Lägsta fastighetsskatt i Alabama

Lägsta fastighetsskatt i Alabama

Lägsta fastighetsskatt i Alabama

Fastighetsskatter kan betydligt öka dina fastighetskostnader. Därför vill du utforska dessa priser innan du förbinder dig att köpa ett hem. Alabama är en fantastisk stat för låga fastighetsskatter. Och om du verkligen vill spara dina pengar vill du självklart titta på länen med de lägsta fastighetsskatterna i Alabama.

Alabama har låga fastighetsskatter

Enligt AL.com, Alabama har den näst lägsta fastighetsskatten i hela USA. Den enda staten med lägre fastighetsskatter är intressant nog Hawaii. Därför, om du vill minska dina fastighetskostnader, kan en flytt till Alabama vara ett smart val.

Forbes analyserat fastighetsskatter i 220 storstadsområden. 3 av de 5 lägsta var i Alabama: Daphne, Montgomery och Tuscaloosa. Ingen av de fem högsta fanns i Alabama. Forbes säger att Alabamas effektiva fastighetsskatt är 0,48 procent. De bekräftar att Hawaii är den enda staten med lägre priser.

De Alabama Real Estate Journal bekräftar att 0,49% genomsnittlig skattesats. Dessutom noterar de att den genomsnittliga husägaren i statens tunnelbanor betalade 838 dollar per år. Jämför det med genomsnittet i hela landet som var $ 3498. Uppenbarligen är det mycket billigare i Alabama!

Högsta och lägsta fastighetsskatt i Alabama

Naturligtvis skiljer sig varje län från de andra när det gäller fastighetsskattesatser. AL.com rapporterar att i de dyraste områdena betalar folk cirka 1400 dollar för sin fastighetsskatt. Men i Clarke County, som har de lägsta fastighetsskatterna i Alabama, är den genomsnittliga räkningen drygt 200 dollar. Därför kan du förvänta dig ett intervall på $ 200 – $ 1400 i fastighetsskatter i Alabama beroende på var du bor.

20 län med de lägsta fastighetsskatterna i Alabama

Som nämnts har Clarke County de lägsta priserna. Fastighetsskatten där är bara .16%. I genomsnitt betalar fastighetsägare cirka 209 dollar per räkning. AL.com har också listat ut 19 andra län som erbjuder de lägsta fastighetsskatterna i Alabama.

Av dessa är två lika med det högsta av de lägsta. Geneva County och Hale County har båda genomsnittliga skatteräkningar på 371 dollar. Även om det finns dyrare län där du kan betala så mycket som $ 1400 kan du se att det finns minst 20 Alabama -län där du betalar mellan $ 200 och $ 400.

De andra 17 länen i topp 20 för lägsta fastighetsskatter i staten är:

 1. Covington County
 2. Perry County
 3. Franklin County
 4. Walker County
 5. Greene County
 6. Butler County
 7. Crenshaw County
 8. Clay County
 9. Conecuh County
 10. Sumter County
 11. Monroe County
 12. Dallas County
 13. Marion County
 14. Bibb County
 15. Fayette County
 16. Lamar County
 17. Choctaw County

Deras skattesatser varierar från $ 230 – $ 369 per år. De lägsta priserna finns längst ner i listan ovan. Däremot ligger dessa län högst upp på listan närmare den $ 369 -kursen.

Alabama -län med högre fastighetsskatter

Precis som i de flesta andra stater har vissa län högre fastighetsskatter än andra. Stads- / tunnelbanor tenderar att vara dyrare än landsbygden, till exempel. Enligt Alabama Real Estate Journal är de tio län i Alabama med de högsta fastighetsskatterna:

 • Jefferson County är det dyraste. Det är den som är runt, eller lite över, $ 1400 per år.
 • Lee County och Shelby County ligger båda över $ 1000 per år.
 • Tallapoosa, Tuscaloosa, Baldwin och Madison län ligger mellan $ 800 och $ 1000 per år.
 • Russell, Mobile och Limestone Counties ligger mellan $ 600 och $ 700 per år.

Alabama har totalt 67 län. Som du kan se har tio av dem fastighetsskatter över $ 600 per år. Däremot har tjugo av dem priser under $ 400 per år. Uppenbarligen är resten i mitten. Därför kan du hitta rimliga fastighetsskattesatser över hela staten.

Läs mer:

Om du tycker om att läsa våra blogginlägg och vill prova på att blogga, har vi goda nyheter för dig; du kan göra exakt det på Saving Advice. Klicka bara här för att komma igång.

Kolla in dessa användbara verktyg som hjälper dig att spara Mer. För investeringsråd, besök Den brokiga dåren.
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts