Osäker på DeFi? Så här gör Coinchange säkra och enkla kryptoinvesteringar

Osäker på DeFi?  Så här gör Coinchange säkra och enkla kryptoinvesteringar

Decentraliserad finansiering, eller DeFi, är ett alternativ till traditionella banker. Istället för att ha en tredje part i en finansiell transaktion – en roll bankerna traditionellt spelat – finns det ingen mellanhand. Istället hanteras transaktioner automatiskt genom teknik, som utförs med smarta kontrakt.

“Alla finansiella transaktioner och poster är oföränderliga, oredigerbara, säkert lagrade på blockchain”, säger Vadim Filippov, chefsvetare på Coinchange, ett fintechföretag som genererar avkastning för kunder genom blockchain-baserade tillgångar. ”Detta gör att handel, utlåning, upplåning, försäkring och andra finansiella transaktioner kan automatiseras. Och med den automatiseringen kan de genererade avgifterna gå till användare istället för mellanhänder. ”

Låga risker, hög avkastning

Avmystifierande krypto med avkastningsodling

En av de största dragningarna med DeFi är avkastningsodling, vilket kan ge högre belöningar än traditionella investeringar. Fram till nyligen innebar “investering” i kryptovaluta att köpa en token som en digital tillgång med förväntan att dess värde skulle fortsätta stiga.

Avkastningsodling är praxis för att aktivt hantera passiv inkomst med alternativa tillgångsklasser. Det primära sättet för avkastningsodling innebär just nu likviditetsförsörjning till DeFi -appar. Genom att tillhandahålla likviditet till likviditetspooler har användarna rätt till de avgifter som genereras baserat på aktiviteten i dessa pooler. Detta ger avkastning som inte är baserad på marknaden – något en aktieportfölj inte kan erbjuda.

“Vår avkastningsodlingsstrategi är lågrisk, marknadsneutral och erbjuder avkastning mycket högre än den genomsnittliga ETF eller fond,” säger Maxim Galash, VD för Coinchange. “Det är ett absolut måste för alla som redan har krypto som en investering, men det är också en vinnande investeringsstrategi för nykomlingar till krypto som vill diversifiera med en högavkastningsmöjlighet.”

Coinchange var ursprungligen tänkt 2017 som en mäklare och svängde i slutet av 2020 med målet att göra DeFi och kryptoförmögenhetsförvaltning tillgängligt, samtidigt som de ger passiv inkomst med hög avkastning. Deras DeFi -avkastningsodlingsstrategier var utformade med ett lättare inträdesbarriär än vad som var tillgängligt på marknaden – med flera sätt att investera direkt från USD.

Säkra dina kryptoinvesteringar

Hur Coinchange kan hjälpa

“Det finns risker relaterade till dåliga aktörer i DeFi -utrymmet – till exempel dåligt programmerade smarta kontrakt och avtappning av likviditetspooler – men vi gör detaljerad due diligence på alla protokoll vi använder och förbinder oss att endast använda kontrollerade smarta kontrakt av högsta standard,” säger Filippov.

Med Coinchange är risken för jordbruksstrategier för stablecoinavkastning ”praktiskt taget noll”, enligt Filippov. Värdet på stablecoins är kopplat till den amerikanska dollarn, så det finns ingen inneboende marknadsrisk för att använda en token som fluktuerar i värde och skyddar huvudinvesteringarna.


Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts