Tesla, Quidel, Chubb och mer

Tesla, Quidel, Chubb och mer

Kolla in de företag som gör rubriker före klockan:

Tesla (TSLA) – Tesla meddelade att de skulle flytta sitt huvudkontor till Texas från Kalifornien, med VD Elon Musk som noterade de höga levnadskostnaderna och verksamheten i Kalifornien. Musk sa att företaget planerar att öka produktionen vid sina fabriker i Kalifornien och Nevada.

Allogen terapeutik (ALLO) – Läkemedelsproducentens aktier sjönk med 38,4% i förmarknaden efter att FDA satte ett grepp om företagets cancerläkemedelsförsök på grund av en kromosomavvikelse hos en enda patient. Spärren kommer att vara kvar tills en utredning är klar.

Quidel (QDEL) – Quidel -aktien ökade med 6,1% i förmarknadshandeln efter att tillverkaren av snabba diagnostiska tester rapporterade mer än 500 miljoner dollar i kvartalsintäkter, långt över analytikernas prognoser. Tillväxten drevs främst av Covid-19-relaterade intäkter.

Chubb (CB) – Chubb köper företag i Asien och Stillahavsområdet och Turkiet hos rivaliserande försäkringsbolag Cigna (CI) för 5,75 miljarder dollar i kontanter. Transaktionen förväntas slutföras någon gång nästa år.

Oatly (OTLY) – Havremjölkstillverkarens aktier hoppade 5,4% i premarket efter att JP Morgan Securities uppgraderade aktien till “övervikt” från “neutral”. Företaget noterar en minskning med 49% från en topp i juni och ser nu uppåtspotentialen som mycket större än nedåtrisken.

Momentive Global (MNTV) – Ägaren till SurveyMonkey undersöker en potentiell försäljning, enligt personer som är bekanta med frågan som pratade med Bloomberg. Samtalen är i ett tidigt skede och Momentive kan besluta att förbli oberoende. Aktien steg 10,9% i förmarknadsåtgärder.

Accolade (ACCD)-Accolade rapporterade en kvartalsförlust på 97 cent per aktie, bredare än 56-procentsförlusten som Wall Street-analytiker förväntade sig, även om leverantören av hälsovårdslösningar såg högre intäkter. Dess vägledning indikerar en liknande trend för innevarande kvartal, med en något större förlust än väntat och bättre än väntat intäkter. Accolade -aktierna sjönk 7,8% i premarket.

Skönhet (SKIN) – Beauty Health -aktierna ökade med 2% i förmarknaden efter att Stifel Financial inledde täckning av skönhetsprodukterstillverkarens lager med ett “köp” -betyg. Stifels prismål är $ 33, vilket motsvarar en uppgång på 24%.

Sirius XM (SIRI) – Satellitradiooperatörens aktier sjönk med 1,4% i handeln med förmarknader efter att JP Morgan nedgraderade aktien till “neutral” från “övervikt”, med hänvisning till en avmattning i nybilsförsäljning samt påskyndade satellitinvesteringar.

Vaxart (VXRT)-Vaxarts aktier ökade med 8,5% i förmarknaden på positiva testresultat som involverade dess orala kandidat mot vaccin mot Covid-19. Det biofarmaceutiska företaget sa att vaccinet kan minska luftburen överföring av viruset och framkalla ett robust immunsvar.


Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts