Välgörenhetsbidrag värt – daglig tips

Välgörenhetsbidrag värt - daglig tips

Med skattefristen precis runt hörnet har du redan slutfört dina skatter eller kommer att slutföra dem snart. Nu är en bra tid att titta på vilka avdrag du kunde ta och se om du kan öka dem för nästa år.

Om du lämnar in ett schema A (specificerade avdrag) när du gör din skattedeklaration kan du kräva hundratals dollar i välgörenhetsbidrag med bara en liten insats. Faktum är att du mest troligtvis har ändrat dig själv på lagliga skatteavdrag tidigare bara för att du inte visste vad dina bidrag var värda eller vad du egentligen fick dra av.

För att lära dig det enklaste sättet att maximera dina välgörenhetsavdrag, kolla in en bok som heter Det är självrisk från ditt lokala bibliotek. Den levereras med en 60-dagars garanti: ”Om du inte är nöjd med ItsDeductible -arbetsboken, lämna tillbaka den inom 60 dagar efter köpet med ditt daterade kvitto för en fullständig återbetalning av ditt inköpspris (exklusive frakt och hantering).

Här är några andra platser du kan gå för att få en uppfattning om vad donerade föremål är värda:

Frälsningsarméns sida för välgörenhetsdonationer
Värderingsguide för välgörenhetsbidrag

Anledningen till att det är värdefullt att veta vad du kan dra av är att du kan förstora dina skattebesparingar med denna nya kunskap. När någon erbjuder dig en låda med föremål som du inte verkligen behöver, kommer du inte längre att artigt tacka nej eftersom du vet att den här lådan är värd $ 50 i besparingar på dina skatter. Du kommer att sätta dig själv i en position att aktivt sänka dina skatter.

Ett enkelt sätt att göra detta är att skapa en låda speciellt för föremål som ska doneras. Skriv ut ett av värdeblad och limma det på utsidan av lådan. Placera lådan i ditt garage, källare eller vind. När du har något att donera, lägg det i lådan och ta det till donationscentret när det är fullt. Genom att ange ett specifikt område är det mer troligt att du donerar föremålen snarare än att slänga dem.
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts