Vad du bör veta om de bäst betalande jobben i Kalifornien

Vad du bör veta om de bäst betalande jobben i Kalifornien

Bästa betalande jobb i Kalifornien

Det är lätt att förstå varför du vill bo i Golden State. Dess varma väder, vita sandstränder, utsökt mat och vänliga människor gör det till en av de bästa platserna att ringa hem. Men att bo i Kalifornien kan vara en stor tömning på ditt bankkonto. Staten har tredje högsta levnadskostnaden i landet, bakom bara New York och Hawaii.

Kaliforniens höga bostadspriser och gasskatter gör det till en av de dyraste staterna att bosätta sig i. För att vara ekonomiskt bekväm där uppskattas det att du behöver en hushållsinkomst på minst 99 971 dollar. Men som tur är har Kalifornien en stark arbetsmarknad och massor av bra jobbmöjligheter om du vet var du ska leta.

För att hjälpa dig i ditt jobbsökande, här är en lista över de bäst betalande jobben i Kalifornien.

Bästa betalande jobb i Kalifornien

IT-chef

Många teknikföretag är baserade i Kalifornien, så du har många jobbmöjligheter som IT -chef. För att få denna roll behöver du vanligtvis en examen i informationsteknik, datavetenskap eller ett relaterat område. IT -chefer kan tjäna 185 000 dollar per år, vilket är mer än tillräckligt för att bo bekvämt i Kalifornien.

Läkare

Det tar 10 till 14 år att bli läkare, men utbetalningen är värd det. Läkare är några av de bäst betalda proffsen i staten och kan tjäna så mycket som 212 000 dollar.

Advokat

Älskar du lag och ordning? En karriär som advokat kan vara rätt för dig. Du kommer att behöva spendera fyra år på college och ytterligare tre på juristskolan, men en bra snittlön på $ 173 000 väntar på dig när du är klar.

Marknadschef

Om du är en kreativ person kan du tycka om att arbeta med marknadsföring. Du kommer att jobba med intressanta annonskampanjer hela dagen och kan tjäna upp till $ 170 000 om du klättrar i led och blir chef.

Ekonomichef

Om du älskar att pyssla med dina budgetkalkylark, överväg en karriär som ekonomichef. De tjänar i genomsnitt 156 000 dollar och behöver bara en kandidatexamen.

Bästa betalande jobb i Kalifornien utan examen

De flesta av de bäst betalande jobben i Kalifornien kräver minst en högskoleexamen. Men om du inte har tid eller pengar att gå tillbaka till skolan, här är några bra betalande jobb som du kan få utan diplom.

Brandman

Brandbekämpning är en lukrativ och tillfredsställande karriärväg. Du får inte bara hjälpa människor varje dag, utan du tjänar också en bra lön på 100 000 till 125 000 dollar.

Byggnadsinspektör

Om du har en passion för konstruktion, se till att bli en bygginspektör. De behöver bara en gymnasieexamen och tjänar i genomsnitt $ 100 000 per år.

Stylist

Makeupartister som arbetar med tv -program och pjäser kan tjäna så mycket som $ 115 000 per år.

Reparation av hiss och rulltrappa

Om du är bra på att fixa saker kan du bli hissreparatör och tjäna upp till $ 100 000 per år.

Polis

Poliser i storstäder som Los Angeles kan tjäna löner så högt som $ 135 000.

Pilot

Flygbolagspiloter i Kalifornien kan göra upp till 208 000 dollar. Även om du inte behöver en högskoleexamen för att bli pilot, måste du tjäna ett kommersiellt pilotcertifikat och genomgå en grundlig medicinsk undersökning.

Att bo i Kalifornien kan bli dyrt. Men lyckligtvis finns det många jobbmöjligheter i hela staten som betalar en bra lön och gör att du kan leva bekvämt.

Läs mer

Hur matportioner kan spara pengar

Hur man tjänar pengar på uppblåsbara hus

Bästa Side Hustles i Arkansas

Om du tycker om att läsa våra blogginlägg och vill prova på att blogga, har vi goda nyheter för dig; du kan göra exakt det på Saving Advice. Klicka bara här för att komma igång.
Kolla in dessa användbara verktyg som hjälper dig att spara Mer. För investeringsråd, besök Den brokiga dåren.
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts