterligare reklamfriskrivning Klicka här.)
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts