Southwest Airlines, Robinhood, SoFi Technologies och mer

Southwest Airlines, Robinhood, SoFi Technologies och mer

Ta en titt på några av de största flyttarna på förmarknaden:

Southwest Airlines (LUV) – Flygbolaget ställt in mer än 1800 flygningar under helgen, med hänvisning till dåligt väder, flygtrafikledningsproblem och personalbrist. Southwest ifrågasatte spekulationer om att dess höga nivå av avbokningar jämfört med andra flygbolag berodde på anställdas protester mot ett Covid-19-vaccinmandat. Southwest föll 2,8% i förmarknadshandeln.

Robin Hood (HOOD) – Handelsplattformens aktie föll 2,1% i förmarknadsåtgärder, efter en Securities and Exchange Commission som lämnade in uppgifter om riskerna med ökad reglering av kryptovalutahandel samt eventuella nya regler kring betalning för orderflöde.

SoFi -teknik (SOFI) – Fintechföretagets aktie ökade med 3,1% i premarketåtgärder efter att Morgan Stanley inledde täckning med en “överviktig” rating och kallade det en “kraftfull inkomsttillväxthistoria” när det tar marknadsandelar inom konsumentfinansieringsområdet.

Äpple (AAPL)-Apple bad en domare att skjuta upp ändringar i App Store som kräver att utvecklare kan kringgå Apples betalningssystem i appen. Ändringarna härrörde från fallet med “Fortnite” -skaparen Epic Games och beräknas träda i kraft den 9 december, men Apple ber att dess överklagande får spelas ut först.

Merck (MRK) – Läkemedelstillverkaren och partnern Ridgeback Biotherapeutics meddelade att en ansökan om tillstånd för nödanvändning lämnades in till Food and Drug Administration för deras muntliga Covid-19 behandling molnupiravir. Det följer positiva studieresultat som presenterades tidigare denna månad.

Starbucks (SBUX) – Kaffekedjans aktier ökade med 1% i förmarknaden efter att Deutsche Bank uppgraderade aktien till “köp” från “håll”, med hänvisning till “otrolig” fart i USA och utsikterna till en fortsatt enhetlig tillväxt i Kina.

Aspen -teknik (AZPN) – Den industriella mjukvarutillverkaren tillkännagav ett avtal att slå samman med två av Emerson Electric (EMR) mjukvaruföretag i en affär värd cirka 11 miljarder dollar. Cash-and-stock-affären värderas till cirka 160 dollar per aktie, där Aspen Technology-innehavare får 87 dollar per aktie i kontanter och 0,42 aktier i det kombinerade företaget för varje aktie de nu äger. Aspen Technology hade ökat med nästan 13% under de senaste två sessionerna sedan rapporter om samtal mellan de två företagen först dök upp.

Deere & Co. (DE) – Arbetare vid tillverkaren av tung utrustning representerad av United Auto Workers Union avvisade ett preliminärt avtal. Fackliga medlemmar säger att de vill ha större höjningar och fördelar än de som föreslås i det avvisade sexåriga avtalet, baserat på starka vinster för Deere.

Xpeng (XPEV)-Den Kina-baserade elfordonstillverkaren sa att den har överträffat 100 000 bilar som producerats, som kommer sex år efter att företaget lanserades. Aktierna steg 1,4% i premarket, medan den kinesiska rivalen Nio (NIO) fick 1,7%.

ConocoPhillips (COP) – Energiproducentens aktier nedgraderades till “neutralt” från “köp” hos Goldman Sachs, som angav värdering för flytten. Aktien har ökat med 88% i år och ökade ytterligare 1,2% i förmarknaden.

Cleveland-klipporna (CLF) – Stål- och järnproducentens aktier ökade med 2,1% i handeln med förmarknader efter att det tillkännagav förvärvet av järnskrotsprocessor Ferrous Processing and Trading för cirka 775 miljoner dollar.


Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts