Vi presenterar vår socialt ansvariga portfölj

image1

Socialt ansvarsfulla investeringar är ett kraftfullt sätt att forma framtiden medan du växer din långsiktiga förmögenhet. Men ofta innebär investeringar enligt dina övertygelser att du kan missa bekvämligheten med en färdig portfölj eller ge upp en betydande mängd avkastning. Vi ville ändra det. Det är därför Wealthfront erbjuder nu en expertiserad socialt ansvarig portfölj så att du enkelt kan investera i det du tror på, samtidigt som du fortfarande drar nytta av förväntad avkastning som liknar den i vår Classic -portfölj.

Wealthfronts socialt ansvariga portfölj är byggd av proffs använder sig av Modern portföljteori så att du enkelt kan växa din långsiktiga förmögenhet på ett sätt som överensstämmer med dina värderingar. Den levereras med Wealthfronts bästa automatiseringsfunktioner i klassen som skattekänslig ombalansering och vår skatteförlustskörd (som historiskt sett har genererat mer än tillräckligt med skattebesparingar för att täcka vår årliga rådgivningsavgift på 0,25% för kunder som använder vår Classic -portfölj). Det är också anpassningsbart, så att du kan inkludera specifika ETF: er med fokus på de frågor som är viktigast för dig.

Investera för gott med vår socialt ansvariga portfölj

Det tar bara några kranar för att förvandla ditt skattepliktiga investeringskonto eller Wealthfront IRA till en socialt ansvarsfull portfölj eller börja om med ett nytt konto. Din socialt ansvariga portfölj är anpassad till din risknivå, fullt anpassningsbar och använder expertgranskade ETF: er som spårar mer socialt ansvarsfulla index än vår klassiska portfölj. Samtidigt är den utformad för att behålla risk- och avkastningsegenskaper som liknar vår Classic -portfölj så att du kan hålla dig på rätt spår för dina ekonomiska mål.

Varje fond i vår socialt ansvariga portfölj screenas för miljömässiga, sociala och styrande faktorer som koldioxidutsläpp, luft- och vattenföroreningar, mänskliga rättigheter och arbetsnormer och styrelsens sammansättning. Du kan läs mer om hur vi veterinärfonder för effekt här. Och om du bestämmer dig för att anpassa din portfölj erbjuder vi ETF: er som fokuserar på förnybar energi, könsmångfald och minoritetsbefogenhet –bara för att nämna några.

Vår socialt ansvariga portfölj kommer med all bekvämlighet och automatisering av vår klassiska portfölj. Vi hanterar affären, investerar automatiskt dina insättningar och använder vår skattekänsliga ombalansering för att se till att du inte drar för långt från din måltilldelning. Och vår skatteförlusttjänst (som finns tillgänglig för varje ETF i vår socialt ansvariga portfölj) hjälper dig att sänka din skatteräkning utan att kompromissa med dina värden.

Bygg långsiktig förmögenhet på dina egna villkor

Vi vet att många av våra kunder inte bara vill bygga välstånd när de investerar – de vill påverka. När du investerar med Wealthfront behöver du inte välja mellan dessa två mål. Vi är glada över att göra det möjligt (för att inte tala om underbart lätt) att börja investera ansvarsfullt och automatisera din ideala portfölj på vår plattform. Under de kommande månaderna kan du förvänta dig att vi kommer att lansera ännu fler nya sätt att anpassa dina investeringar så att du kan bygga den framtid du vill ha.


Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts