Ombilda patientupplevelsen med Acquia och Drupal [Video]

Ombilda patientupplevelsen med Acquia och Drupal [Video]

Konsumentupplevelser utanför hälso- och sjukvårdsbranschen fortsätter att forma patienternas förväntningar när de kontaktar vårdorganisationer. Det är därför Genesis Healthcare System, ett Ohio-baserat integrerat sjukvårdssystem, ville migrera sitt äldre innehållshanteringssystem (CMS). Målet att leverera personliga, interaktiva upplevelser för patienter var nyckeln för Genesis Healthcare System. Ett nytt CMS innebär att organisationen kan uppfylla sitt uppdrag att tillhandahålla medkännande, kvalitetssjukvård.

En skräddarsydd upplevelse till hands

Genesis ville ha en ny webbplats för att ge marknadsförare och patienter de verktyg de behöver. Vi arbetade med nyckelintressenter för att fastställa målgrupp, affärsmål och nyckeltal (KPI:er). Med denna information bestämde vi vad olika användare behövde från webbplatsen och skapade en färdplan för framtida uppgraderingar.

Se historien om vårt prisbelönta Acquia och Drupal arbete för Genesis Healthcare.

Med Drupal 9 och Acquia Site Studio integrerade vi Find a Doctor med Epic Open Scheduling och gjorde det möjligt för marknadsföringsteamet att bygga nya sidor. Den nya webbplatsen gjorde det enkelt för patienter att boka tider online och gav marknadsförare full platskontroll. Vi designade, byggde och lanserade den nya webbplatsen på bara sex månader. Genesis Healthcare Systems webbplats tillhandahåller förbättrade funktioner och funktionalitet, vilket i slutändan förbättrar det digitala engagemanget.

Tillhandahåller överlägsen patientinteraktion

Om du är redo att se de omvälvande fördelarna med en personlig patientupplevelse, kontakta oss för att starta.

Läs mer om vår Acquia-expertis.

Om författaren

Catelyn Eddington är en Commerce Partner Marketing Coordinator. Hon är en rolig och kreativ problemlösare som tycker om att arbeta i partnerskap för att skapa exceptionella resultat.

Mer från denna författare
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts