Perficient Commerce Solutions Director Citerad i Forrester Report

Perficient Commerce Solutions Director Citerad i Forrester Report

Dedikerade orderhanteringssystem (OMS) ger otrolig funktionalitet när det gäller att effektivt hantera order inom din organisation, och i takt med att marknaden fortsätter att utvecklas har tiden kommit för B2B-företag att utnyttja ett OMS för att växa affärsfunktionalitet och höja kundupplevelsen. Ninad Manelkar, Director of Commerce Solutions på Perficient, citerades nyligen i Forresters nyligen planerade rapport, Leverera nu på intensifierade B2B-kundkrav med dedikerad OMS, för att diskutera upplevelsen B2B-kunder letar efter i sin köpresa.

Utvecklingen av B2B-marknaden och OMS

Medan B2B-företag kan kämpa med att anpassa sig till nya processer och metoder för att utföra uppgifter eller hantera kunder, omfamnar förändring genom att använda dedikerade system som ett OMS håller dessa företag före i spelet och kan hjälpa dem att ge utmärkta kundupplevelser rakt igenom. Istället för att stödja sig på gamla vanor måste B2B-företag använda ett OMS för att effektivisera affärsprocesser och skapa bättre relationer med sina kunder.

Varför denna förändring är avgörande nu

Forrester noterar att många B2B-organisationer inte har anammat OMS för tills nyligen fungerade deras backoffice-orderhantering precis tillräckligt bra för att få jobbet gjort. Men att byta till en ny affärsmodell kan ge kunderna det de letar efter eftersom deras förväntningar fortsätter att utvecklas. “En B2B-kund vill nu ha en upplevelse som liknar den hos en B2C-konsument: självbetjäningsorderändringar, uppdateringar av leveransstatus och förseningsmeddelanden”, nämnde Manelkar i sin intervju för Forrester-rapporten.

Tillsammans med övergången till nya affärsmodeller kommer du att lära dig följande från Forrester-rapporten:

  • Hur man effektivt hanterar B2B-ordrar
  • B2B-orderhanteringskomplexitet
  • Hur OMS löser olika B2B-användningsfall

För att dyka mer in i hur ett OMS kan skapa tillväxtmöjligheter för din organisation och kunder, ladda ner Forrester-rapporten idag (tillgänglig för köp eller för Forrester-prenumeranter). Och för mer information om vår OM-praxis, kontakta våra experter idag.

Om författaren

Marit Sosnoff är Associate Marketing Coordinator i Commerce and Experience Design-teamet. På fritiden tycker hon om att ta cykelklasser och umgås med familjen.

Mer från denna författare
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts