UnitedHealth, Wells Fargo, Walgreens och mer

UnitedHealth, Wells Fargo, Walgreens och mer

Kolla in de företag som gör rubriker före klockan:

UnitedHealth (UNH)-Sjukförsäkringsbolagets aktier ökade med 2,2% i premarket efter att ha slagit överst och nedre raden för det tredje kvartalet och höjt resultatprognosen för helåret. UnitedHealth tjänade $ 4,52 per aktie, 11 cent över konsensus, hjälpt av intäktsökningar på sin Optum -läkemedelsfördelningsenhet.

amerikanska banken (BAC)-Bank of America-aktier ökade med 2,8% i handeln på marknaden, efter att ha rapporterat tredje kvartalets vinst om 85 cent per aktie. Det kan jämföras med en uppskattning på 71 procent och intäkter som också toppade prognoser, delvis hjälpt av en tvåsiffrig procentuell ökning av räntenettot.

Wells Fargo (WFC) – Wells Fargo rapporterade ett justerat kvartalsresultat på 1,22 dollar per aktie, jämfört med en konsensusprognos på 99 cent, medan intäkterna också kom över beräkningarna. Wells Fargos resultat fick hjälp av en frigörelse av medel som hade avsatts för att täcka dåliga lån. Aktien lade till 1,2% i förmarknaden.

Walgreens Boots Alliance (WBA) – Walgreens -aktierna ökade med 2,4% i premarket eftersom dess justerade kvartalsresultat på 1,17 dollar per aktie kom 15 cent över beräkningarna. Intäkterna slår också konsensusuppskattningar, med resultat som hjälpts av fler Covid-19-vaccinationer samt tillväxt i försäljningen av hemma-Covid-tester och försäljning av förkylnings- och influensaprodukter.

Morgan Stanley (MS)-Morgan Stanley slog uppskattningar med 30 cent med en vinst för tredje kvartalet på $ 1,98 per aktie, medan intäkterna slog Street-prognoser också. Värdepappersföretaget sa att dess slutresultat återspeglade starka resultat i alla sina affärssegment. Morgan Stanley steg 1,5% i premarketåtgärder.

Caterpillar (CAT) – Tillverkaren av tung utrustning ökade med 1,2% i förmarknadsåtgärder efter att Cowen inledde täckningen med en “outperform” -betyg och sa att den ser den första “megacykeln” för Caterpillar på 14 år.

Taiwan halvledare (TSM)-Chiptillverkaren rapporterade ett bättre än väntat resultat på 13,8% i tredje kvartalets vinst, tack vare ökningen av den globala chipefterfrågan och en brist som har drivit priserna högre. Aktierna steg 3,8% i premarket.

Shopify (SHOP) – Shopify samarbetar med Microsoft (MSFT), Orakel (ORCL) och andra molnleverantörer för att hjälpa företag att effektivisera sin verksamhet. Olika verktyg från dessa leverantörer kommer nu att integreras i det kanadensiska e-handelsföretagets plattform för sina kunder.

Budgetmeddelande (CAR)-Avis Budget nedgraderades till “undervikt” från “lika vikt” hos Morgan Stanley, med hänvisning till ett antal faktorer, inklusive värdering. Biluthyrningsföretagets aktier har femdubblats under de senaste 12 månaderna, och Morgan Stanley känner att Avis Budget är på toppkonjunktur. Aktien ramlade 4,3% i förmarknaden.

POSTEN (UPS)-UPS uppgraderades till “köp” från “håll” hos Stifel Financial, med hänvisning till värdering, sekulär volymtillväxt från e-handel och fortsatt fokus på avkastningshantering. Stifel ökade också sitt kursmål för aktien till $ 224 per aktie, vilket motsvarar en potentiell ökning med 22% från nuvarande nivåer. UPS lade till 2,6% i förmarknadshandel.


Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts