Lordstown Motors, Ocugen, PepsiCo och mer

Lordstown Motors, Ocugen, PepsiCo och mer

Ta en titt på några av de största flyttarna på förmarknaden:

Lordstown Motors (RIDE)-Elbilstillverkaren nedgraderades till “undervikt” från “lika vikt” på Morgan Stanley, vilket konstaterar att den nyligen tillkännagivna försäljningen av Lordstowns Ohio-anläggning till Foxconn värderar anläggningen till mindre än en femtedel av tidigare uppskattningar. Lordstown ramlade 6,8% på förmarknaden.

Occugen (OCGN)-Utvecklaren av genterapibehandlingar steg 10,7% på förmarknaden efter att den tillkännagav gemensamma utvecklings- och leveransavtal som involverade sin Covid-19-vaccinkandidat och dess behandling för torr åldersrelaterad makuladegeneration.

PepsiCo (PEP) – Snacks- och dryckesjätten slår uppskattningar med 6 cent per aktie, med ett kvartalsresultat på 1,79 dollar per aktie. Intäkterna slog också Street -prognoser. PepsiCo höjde också sin årliga intäktsprognos eftersom lättnaderna i pandemibegränsningarna ökar försäljningen på restauranger och biografer. Aktien ökade med 1% före marknaden.

Facebook (FB) – Facebook steg en blygsam återhämtning efter en nedgång på nästan 5% i måndags och ökade med 1,1% i premarketåtgärder. Måndagens nedgång kom i spåren av en “60 minuter” -rapport såväl som ett sex timmars avbrott som påverkade alla Facebooks tjänster.

Tesla (TSLA) – Tesla kommer att behöva betala den tidigare arbetaren Owen Diaz cirka 137 miljoner dollar, över en fientlig arbetsmiljö som innehöll bestående rasistiska anmärkningar. Den domen kom från en federal domstol i San Francisco, med juryn som delade ut mer än advokater hade begärt för sin klient. Tesla steg med 1% i förmarknadshandeln.

Albertsons (ACI) – Stormarknadsoperatörens aktier sjönk 4% i förmarknaden efter att BMO Capital nedgraderade aktien till “underpresterande” från “marknadsprestanda”. BMO noterar ökade lönekostnader och en mer priskänslig konsumentmiljö.

Southwest Airlines (LUV)-Southwest är det senaste flygbolaget som meddelar ett Covid-19-vaccinmandat för sina arbetare. Anställda kommer att ha fram till den 8 december för att följa, även om de kommer att få ansöka om religiösa eller medicinska undantag.

Veoneer (VNE) – Veoneer gick med på att förvärvas av värdepappersföretaget SSW Partners för 37 dollar per aktie, där SSW sedan säljer bilteknikföretagets sensor- och drivplattformsverksamhet till Qualcomm (QCOM). Veoneer hade i juli gått med på att köpas av den kanadensiska billeverantören Magna International (MGA) för $ 31,25 per aktie. Veoneer föll 1% i förmarknaden.

Ankahorn Portfolio (NAPA) – Duckhorn Portfolio redovisade kvartalsresultat på 8 cent per aktie, långt över uppskattningen på 1 cent från en aktie. Den Calfornia-baserade vinproducentens intäkter toppade också Wall Street-prognoserna. Duckhorn Portfolio gav också ett bättre resultat än väntat för helåret. Aktierna ökade med 2,2% i förmarknadshandeln.

Johnson & Johnson (JNJ)-J&J lämnade in en ansökan till Food and Drug Administration om tillstånd för akut användning av ett boosterskott med dess Covid-19-vaccin. FDA hade redan planerat en expertpanelsgranskning av boosterdata för både J&J och Modern (MRNA) nästa vecka.


Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts