Perficient listad i Forrester Now Tech: Data Management Service Providers, Q4 2021

Perficient listad i Forrester Now Tech: Data Management Service Providers, Q4 2021

Data spelar en viktig roll i dagens digitala ekonomi och att hålla jämna steg med moderna datahanteringsprocesser är nyckeln till att förbli konkurrenskraftig. Faktiskt, företag med avancerad datapraxis är mer produktiva, förnyar sig snabbare, kan komma in på nya marknader snabbt och är mer benägna att tjäna pengar direkt på sina data jämfört med sina mindre mogna kamrater. Men för att uppnå denna kompetens krävs ofta hjälp av en datahanteringsleverantör.

Att samarbeta med en datahanteringsleverantör kan hjälpa din organisation:

  • Upprätta en strategi och driftsmodell för data
  • Bygg en företagsdatafund
  • Äldre och omfattande datastyrning

I rapporten Now Tech: Data Management Service Providers, Q4 2021, definierar Forrester datahanteringsleverantörer som:

“Tjänsteföretag som tillhandahåller talang, teknik och bästa praxis genom strategi- och distributionspartnerskap för att förbättra ett företags användning av datahantering för att driva insikter och affärsresultat.”

Forrester Now Tech: Data Management Service Providers, Q4 2021 Report

Att identifiera rätt tjänsteleverantör att samarbeta med kan hjälpa dig inser fördelarna med data och öka din datakompetens.

I rapporten segmenterade Forrester leverantörer baserat på marknadens närvaro och funktionalitet. Marknadens närvaro bestämdes av datahanteringstjänstens intäkter och leverantörer delades in i en av tre kategorier: stora etablerade spelare, medelstora spelare och små aktörer. Funktionaliteten baserades på olika funktioner och delades in i fyra segment: plattformsleverantörer, data- och analystjänster, specialiserade tjänsteleverantörer och systemintegratorer.

Varje leverantör fick ett antal detaljerade frågor om sina tjänster, inklusive geografisk närvaro, branschkompetens och erfarenhet och expertis inom datahantering. Baserat på svaren tillhandahåller Forrester information om dessa tjänsteleverantörer för att hjälpa dig att bestämma den bästa leverantören för dina datahanteringsbehov.

Perficients primära funktion ligger i specialiserade tjänster

Forrester listade Perficient i sin medelstora kategori ($ 100M till $ 1B i årliga kategoriintäkter) som en specialiserad tjänsteleverantör. Enligt rapporten, ”Specialiserade tjänsteleverantörer koncentrerar sig på data och styrningsgrunder. Dessa företag har omfattande datateknik, datahantering, datasäkerhet och datahanteringsexpertis för datadrivna initiativ som prioriteras av CIO: er, datadirektörer och företagsarkitekter. Engagemang fokuserar på datastrategi, dataarkitektur, datadrift (DataOps) och datastyrning, vilket hjälper företag att övergå till insiktsdrivna företag. ”

Perficients notering i denna Now Tech inkluderar vår geografiska närvaro (100% Nordamerika); branschens fokusområden (sjukvård och biovetenskap, finansiella tjänster och detaljhandel); och provkunder (Novant Health, StorageMart och United Wholesale Mortgage).

Perfekt tillvägagångssätt för datahantering

En av de största attributen för data är att den blir mer värdefull ju mer du använder den. Men att se det värdet är svårt om du inte hanterar dina data korrekt.

Som en specialiserad tjänsteleverantör hjälper vi ledande företag att skapa användbara affärsinsikter baserade på korrekt, skalbar och omfattande data. Vi tar med oss ​​ledarskap, teknikkompetens och processer för att hjälpa våra kunder att bli datadrivna organisationer som kan utnyttja data för konkurrensfördelar. Vi gör detta genom:

  • Ta dig tid att förstå ditt företag
  • Samla, organisera och hantera data från hela din organisation
  • Levererar insikter via intelligenta applikationer
  • Distribuera data och insikter till alla användare via valfritt gränssnitt

Läs mer om Perficient

Vi är redo att hjälpa dig att inse fördelarna med data oavsett var du är på din resa. Vår erfarenhet, våra teknikpartnerskap och framför allt våra medarbetare är det som gör oss till en bra partner. Besök oss på Perficient.com och lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att bemästra verkligheten i den datadrivna världen. Och lyssna på Intelligent Data Podcast där vi intervjuar tänkande ledare om olika ämnen kring användning av data och teknik för att omforma ditt företag.

Du kan läsa hela Forrester Now Tech: Data Management Service Providers, Q4 2021 rapportera via Forrester -webbplatsen där den är tillgänglig för Forrester -prenumeranter och för köp.
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts