Robinhood, Coinbase, Roku, Nike och mer

Robinhood, Coinbase, Roku, Nike och mer

Kolla in de företag som gör rubriker före klockan:

Robin Hood (HUVA), Myntbas (COIN) – Aktierna i detaljhandelsappen och kryptovalutaväxlingen föll i handeln med förmarknader efter att Kina signalerat att det intensifierar sitt krig mot krypto. Landets centralbank sade i fredags att all kryptovaluta-relaterad verksamhet är olaglig. Aktierna i Coinbase föll mer än 3,6% medan Robinhood sjönk 2%.

År (ROKU) – Andelar av streamingvideoplattformen föll i förmarknadshandel efter Wells Fargo nedgraderade Roku till lika stor vikt från övervikt. Värdepappersföretaget sade i en anteckning att Wall Street förväntningar på Rokus intäktstillväxt sannolikt är för höga när konkurrensen ökar. Rokus aktier sjönk med 2,3%.

Nike (NKE) – Klädjättens lager var under press på fredagen efter Nike sänkte sina intäktsprognoser på grund av leveranskedjeproblem. Företaget sa att det förväntar sig en helårsförsäljningstillväxt i mitten av enkelsiffrorna för räkenskapsåret 2022, en minskning från en tidigare prognos om låg tvåsiffrig tillväxt. Aktier i Nike föll mer än 4% i handeln med förmarknader.

Under Armour (UAA) – Atletiska klädhandlarens aktie föll i handeln efter marknadsföring efter att rivaliserande Nike skurit vägledningen. Aktierna i Under Armour sjönk med mer än 2% i handeln på marknaden.

Costco (COST)-Återförsäljaren slog förväntningarna på topp- och bottenlinjerna i sin finanspolitiska rapport för fjärde kvartalet på torsdagseftermiddagen. Företaget redovisade 3,90 dollar i justerat resultat per aktie, vilket lätt överträffade förväntningarna på 3,57 dollar och nettoomsättningen för kvartalet ökade med mer än 17% från år till år. Aktien var något högre i förmarknadshandeln.

Merck (MRK) – Läkemedelsjätten, tillsammans med AstraZeneca, meddelade på fredagsmorgonen att en behandling med läkemedlet Lynparza bromsade utvecklingen av prostatacancer i en fas tre -studie. Mercks aktier ökade med mer än 1% i handeln på marknaden.

Ostkakefabrik (KAKA), Dave & Busters (PLAY) – Restaurangaktierna steg något i förmarknadshandeln efter att Jefferies uppgraderade aktierna för att köpa från vänteläge. Företaget sa att restauranger med full service har sett trafiken hålla sig bra trots spridningen av deltavarianten.

Bli en smartare investerare med CNBC Pro.
Få aktieplock, analytikersamtal, exklusiva intervjuer och tillgång till CNBC TV.
Registrera dig för att starta a gratis provperiod idag.


Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts