Ställ in en nedkylningsperiod – daglig tips

Ställ in en nedkylningsperiod - daglig tips

När jag växte upp började jag bråka med min yngre syster. På grund av detta skulle min mamma alltid separera oss i två olika rum i en timme under en “kylning” -period. Det hjälper oss att kontrollera våra känslor. Samma koncept kan effektivt användas för att hjälpa dig att köpa saker du inte behöver.

Spenderar Cool Down

Idén om att spendera nedkylning är ganska enkel. Om du stöter på en butiksartikel som du tror att du behöver ha och kostar över ett visst belopp säger du helt enkelt till dig själv att du måste vänta en vecka eller vilken tid du tycker är lämplig) innan du kan köpa den.

Du kan bestämma det exakta beloppet beroende på din situation. Vi använder ett belopp på $ 100 som standard i vår familj.

En nedkylningsperiod på 7 dagar spenderar flera syften. Människor tenderar att köpa saker på ett ögonblick utan att tänka igenom alla aspekter av köpet. Genom att ta en veckas avkylningsperiod kommer det att ge tid att överväga om ett objekt verkligen behövs. Detta hjälper dig att spendera pengarna på ett bättre sätt.

Utgifterna för nedkylning ger dig också tid att göra mer forskning för att hitta det bästa erbjudandet. Kommer ihåg det $ 1 sparad är $ 2 tjänade, veckan ger dig tid att göra några undersökningar för att se om du kan hitta samma objekt till ett bättre pris eller om det finns liknande artiklar som fungerar lika bra som är billigare.

Du kommer att bli förvånad över antalet artiklar du trodde att du var tvungen att köpa. Efter en veckas nedkylningsperiod kommer du att avgöra att det verkligen inte finns något behov av dem. En nedkylningsperiod verkar inte som att det kommer att spara mycket pengar på ytan. Det kommer dock att sluta spara de flesta hushållen hundratals dollar under ett år.
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts