Windermere Foundation 2021 års granskning

A group of people wearing sanitary masks stand together in a food bank warehouse holding a donation check.

För Windermere Foundation var 2021 ett år av milstolpar. Windermere-ägare, personal och agenter gick upp för att stödja sina samhällen på en mängd olika sätt. Deras kollektiva ansträngningar hjälpte till att samla in över 2,5 miljoner USD 2021 till låginkomsttagare och hemlösa familjer, vilket gav stiftelsens totala summa till över 45 miljoner USD i donationer sedan 1989.

Tidigt 2021

Året började snabbt. Windermeres kontor visade ett stort stöd i sina samhällen, samla in nästan 500 000 dollar i slutet av mars. De Windermere Lane County kontor i Eugene, Oregon var mycket aktiva och samlade in pengar till en mängd lokala organisationer som ägnade sig åt att stödja lokala barn som är i kris på grund av vanvård, missbruk, fattigdom eller hemlöshet. Kontoret samlade också in donationer för Florence Food Share och Mat för Lane County, två lokala ideella organisationer som arbetar för att lösa hungerfrågor i samhället. Sammantaget uppgick Lane County-kontorets donationer till över $10 000.

Samhällstjänstdagen

I juni firade Windermere sitt 37th årliga samhällstjänstdagen, en tradition sedan 1984 där våra agenter, personal och franchiseägare tillbringar dagen som volontär i sina samhällen för att slutföra grannskapsförbättringsprojekt. The Windermere Pinole och Diablo Realty kontor gick samman för att stödja Food Bank of Contra Costa & Solano genom att arbeta i deras lager för att hjälpa till att producera påsar. Kontoren kunde samla in 2 850 dollar i donationer, vilket gav The Food Bank möjlighet att leverera 5 700 måltider till det lokala samhället. De Park City kontor också gjort intryck med en lokal livsmedelshälsoorganisation, ÄTER Park City, genom att donera $5 000 för att hjälpa EATS i deras uppdrag att främja näringsförespråkande i området.

Det här är bara ett par exempel på vilken inverkan förra årets samhällstjänstdag hade genom hela Windermeres fotavtryck. I slutet av juni, Foundation översteg 1 miljon dollar i donationer för 2021.

På bilden: Scott Tuffnell, Denise Ramirez, Mike Rowland, Renee Rowland, Diane Cockrell, Mona Logasa, Dave Nardi, Ellen Osmundson, Jim Georgantes, Tina Rowland, Jacob Cardinale, Nicolars Ramirez, Luis Ramirez-Agudelo, George Gross, John Kula, Carol Nasser, Neil Zarchin (Food Drive Administrator – Food Bank of Contra Costa och Solano) – Bildkälla: Windermere Rowland Realty – Kalifornien

Sent 2021

Windermere-agenter, personal och ägare fortsatte att ge tillbaka till sina samhällen under sommaren och hösten, för att så småningom passera 1,5 miljoner dollar samlades in 2021 i slutet av september. Här är några höjdpunkter från årets sista månader.

DITT certifikatstipendieprogram

UW Certificate Scholarship-programmet är en del av Windermeres engagemang för att bättre betjäna och stödja färgade studenter, särskilt svarta och latinamerikanska studenter, som har påverkats av systemiska rasmässiga orättvisor. Sedan det introducerades 2019 har stipendieprogrammet gett totalt $41 000 till forskare hittills.

Gina, en forskare från 2021, kunde slutföra UW-certifikat i datavisualisering med sitt stipendium från Windermere. Gina kommer ursprungligen från Colombia och flyttade till USA för tio år sedan. Hon fick så småningom arbete som barnskötare men blev uppsagd under de första dagarna av covid-19-pandemin. Gina visste att hon behövde hitta en stabil karriär för att hjälpa till att försörja sin familj och ville sätta sina kunskaper i datavisualisering i arbete. Gina anställdes som närvarospecialist hos sitt lokala skoldistrikt. “Nu kanske du undrar hur en närvarospecialist kan bidra om hon har färdigheter i datavisualisering,” sa hon. “Jag var lite skeptisk till en början, men när jag började lära mig mer om data började jag koppla ihop prickarna. Jag började samla in data om anledningen till att eleverna inte kom till lektionerna och spårade upp de barn som behövde extra uppmärksamhet.” Gina började göra veckoanalyser och datavisualiseringar för sitt team och hjälpte snart distriktet att få kontakt med elever som de inte hade kunnat nå på sex månader. “Jag kan inte tacka dig nog för denna fantastiska möjlighet,” sa hon om UW Certificate Scholarship. “Jag har hjälpt mitt samhälle, vuxit som professionell och känner mig bemyndigad som mamma och som brun kvinna.”

Windermere Foundation planerar att utöka UW Certificate Scholarship-programmet i framtiden för att hjälpa fler vuxna elever från svarta, inhemska eller färgade (BIPOC).

En selfie av en ung man och kvinna och deras två barn utanför.

2021 UW Certificate Scholar Gina (överst till vänster) med sin familj. Bildkälla: Gina / Jo Gubas—University of Washington

Windermere Sand Point / Lake Oswego West / Fort Collins /

Följande Windermere-kontor släppte inte sina samhällsansträngningar under de sista veckorna av 2021. Windermere Sand Point letade inte längre än till deras lokala grundskola, Sand Point Elementary, när de bestämde sig för hur de skulle kunna påverka under semesterperioden. Sand Point-kontoret donerade 3 000 dollar till skolan, vilket kommer att hjälpa låginkomsttagare och deras familjer med kläder, skor, mathjälp och betalningsstöd för fritidsaktiviteter.

De Windermere Lake Oswego West office gör det en poäng att stödja Övergångsprojekt årligen på alla sätt de kan. Transition Projects samarbetar med den lokala hemlösa befolkningen för att stödja dem på deras resa ut ur hemlösheten samtidigt som de ger livräddande och livsförändrande hjälp. I början av december donerade Lake Oswego West-kontoret 3 500 dollar till Transition Projects.

Windermere Fort Collins har nära band till Barnsäkert Colorado, en lokal organisation som tillhandahåller terapi för offer för övergrepp i barndomen. En av deras agenter hade en personlig erfarenhet av ChildSafe och kunde inte tacka dem tillräckligt för allt de gjorde för sin familj. Kontoret har samlats för att stödja organisationen, eftersom de inte kan tillhandahålla sina tjänster utan donationer. Kontoret i norra Colorado var värd för en insamling för bakluckefest, där man samlade in donationer från agenter och allmänheten. Allt som allt kunde de donera 4 000 dollar till ChildSafe i november.

En kvinna i förgrunden håller en korg med donerade föremål och en man i fotbollströja bakom sig bär några föremål.

Bilden från V till R: Suzanne Ekeler, Eric Thompson – Bildkälla: Natalie Parsons, Windermere Fort Collins

För att lära dig mer om Windermere Foundation, besök windermerefoundation.com. För att hjälpa till att stödja program i ditt samhälle, klicka på donera-knappen nedan.

content_Donate_button.jpg
Source link

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts