Kolla in dessa erbjudanden och freebies på Columbus Day 2021

Kolla in dessa erbjudanden och freebies på Columbus Day 2021

freebies och erbjudanden på Columbus Day

Columbus Day – även kallad ursprungsbefolkningens dag – är måndagen den 11 oktober 2021. Många utnyttjar en ledig dag för att shoppa eller umgås med familjen. Som ett resultat kan du ibland hitta några bra affärer och freebies om du vet var du ska leta. Om du vill ha en pengarbesparande semester, här är några av Columbus Day Deals och Freebies i år.

Columbus Day Deals

Medan Columbus Day -försäljningen kan erbjuda erbjudanden på alla typer av produkter, ser vissa artiklar regelbundet prissänkningar denna tid på året. Eftersom så är fallet, gör det denna tid på året till en idealisk tid om du är ute efter specifika dyrare artiklar, särskilt de som anges nedan.

Fordon

Columbus Day kommer vanligtvis med några fordonsrelaterade rabatter. Många tillverkare erbjuder sänkta räntor, rabatter och prissänkningar, särskilt på nya fordon från föregående modellår. Som ett resultat, om du letar efter en ny bil, lastbil eller SUV, kan det vara en bra tid att utforska dina alternativ.

Tänk bara på att det som finns tillgängligt kan variera. Dessutom erbjuds vissa erbjudanden endast på befintliga återförsäljarlager, så du måste välja något från partiet för att säkra rabatten.

Vitvaror

Ett annat område där djupa rabatter är vanliga på Columbus Day är stora apparater. Butiker som Home Depot, Lowe’s, Best Buy och Sears sänker vanligtvis priser på föremål som kylskåp, spisar, tvättmaskiner och mer. I vissa fall hittar du en viss procentandel av en specifik apparat. I andra kan du hitta stora rabatter på paket, så att du kan göra om ditt kök eller din tvätt för mindre.

Exakt vilka rabatter som finns kan variera från återförsäljare. Som ett resultat är det klokt att kolla flera butiker för att se vem som erbjuder de största fynden.

Madrasser

När det gäller fantastisk semesterförsäljning har madrassföretag vanligtvis dem. Oavsett om du föredrar att handla personligen eller online, är dina odds för att hitta en betydande rabatt ganska solida när Columbus Day närmar sig.

I vissa fall kan du till och med hitta några freebies också. Till exempel slänger vissa företag in gratis madrassskydd, kuddar eller lakan om du köper specifika produkter. Som ett resultat, genom att hämta din nästa madrass under semestern, kan du kanske få lite mer än du ursprungligen förväntade dig.

Columbus Day Freebies

I de flesta fall är Columbus Day freebies mer benägna att vara lokala aktiviteter än någonting annat. Om du letar efter lite utomhuskul, kolla din stad och omgivande tunnelbana för alternativ. Du hittar kanske familjevänliga konserter, gatumässor eller bondemarknader. Dessutom kan vissa attraktioner erbjuda gratis eller rabatterat inträde.

Planerar du att dra nytta av några av erbjudandena och freebiesna på Columbus Day ovan? Känner du till andra rabatter som läsarna inte får missa? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

Läs mer:

Om du tycker om att läsa våra blogginlägg och vill prova på att blogga, har vi goda nyheter för dig; du kan göra exakt det på Saving Advice. Klicka bara här för att komma igång. Kolla in dessa användbara verktyg som hjälper dig att spara Mer. För investeringsråd, besök Den brokiga dåren.
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts