Ta en titt på dessa 9 subreddits där du kan få gratis saker

Ta en titt på dessa 9 subreddits där du kan få gratis saker

Subreddits där du kan få gratis saker
© sharafmaksumov / 123RF.COM

Oavsett om du har en stram budget eller bara uppskattar ett fynd kan det vara en välsignelse att hitta sätt att få gratis saker. Som tur är finns det många ställen att vända sig till. Om du är ett fan av Reddit, kan du gå till rätt subreddits för att få tag på massor av freebies. Om du inte är säker på var du ska börja, här är nio subreddits där du kan få gratis saker.

9 Subreddits där du kan få gratis saker

1. r/freebies

Om du vill veta mer om gratis saker, r/freebies kan vara subreddit för dig. Det finns hundratusentals medlemmar som ger dig tillgång till massor av information om gratisartiklar och hur du får dem. Dessutom är moderatorerna otroligt aktiva, vilket minskar medlemmarnas exponering för skräppost.

2. r/GRATIS

r/GRATIS, kan du hitta en blandning av freebie -erbjudanden. Digitala artiklar listas vanligtvis, vanligtvis i form av koder för gratis e -böcker, videospel eller liknande objekt. Dessutom kan medlemmar lägga upp saker som de personligen ger bort, inklusive allt från evenemangsbiljetter till kläder till möbler och mer.

I vissa fall kommer medlemmar också att erbjuda sina tjänster gratis. Till exempel kan någon vara villig att utveckla en webbplats för någon utan att ta betalt som ett sätt att bygga sin portfölj.

Dessutom kan giveaways och lotterier ta sig in i subreddit. Med dessa, se till att du läser reglerna innan du registrerar dig. Det kan inte bara finnas ett begränsat antal vinnare utan det kan finnas andra villkor, inklusive att acceptera villkor relaterade till hur tävlingar eller giveaway -operationer kan använda din personliga information efter att du lämnat den.

3. r / eFreebies

I r / eFreebies subreddit, det handlar om digitala freebies. Det kan inkludera e-böcker, videospel, datorprogramvara och andra typer av digitalt orienterat innehåll.

4. r/FreeEBOOKS

Om du är en ivrig läsare, r/FreeEBOOKS kan vara din perfekta subreddit. Du hittar information om gratis e -böcker om i stort sett alla ämnen och som täcker varje genre. Som ett resultat är oddsen goda att du hittar minst några inlägg som väcker ditt intresse.

5. r/FreeGamesOnSteam

Om du använder Steam för dina datorspelbehov, r/FreeGamesOnSteam är en måste-se subreddit. Där hittar du inlägg som visar videospel som är tillgängliga på Steam gratis. Dessutom postar medlemmar ibland Steam -koder som medlemmar kan använda för att få fler gratis spel.

6. r/giveaways

r/giveaways har en kombination av giveaways och lotterier, vanligtvis med slumpmässigt utvalda vinnare. Även om du kanske inte får många gratisartiklar, kan det vara ett roligt sätt att ta upp några produkter, digitala koder eller liknande saker här och där.

Se till att du läser giveaway- eller tävlingsreglerna noggrant innan du lämnar ut personlig information. Tillsammans med potentiella bedrägerier kan du öka dina odds för spam eller ovälkomna uppmaningar. Registrera dig inte för något om du inte är säker på att det är legitimt och är helt bekvämt med vad som kan komma att följa.

7. r/RandomKindness

Medan r/RandomKindess handlar inte uttryckligen om gratis saker, många ger bort saker via denna subreddit. Det primära syftet med subreddit är att ansluta människor som har ett specifikt behov till personer som kan ge hjälp, och det kan ibland innebära att man skickar gratis saker.

8. r/Random_Acts_Of_Amazon

r/Random_Acts_Of_Amazon, människor kan skicka presenter baserat på vad som finns på en persons Amazon -önskelista. Återigen är huvudsyftet inte gratis grejer, och det finns ingen garanti för att någon kommer att köpa det du är ute efter. Det har dock potential, särskilt eftersom vissa medlemmar är värd för giveaways ganska regelbundet, vilket skapar fler möjligheter att få ett objekt från din önskelista gratis.

9. r/RandomActsOfPetFood

Om du kämpar för att få tillräckligt med husdjursfoder för att ta hand om en djurkompis, r/RandomActsOfPetFood kan vara värt att utforska. Det är en gemenskap där människor försöker se till att inga husdjur blir hungriga genom att koppla de behövande med medlemmar som kan erbjuda hjälp.

I vissa fall kommer du också att se giveaways eller tävlingar här. Med dem kan du ha en chans att vinna ett visst objekt, så de kan vara värda att utforska.

Innan du börjar gå efter gratis saker på Reddit

Om du vill dra nytta av en viss subreddit för att få gratis saker, hoppa inte bara in och börja be om artiklar eller göra inlägg. Ta dig istället tid att läsa igenom subreddits regler noggrant.

Varje subreddit kan ställa sina egna beteendestandarder och krav. Om du inte följer reglerna kan du bli förbjuden att delta i just den subredditen. Så se till att du känner till reglerna innan du vidtar andra åtgärder. På det sättet kan du följa dem exakt.

Känner du till några andra fantastiska subreddits där du kan få gratis saker? Har du använt någon av underrediteringarna ovan för att få gratis saker? Hur var din upplevelse? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

Läs mer:

Om du tycker om att läsa våra blogginlägg och vill prova på att blogga, har vi goda nyheter för dig; du kan göra exakt det på Saving Advice. Klicka bara här för att komma igång. Kolla in dessa användbara verktyg som hjälper dig att spara Mer. För investeringsråd, besök Den brokiga dåren.
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts