Micron, Eli Lilly, Netflix, Lucid med flera

Micron, Eli Lilly, Netflix, Lucid med flera

Kolla in de företag som gör rubriker före klockan:

Micron Technology (MU) – Micron redovisade ett justerat kvartalsresultat på $ 2,42 per aktie, 9 cent över beräkningarna, och chipmakarens intäkter toppade också gatuprognoser. Prognosen för innevarande kvartal föll dock under konsensus, på grund av datortillverkande kunder som står inför brist på andra delar, och aktien sjönk med 3,6% i förmarknaden.

Eli Lilly (LLY) – Läkemedelsproducentens aktie ökade med 2,2% i förmarknadshandeln efter att Citi uppgraderade det till “köp” från “neutralt”. Citi pekar på värdering efter ett fall med mer än 15% i aktiekursen, liksom dess resultatutsikter för Lilly över gatan för Lilly efter ett möte med ledningen nyligen.

Netflix (NFLX) – Netflix ökade med 1% i förmarknaden efter att ha meddelat att de köpte videospelmakaren Night School Studio i ett drag för att diversifiera sina intäktskällor. Night School Studio är mest känd för det övernaturliga temat videospelet “Oxenfree”.

Lucid Group (LCID) – Lucid planerar att leverera sina första elektriska lyxvagnar i slutet av oktober, efter att produktionen påbörjades vid sin fabrik i Arizona på tisdagen. Lucid sa att dess fordon kommer att ha en större räckvidd än jämförbara bilar från rival Tesla (TSLA). Aktien steg 7,3% i förmarknadshandeln.

Dollar Tree (DLTR) – Dollar Tree hoppade 3,7% i förmarknaden efter att rabatthandlaren ökade sitt auktorisation för återköp av aktier med 1,05 miljarder dollar till totalt 2,5 miljarder dollar.

ASML (ASML) – ASML höjde sina årliga försäljningsutsikter och tillverkaren av halvledartillverkningsutrustning sa att den skulle se 11% årlig tillväxt fram till 2030 när efterfrågan på sina produkter blomstrar. Aktien lade till 1% i förmarknaden.

AbbVie (ABBV)-AbbVie vann FDA-godkännande för sin oral migränbehandling en gång dagligen. Läkemedlet som kallas Qulipta var en av de behandlingar som förvärvades i AbbVies köp av Allergan för 63 miljarder dollar förra året.

Sherwin-Williams (SHW)-Sherwin-Williams sänkte sin vägledning för tredje kvartalet med färgtillverkaren som pekar på råvarubrist och högre ingångskostnader. Det sade att det inte längre förväntar sig att se förbättrat utbud eller lägre priser på råvaror under fjärde kvartalet som det tidigare hade tänkt sig. Sherwin-Williams föll 2% i premarket-åtgärder.

Bekräfta innehav (AFRM) – Finansföretaget sa att det kommer att erbjuda ett bankkort samt tillåta kunder att utföra kryptovalutatransaktioner direkt från sparkonton. Bekräfta aktier hoppade 3,6% i premarket.

Cal-Maine Foods (CALM)-Cal-Maine ökade med 4,4% i förmarknadshandeln efter att ha rapporterat en mindre än väntad förlust för sitt senaste kvartal. Äggproducentens intäkter toppade gatuprognoser eftersom de gynnades av högre äggpriser.

Warby Parker (WRBY) – Glasögonmakaren debuterar på Wall Street idag och går offentligt via en direktnotering till ett referenspris på $ 40 per aktie. Det ger företaget en initial värdering på nästan 5 miljarder dollar.


Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts