Levi Strauss, Twitter, Meredith och mer

Levi Strauss, Twitter, Meredith och mer

En anställd håller en shoppingpåse medan han ringer upp en kund i Levi Strauss & Co. flaggskeppsbutik i San Francisco, 18 mars 2019.

David Paul Morris | Bloomberg | Getty Images

Kolla in de företag som gör rubriker efter klockan onsdag:

Levi Strauss & Co -Denimtillverkarens aktier steg nästan 3% efter att ha rapporterat kvartalsresultat och försäljning som överträffade analytikernas förväntningar när back-to-school drev konsumenternas efterfrågan. Medan många klädföretag drabbas hårt av globala flaskhalsar i leveranskedjan, sa Levi Strauss att mindre än 4% av dess globala volym kommer från Vietnam, där produktionsanläggningar har lidit av periodiska avstängningar under pandemin.

Meredith Corp. -Meredith fick mer än 6% efter timmar på nyheter om att IAC: s Dotdash kommer att förvärva företagets digitala och magasinföretag för 42,18 dollar per aktie i en transaktion med alla kontanter. Det sammanslagna företaget kommer att heta Dotdash Meredith och leds av Dotdash VD Neil Vogel.

Twitter – Sociala mediebolagets aktier ökade med nästan 2% efter att de meddelat planer på att sälja sitt MoPub -mobilannonsnätverk till mobilspelutvecklaren AppLovin för 1,05 miljarder dollar i kontanter. Twitter köpte MoPub för 350 miljoner dollar i september 2013.

Citrix Systems – Molnföretaget fick 1% efter att det meddelat att VD och VD David Henshall har avgått och att styrelseordföranden Bob Calderoni ersätter honom, med omedelbar verkan. Företaget sa också att det förväntar sig att tredje kvartalets intäkter kommer att ligga i mitten av slutet av det tidigare vägledningsintervallet.

Rocket Lab USA -Rymdbolagets aktier steg mer än 20% efter att ha tillkännagivit att det vann ett NASA-kontrakt för att lansera ett Advanced Composite Solar Sail System, som kommer att starta som en del av ett uppdragsuppdrag som planeras lyftas i mitten av 2022.

Bli en smartare investerare med CNBC Pro.
Få aktieplock, analytikersamtal, exklusiva intervjuer och tillgång till CNBC TV.
Registrera dig för att starta a gratis provperiod idag


Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts