Motley Fool Stock Advisor returnerar uppdateringen

Motley Fool Stock Advisor returnerar uppdateringen

aktierådgivaren återvänder

Aktiemarknaden har varit extremt hektisk de senaste månaderna. Det råder ingen tvekan om det. Jag har inte checkat in på min investeringsportföljssimulator under alla upp- och nedgångar eftersom det i allmänhet är bäst att låta dina investeringar sitta ett tag. Jag ville dock ta en titt och se hur min retur från Motley Fool-aktierådgivare presterade. Här är en titt.

Min aktierådgivare återvänder

Jag var ganska chockad över att se att många av mina investeringar på Investopedia-simulator visade positiv avkastning, trots den volatila handelsmiljö vi befinner oss i för närvarande. Den enda investeringen jag har tappat pengar på är Zoom. Sedan jag köpte mina aktier i Zoom har aktien minskat med cirka 20 dollar per aktie. Återigen, med tanke på hur marknaden har varit, är det verkligen inte så illa.

aktierådgivaren återvänder

Hur de brokiga dårförslagen har förändrats

Det finns inte mycket om The Motley Fool-förslag som har förändrats de senaste månaderna. Som det var tidigare är många av de aktier de föreslår att människor investerar i tekniskt fokuserade. Detta fortsätter att vara sant. Pinterest har dock tagits bort från deras förslagslista för nu. Det har ersatts av företagsnamn som Lululemon och Lemonade, Inc.

aktierådgivaren återvänder

Airbnb och Old Dominion Freight Line är också två nya tillägg till lagerförslagen. Många av de andra noterade aktierna har dock tidigare föreslagits av The Motley Fool.

aktierådgivaren återvänder

En annan sak som inte förändrades är att rådgivande proffs fortfarande föreslår att människor investerar i Zoom. Detta beror troligen på att människor fortsätter att arbeta hemifrån eller på avlägsna arbetsytor. Så Zoom kommer att fortsätta vara en nödvändighet för många anställda att samarbeta med sina medarbetare under överskådlig framtid.

Kommer jag att ändra mina investeringar?

Med tanke på vad Motley Fools tjänster har lärt mig hittills och deras nuvarande förslag, kommer jag inte att göra några ändringar i min investeringssimulator för tillfället. Även om de för närvarande inte föreslår Pinterest, har det varit en toppartist för mig från början.

Jag ska också behålla mitt Disney-lager. Som nämnts i min tidigare uppdatering är det bara ett lager jag alltid velat äga och det har historiskt fungerat bra. Det har gjort min portfölj också bra.

Mina andra två investeringar, Fiverr och Zoom, är båda tekniskt relaterade aktier. Även om de inte har gett min portfölj mycket just nu (eller till och med förlorat lite pengar), kommer jag att sticka ut det med dessa två och se hur de går. Jag tror att Fiverr kommer att fortsätta att klara sig bra med den stigande spelekonomin och Zoom har fortsatt att rekommenderas av The Motley Fool.

Allt detta sagt är mina aktierådgivares avkastning fortfarande i svart för året. Jag har ökat med 2% totalt sett med några av mina investeringar (jag tittar på dig, Pinterest) tjänar mer än 50% i avkastning hittills.

Läsare, har någon av er försökt en lagerrådgivningstjänst? Vad var din upplevelse?

Läs mer
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts