Vad är Costco i Reno Hours

Vad är Costco i Reno Hours

Costco i Reno Öppna/Stäng

Reno är den typ av stad som är mycket lätt att besöka. Du kan njuta av spel, skidåkning och andra aktiviteter. Det är billigare än Las Vegas. Och det har en mer lågmäld känsla. När du är i Reno kanske du upptäcker att du behöver olika tillbehör för din resa. Costco är uppenbarligen ett bra ställe att skaffa dessa förnödenheter. Så det är bra att veta när Costco i Reno har öppet/stängt.

Var är Costco i Reno?

Om du använder Costco butikssökare, då upptäcker du att det bara finns ett Costco -lager i Reno, Nevada. Det ligger på 2200 Harvard Way.

Costco i Reno Öppettider

Reno Costco -butiken öppnar 9:00 måndag till lördag. Butiken stänger 20.30 måndag till fredag. På lördagar stänger Reno Costco kl. 19.00. Det finns inga söndag Costco i Reno öppettider/stängningstider; denna butik är stängd på söndagar.

Timmar för tjänster inom Reno Costco

Även om Costco -lagret själv följer de timmar som anges ovan kan du behöva specifika tjänster från Costco. Dessa timmar kan skilja sig åt. Till exempel kanske du bara vill få gas på Costco. Dina alternativ är bredare för Costco -gastimmar än för shopping i butik.

Costco gastimmar i Reno

Reno Costcos bensinstation öppnar kl. 06.00 måndag – lördag. Den öppnar 7 på söndagen. Bensinstationen stänger 21.30 måndag – fredag. Den stänger dock vid 20 -tiden på söndagen. Så som du kan se kan du få gas från kl. 07.00 till 20.00 på söndagen, även om Reno Costco lagerbutik själv är stängd på söndagar.

Costco däcktider i Reno

På samma sätt håller Costco Tyreservicecenter i Reno något annorlunda timmar än själva lagret. Liksom bensinstationen inkluderar detta öppna söndagstimmar. Servicecentret för däck öppnar 9.00 alla dagar i veckan. De stänger 20:30 på vardagar och 19 på helger. Även om de accepterar walk-ins, rekommenderas möten starkt. Därför, om du befinner dig fast i Reno med ett däckproblem, ring (775) 689-2235 för att boka tid.

Costco Reno apotekstider

Vad händer om du är i Reno och inser att du behöver din medicin? Då måste du veta Costco i Reno öppettider/stängningstider för deras apotek. Apoteket öppnar 9.00 måndag till lördag. De stänger 20:30 på vardagar. De stänger kl 18 på lördagar. Som du kan se, precis som själva lagerbutiken, förblir Costco -apoteket stängt på söndagar.

Observera att det ibland bara finns en apotekare i tjänst. Om så är fallet kan de stänga i upp till 30 minuter för en lunchpaus. Den lunchpausen kommer att vara mellan 13:30 och 14:30. Därför är din bästa insats att gå före 1:30 eller efter 2: 3o måndag till lördag. Du kan Reno-apoteket direkt på (775) 689-2211.

Kontakta Reno Costco

Om du har fler frågor om Costco i Reno öppettider/stängningstider bör du kontakta butiken direkt. Du kan ringa dem på (775) 689-2200. Detta är det bästa sättet att få aktuell information om semestertider, täckningsregler, oväntade nedläggningar av butiker etc.

Den närmaste Costco -butiken till Reno

Vad händer om du verkligen behöver komma till Costco på en söndag? Du har tur. Det finns en Costco -butik i Sparks, Nevada som är öppen på söndagar. Det ligger på 4810 Galleria Parkway i Sparks. Denna butik är öppen från 10 till 20:30 på vardagar. Det är öppet från 9:30 till 18:00 på lördagar. Ännu viktigare är att det är öppet från 10 till 18 på söndagar. Detta är bara några miles från Reno -butiken. Därför, om du behöver göra en Sunday Costco -körning, bör du hitta det här alternativet ganska bekvämt. Du kan kontakta den här platsen på (775) 356-4400 för mer information.

Läs mer:

Om du tycker om att läsa våra blogginlägg och vill prova på att blogga, har vi goda nyheter för dig; du kan göra exakt det på Saving Advice. Klicka bara här för att komma igång.

Kolla in dessa användbara verktyg som hjälper dig att spara Mer. För investeringsråd, besök Den brokiga dåren.
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts